Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, taky se přidávám. Poslední MS byla 1. 11. Testík jsem dělala 28. a byly tam dálnice jak hrom
Úplně jsem hleděla. Termín mi vychází taky na 9. 8. Hlavně doufám, že všechno bude v pořádku. K dr. jsem se ještě ani neobjednala.
Ahoj, také se hlásím mezi budoucí maminy. Poslední MS byla 29.10., // se mi ukázaly už před týdnem. Takže se s manželem doma už týden radujeme, ale zatím při zemi, čekáme na 1. kontrolu - 8.12. Měl by to být už 6tt, tak snad bude vidět alespoň bublina:-) Tajně si doufám na srdíčko.
Ahojky Misoule, tak to na tom budem úplně stejně, taky jsem měla poslední ms 29.10.
Na kontrolu jdu zítra, tak jsem zvědavá, co se dozvím. O srdíčku taky přemýšlím, ale nevím, jestli už bude, nějak mám chaoz v tom počítání týdnů těhotenství
Je to tvoje první mimi?
Příspěvek upraven 05.12.10 v 16:19
Ahoj, tak moje poslední ms byla 27. 10. V sobotu jsem si dělala test a jsou tam dvě //. Jsem štastná jak blecha, je to naše první miminko. Jelikož mně ms chodila jak chtěla, tak ani nevím v kolikátým týdnu sem. K doktorce půjdu až ten další týden, ať už tam je pořádně něco vidět. JInak jsem pořád unavená a občas mě pobolívá v podbříšku, Snad je to normální.
Ahojda holky, ráda bych se přidala, ale moc se bojím. Je to už moje druhé těhotenství, ale stejně… ![]()
Poslední MS byla 8.11. zítra to mám dostat a pozitivní testík mám od pátku
Už mě totiž bylo divně a na ![]()
Radši zatím jako anonym, jsem někdy čtena a nerada bych něco zakřikla ![]()
Akorát jsme vás nemohla najít, jste ve špatné kolonce, měly bysme patřit do stejného měsíce porodu ne do těhotenství ![]()
Zakladatelka by mohla napsat adminovi, aby nás přesunul a další těhulky nás mohly najít ![]()
Moc všem držím pěstičky na kontrolách.
Můj páteční a dnešní testík ![]()
Anonym, tak to blahopřeju, pěkně Ti to sílí na těch testících
Přeji ať je vše v pohodě
Anonymní - já se taky bojím stejně jako u prvního. To je marné, počet těhotenství na to nemá vliv. Pořád se pozoruju a vymýšlím, co by mohlo být špatně. Jsem hrozná, vžycky si musím poručit, abych myslela pozitivně.
A unavená jsem taky, dneska vyloženě usínám za pochodu.
Objednat k dr. se chci až tak na ten týden od 13. Tak nevím, jak to do té doby vydržím. ![]()
Loraine: tak to je paráda:-) snad vše vyjde jak má:-) Je to moje první těhotenství, jsem 4 měsíce vdaná a 6 měsíců po ukončení VŠ, takže je mimčo přesně podle plánu:-) Týdny se počítají podle prvního dne poslední mens. takže pokud jsi měla naposledy 29.10. , tak jsme teď 5 + 2 tt, to znamená 5 ukončených týdnů a dva dny z 6. týdne. Vždy v pátek se nám ukončí týden. Protože 29.10. byl pátek - alespoň takto jsem to vystudovala tady na netu. Kolikáte mimčo čekáš ty?
Jinak holky, trápí vás některou bolesti zad? Mě už 2 týdny šílené, podle toho mě napadlo, že bych mohla být těhu. Mé příznaky jsou bolesti v kříži a slabost až na omdlení. Většinou slabost rozdýchám, ale ty záda bolí příšerně. Ještě to je horší v tom, že učím, takže 5 hodin denně být ve střehu, když se nemohu pořádně hýbat… je naprd:-( Snad to přejde, nemáte zkušenosti? ![]()
misoule píše:
Jinak holky, trápí vás některou bolesti zad? Mě už 2 týdny šílené, podle toho mě napadlo, že bych mohla být těhu. Mé příznaky jsou bolesti v kříži a slabost až na omdlení. Většinou slabost rozdýchám, ale ty záda bolí příšerně. Ještě to je horší v tom, že učím, takže 5 hodin denně být ve střehu, když se nemohu pořádně hýbat… je naprd:-( Snad to přejde, nemáte zkušenosti?
Ahojky,bohužel to mám stejně už 14dní
také trávím většinu pracovní doby na nohou,jsem vedoucí dvou obchodů s oblečením a nevím,jak dlouho takhle vydržím,snad se to za pár týdnů zlepší,jinak nevím,co budu dělat
ale to nejhorší tedˇ ty předvánoční honičku hold budem muset asi ustát......
Mně na ta záda pomáhá protahování, každé ráno a večer a ještě cvičení na míči… pak je to lepší, ale furt to není nic, s čím by se dalo plnohodnotně fungovat:-(
Dobré ránko
Tak mě je tedy špatně v takových vlnách, hlavně ráno a dopoledne, pak se to trošku zklidní. U prvního tohle neznám, to jsem do 7tt nevěděla, že bych měla být těhu, tedy žádný příznaky
a prsa bolejí úplně šíleně ![]()
Tak holky, hlavně ať je nám špatně ale mimísci jsou v pořádku ![]()
Já se dneska budu tedy objednávat na gyndu, ale až tak před vánocema nebo mezi svátkama, ať je tam něco vidět
Snad mě vezmou a nebude to až po novým roce ![]()
Přijde mi, že je nás tu strašně málo, to je docela škoda, mohlo by to tady trošku žít ![]()
Tak já hlásím, že je mi od rána blbě. A to tak, že mám pocit, že se každou chvilku pobliju. Tak pořád běhám na záchod, kdyby náhodou
U prvního těhu mi bylo špatně 24 hodin denně, bez přestávky až do toho 12 týdne. Byla jsem úplně nepoužitelná. To se mám na co těšit ![]()
Anonymní píše:
Dobré ránko
Tak mě je tedy špatně v takových vlnách, hlavně ráno a dopoledne, pak se to trošku zklidní. U prvního tohle neznám, to jsem do 7tt nevěděla, že bych měla být těhu, tedy žádný příznakya prsa bolejí úplně šíleně
Tak holky, hlavně ať je nám špatně ale mimísci jsou v pořádku
Já se dneska budu tedy objednávat na gyndu, ale až tak před vánocema nebo mezi svátkama, ať je tam něco vidětSnad mě vezmou a nebude to až po novým roce
Přijde mi, že je nás tu strašně málo, to je docela škoda, mohlo by to tady trošku žít
Je založená i diskuze letní děti, tak je hodně holek asi tam. No snad se to tady ještě rozjede.
Dennie Ahojky, první testík jsem dělala v neděli, doktorka mi řekla, že je ještě brzy aby něco viděla a objednala mě právě na toho 6.12. , že to už něco bude. Mimi je plánované, v září jsem vysadila prášky, takže radost je teď na obou stranách a jen doufáme, že to dobře dopadne. Ty jdeš kdy k doktorovi?