Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
7.12.10 16:31

no ten můj má dovču od 20/12 ale mohl mně vzít klidně příští týden v pátek řekl v pondělí nebo v uterý :lol:
No mně není nic kromě hladomoru a chození na WC tam sem přilepená :lol: v noci chodím tak 4× přes den 200× :lol: a sem tam mně píchne v břichu a to je vše
snad tam miminko je jsem musela dnes zas testovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
7.12.10 16:33

anonymní též mně test vyšel už v pátek a ted ty obavy abych to nedostala čekala jsem to už v neděli a nic zatím tuk tuk nedorazilo :palec:
A ovulka byla 21/11 dle ovu testíku a dle mudra o den později viděl žlutý tělísko :lol: takže uvidíme zda bude vše odpovídat.

• Citovat
  • Upravit
4135
7.12.10 16:48

Ahoj, chodím do těhulek s termínem v červenci, jen vám chci napsat, že já srdíčko viděla v 6+2. Takže v tom 6. týdnu už tam snad srdíčko uvidíte. Jinak přeji hodně zdraví a žádné nevolnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
7.12.10 17:09

mě vyšel test také pozitivní už v pátek a testuji od pátku každý den a čárka krásně sílí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
7.12.10 18:27

A nějaké změny na sobě cítíš?? Já začala něco tušit, když mi přestalo vonět a chutnat kafe, bez kterýho jsem si jinak neuměla představit den

• Citovat
  • Upravit
vronia
7.12.10 18:41

Ahoj děvčata, chtěla bych se k vám přidat. V sobotu(4.12 dva dny po spoždění) jsem si udělala test, po 3 minutách sem tam měla pouze jednu čárku. Celá smutná jsem to hodila do koše. Asi po 5 minutách jsem to nevydržela a šla se znuvu podívat a myslela jsem, že omdlim, byly tam dvě. Měla jsem hroznou radost. V neděli ráno jsem si udělala ještě jeden, a už tam byly dvě na hned. Zítra jdu k Dr. tak jem zvědavá. Kéž by to vyšlo. S přítelem se snažíe už od června. :-?

• Citovat
  • Upravit
Marry11
7.12.10 18:50

no mně bylo divné od začátku že mám hrozný hlad :lol: ale já brala duphaston poprvý tak jsem si myselal že je to nějaký nežádoucí učinek no a pak jsem se chtěla oblíct do rifli když jsem druhý prala :lol: a já se do nich nedostala a pak ani do těch co jsem nosila předtím který jsem vyprala :lol: tak si říkám zajímavé :lol: a to jsem ještě zhubla 1 kg než jsem to tušila.
No a pak sjem od patku začla chodit asi tak 4× za noc na WC tak jsem si řekla tak já jdu na věc měřit BT nemá smysl kydž jsem víc na záchodě než v posteli tak jsem zkusila a je tam :dance:
co ty?Já teda se moc těhotně necítím kromě záchodu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1465
7.12.10 18:52

já žádné změny na sobě zatím necítím akorát mě to trochu jakoby pobolívá na pravé straně asi v děloze,nevím co to znamená…
My se teď snažily 7 měsíců,takže jsem také nemohla věřit tomu že to konečně vyšlo,ale hlavně aby to i vydrželo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.10 18:59

Holky mě taky nic moc není, pozitivní testík byl v pátek a teď to docela sílí. Nechcete sem dát svoje testíky?
Jinak mě bolí prsa, a sem tam se mi udělá zle od žaludku, ale nic hroznýho, většinou ráno,když se nenajím :-?

Petri na pravé straně mě pobolívá taky :lol:

Tak šup sem s testíka… Po kontrole se odtajním, zatím se mi do toho nechce, aby to nebylo vyzrazeno dřív než chci já, tak se na mě nezlobte :oops: :-D

Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.10 19:02

Marry já měla ovulaci taky 21.11. to vím naprosto přesně, bolelo mě břicho, docela dost nepříjemný a taky byl sex, my to zase tak často neprovozujeme :lol:
Tady testíky a ten nepopsaný je dnešní odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
1465
7.12.10 19:06

já dodám testíky až zítra jsem totiž v práci… Já měla ovulaci taky 21.11 dělala jsem si ovu test a taky jsme spolu spali 20. a 21 takže se to muselo podařit jeden z těhle dnů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.10 19:08

Tý jo tak to je sranda, taková shoda :lol: :lol:
Lucka

• Citovat
  • Upravit
1465
7.12.10 19:29
Anonymní píše:
Tý jo tak to je sranda, taková shoda :lol: :lol:
Lucka

To teda jo :-D a ty moje testy vypadají stejně.. je to tvoje první těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.10 19:47

Ne není, už mám jednu slečnu doma. Je jí 19 měsíců :-D Sice jsme plánovaly druhé, ale ne tak brzy, tohle bylo trošku nečekané :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1465
7.12.10 19:48

Tak alespoň to máte už vyřešené :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat