Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, tak já bych měla být ve středu v 6. týdnu, tak si skáknu na gyndu a uvidíme, co uvidíme. Už se moc těším.
Mám trošku strach aby bylo všechno v pořádku.
Misoule, jo, je to naše společné první, jinak už vlastně druhé, protože partner má z předchozího manželství klučinu
Na kontrole už jsme byli vidět, ale srdíčko ještě nemáme, tak až 20. , to už by prý mělo být, takže to bude vážně akorát dárek k vánocům pro babičky a dědečky
Záda mě bolí v kříži taky dost nesnesitelně a nejradši bych pořád spala. Jinak zatím žádné nevolnosti naštěstí nemám, jen mě ode dneška hrozně píchá v pravém boku, máte to taky některá?
Mě střídavě píchá na různých místech v celém podbříšku,už si na to pomalu zvykám. Většinou tak čtyřikát za den to jednorázově popíchne. Na kontrolu jdeme 8.12. takže už jen dva dny:-) už se nemůžu dočkat. Pokud máme stejné datum, tak asi taky srdíčko ještě neuvidíme:-( no co, kdo si počká…Také plánujeme sdělit babičce a dědovi novinu pod stromeček:-)
Ahoj holky!
Tak uz mám vše ofiko potvrzené
Byla jsem na ultrazvuku, a mám malinkatou pecičku
Doktor mi neřekl přesně jak dlouho už jsem těhotná ale prý kolem 5 týdnů
20.12. jdu na druhý ultrazvuk
![]()
placenta měla 10 mm a uvnitř byl malinkatej světloučkej asi tak +-5 mm prcek
![]()
Ahoj holky ráda bych se k Vám také přidala já měla poslední ms 8.11. a k dr jsem objednaná až na 15.12.2010 zkoušela jsem si počítat termín porodu a to vychází na 15.8.2011 doufám,že mi to doktor potvrdí a těhotenství bude v pořádku. Je to totiž už mé 3 těhotenství ty 2 předchozí dopadli špatně..
petrika tak to máme uplně stejně jak ms jak termín vypočtu a nás objednala mudra už 13/12 kriste co tam právě chce vůbec vidět bud ráda že jdeš o 2 dny později ![]()
Petrikaaa a Mary oboum gratulace, určitě dejte vědět, jak dopadnete. Já měla tendence letět na gyndu hned, jak jsem uviděla pozitivní testík ![]()
Tak já jdu 16. 12. příští čtvrtek. To bych měla být 6+4, to už by mohlo být vidět i
, ne?
Zdravím všechny těhulky!
Nakoukla jsem k vám z nostalgie. Moje malá Sofinka je srpnové miminko, narodila se 11. 8. 2009 a je to moje štěstíčko!
Teď už je to velká slečna, až mě mrzí, jak rychle to všechno uteklo! Tak si užívejte každé chviličky těhulkování a posléze malých uzlíčků v náručí… Ať jste všichni zdraví a miminka krásně rostou! ![]()
Marry11,petrikaaa mám stejný datum porodu podle MS 15.8. datum PM 8.11. ![]()
Já jdu na kontrolu 21.12. to bude asi akorát 6+1, snad už bude něco vidět. ![]()
Lucka
Teda tak to je hezký,že jsme se tady sešly 3 se stejným termínem. Já doufám,že toho 15.12. už něco uvidí. A jak se zatím cítíte?
Loraine píše:
Petrikaaa a Mary oboum gratulace, určitě dejte vědět, jak dopadnete. Já měla tendence letět na gyndu hned, jak jsem uviděla pozitivní testík
To já právě taky bych nejradši šla hned,ale vím,že musím počkat příjde mi to jako nekonečný čekání…