Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
anonymní též mně test vyšel už v pátek a ted ty obavy abych to nedostala čekala jsem to už v neděli a nic zatím tuk tuk nedorazilo ![]()
A ovulka byla 21/11 dle ovu testíku a dle mudra o den později viděl žlutý tělísko
takže uvidíme zda bude vše odpovídat.
Ahoj, chodím do těhulek s termínem v červenci, jen vám chci napsat, že já srdíčko viděla v 6+2. Takže v tom 6. týdnu už tam snad srdíčko uvidíte. Jinak přeji hodně zdraví a žádné nevolnosti ![]()
mě vyšel test také pozitivní už v pátek a testuji od pátku každý den a čárka krásně sílí ![]()
A nějaké změny na sobě cítíš?? Já začala něco tušit, když mi přestalo vonět a chutnat kafe, bez kterýho jsem si jinak neuměla představit den
Ahoj děvčata, chtěla bych se k vám přidat. V sobotu(4.12 dva dny po spoždění) jsem si udělala test, po 3 minutách sem tam měla pouze jednu čárku. Celá smutná jsem to hodila do koše. Asi po 5 minutách jsem to nevydržela a šla se znuvu podívat a myslela jsem, že omdlim, byly tam dvě. Měla jsem hroznou radost. V neděli ráno jsem si udělala ještě jeden, a už tam byly dvě na hned. Zítra jdu k Dr. tak jem zvědavá. Kéž by to vyšlo. S přítelem se snažíe už od června. ![]()
no mně bylo divné od začátku že mám hrozný hlad
ale já brala duphaston poprvý tak jsem si myselal že je to nějaký nežádoucí učinek no a pak jsem se chtěla oblíct do rifli když jsem druhý prala
a já se do nich nedostala a pak ani do těch co jsem nosila předtím který jsem vyprala
tak si říkám zajímavé
a to jsem ještě zhubla 1 kg než jsem to tušila.
No a pak sjem od patku začla chodit asi tak 4× za noc na WC tak jsem si řekla tak já jdu na věc měřit BT nemá smysl kydž jsem víc na záchodě než v posteli tak jsem zkusila a je tam ![]()
co ty?Já teda se moc těhotně necítím kromě záchodu ![]()
já žádné změny na sobě zatím necítím akorát mě to trochu jakoby pobolívá na pravé straně asi v děloze,nevím co to znamená…
My se teď snažily 7 měsíců,takže jsem také nemohla věřit tomu že to konečně vyšlo,ale hlavně aby to i vydrželo…
Holky mě taky nic moc není, pozitivní testík byl v pátek a teď to docela sílí. Nechcete sem dát svoje testíky?
Jinak mě bolí prsa, a sem tam se mi udělá zle od žaludku, ale nic hroznýho, většinou ráno,když se nenajím ![]()
Petri na pravé straně mě pobolívá taky ![]()
Tak šup sem s testíka… Po kontrole se odtajním, zatím se mi do toho nechce, aby to nebylo vyzrazeno dřív než chci já, tak se na mě nezlobte
![]()
Lucka
Marry já měla ovulaci taky 21.11. to vím naprosto přesně, bolelo mě břicho, docela dost nepříjemný a taky byl sex, my to zase tak často neprovozujeme ![]()
Tady testíky a ten nepopsaný je dnešní odpoledne.
já dodám testíky až zítra jsem totiž v práci… Já měla ovulaci taky 21.11 dělala jsem si ovu test a taky jsme spolu spali 20. a 21 takže se to muselo podařit jeden z těhle dnů ![]()
Anonymní píše:
Tý jo tak to je sranda, taková shoda![]()
Lucka
To teda jo
a ty moje testy vypadají stejně.. je to tvoje první těhotenství?
Ne není, už mám jednu slečnu doma. Je jí 19 měsíců
Sice jsme plánovaly druhé, ale ne tak brzy, tohle bylo trošku nečekané ![]()
no ten můj má dovču od 20/12 ale mohl mně vzít klidně příští týden v pátek řekl v pondělí nebo v uterý
v noci chodím tak 4× přes den 200×
a sem tam mně píchne v břichu a to je vše
No mně není nic kromě hladomoru a chození na WC tam sem přilepená
snad tam miminko je jsem musela dnes zas testovat