Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Loraine
3.12.10 14:56

Dennie Ahojky, první testík jsem dělala v neděli, doktorka mi řekla, že je ještě brzy aby něco viděla a objednala mě právě na toho 6.12. , že to už něco bude. Mimi je plánované, v září jsem vysadila prášky, takže radost je teď na obou stranách a jen doufáme, že to dobře dopadne. Ty jdeš kdy k doktorovi?

• Citovat
  • Upravit
3169
3.12.10 17:07

Ahoj holky, taky se přidávám. Poslední MS byla 1. 11. Testík jsem dělala 28. a byly tam dálnice jak hrom :-) Úplně jsem hleděla. Termín mi vychází taky na 9. 8. Hlavně doufám, že všechno bude v pořádku. K dr. jsem se ještě ani neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.12.10 11:39

Ahoj, také se hlásím mezi budoucí maminy. Poslední MS byla 29.10., // se mi ukázaly už před týdnem. Takže se s manželem doma už týden radujeme, ale zatím při zemi, čekáme na 1. kontrolu - 8.12. Měl by to být už 6tt, tak snad bude vidět alespoň bublina:-) Tajně si doufám na srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
5.12.10 14:49

Ahojky Misoule, tak to na tom budem úplně stejně, taky jsem měla poslední ms 29.10. :lol: Na kontrolu jdu zítra, tak jsem zvědavá, co se dozvím. O srdíčku taky přemýšlím, ale nevím, jestli už bude, nějak mám chaoz v tom počítání týdnů těhotenství 8-o Je to tvoje první mimi?

Příspěvek upraven 05.12.10 v 16:19

• Citovat
  • Upravit
47
5.12.10 15:33

Ahoj, tak moje poslední ms byla 27. 10. V sobotu jsem si dělala test a jsou tam dvě //. Jsem štastná jak blecha, je to naše první miminko. Jelikož mně ms chodila jak chtěla, tak ani nevím v kolikátým týdnu sem. K doktorce půjdu až ten další týden, ať už tam je pořádně něco vidět. JInak jsem pořád unavená a občas mě pobolívá v podbříšku, Snad je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.10 15:48

Ahojda holky, ráda bych se přidala, ale moc se bojím. Je to už moje druhé těhotenství, ale stejně… :-D
Poslední MS byla 8.11. zítra to mám dostat a pozitivní testík mám od pátku :lol: Už mě totiž bylo divně a na :poblion:
Radši zatím jako anonym, jsem někdy čtena a nerada bych něco zakřikla :wink:
Akorát jsme vás nemohla najít, jste ve špatné kolonce, měly bysme patřit do stejného měsíce porodu ne do těhotenství :wink:
Zakladatelka by mohla napsat adminovi, aby nás přesunul a další těhulky nás mohly najít :wink:
Moc všem držím pěstičky na kontrolách.
Můj páteční a dnešní testík :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Loraine
5.12.10 17:04

Anonym, tak to blahopřeju, pěkně Ti to sílí na těch testících :lol: Přeji ať je vše v pohodě

• Citovat
  • Upravit
3169
5.12.10 18:23

Anonymní - já se taky bojím stejně jako u prvního. To je marné, počet těhotenství na to nemá vliv. Pořád se pozoruju a vymýšlím, co by mohlo být špatně. Jsem hrozná, vžycky si musím poručit, abych myslela pozitivně.

A unavená jsem taky, dneska vyloženě usínám za pochodu.

Objednat k dr. se chci až tak na ten týden od 13. Tak nevím, jak to do té doby vydržím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.12.10 19:18

Loraine: tak to je paráda:-) snad vše vyjde jak má:-) Je to moje první těhotenství, jsem 4 měsíce vdaná a 6 měsíců po ukončení VŠ, takže je mimčo přesně podle plánu:-) Týdny se počítají podle prvního dne poslední mens. takže pokud jsi měla naposledy 29.10. , tak jsme teď 5 + 2 tt, to znamená 5 ukončených týdnů a dva dny z 6. týdne. Vždy v pátek se nám ukončí týden. Protože 29.10. byl pátek - alespoň takto jsem to vystudovala tady na netu. Kolikáte mimčo čekáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.12.10 19:24

Jinak holky, trápí vás některou bolesti zad? Mě už 2 týdny šílené, podle toho mě napadlo, že bych mohla být těhu. Mé příznaky jsou bolesti v kříži a slabost až na omdlení. Většinou slabost rozdýchám, ale ty záda bolí příšerně. Ještě to je horší v tom, že učím, takže 5 hodin denně být ve střehu, když se nemohu pořádně hýbat… je naprd:-( Snad to přejde, nemáte zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.12.10 20:33
misoule píše:
Jinak holky, trápí vás některou bolesti zad? Mě už 2 týdny šílené, podle toho mě napadlo, že bych mohla být těhu. Mé příznaky jsou bolesti v kříži a slabost až na omdlení. Většinou slabost rozdýchám, ale ty záda bolí příšerně. Ještě to je horší v tom, že učím, takže 5 hodin denně být ve střehu, když se nemohu pořádně hýbat… je naprd:-( Snad to přejde, nemáte zkušenosti? :nevim:

Ahojky,bohužel to mám stejně už 14dní :-( také trávím většinu pracovní doby na nohou,jsem vedoucí dvou obchodů s oblečením a nevím,jak dlouho takhle vydržím,snad se to za pár týdnů zlepší,jinak nevím,co budu dělat :nevim: ale to nejhorší tedˇ ty předvánoční honičku hold budem muset asi ustát......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.12.10 21:03

Mně na ta záda pomáhá protahování, každé ráno a večer a ještě cvičení na míči… pak je to lepší, ale furt to není nic, s čím by se dalo plnohodnotně fungovat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.10 07:12

Dobré ránko
Tak mě je tedy špatně v takových vlnách, hlavně ráno a dopoledne, pak se to trošku zklidní. U prvního tohle neznám, to jsem do 7tt nevěděla, že bych měla být těhu, tedy žádný příznaky :mrgreen: a prsa bolejí úplně šíleně :-?
Tak holky, hlavně ať je nám špatně ale mimísci jsou v pořádku :wink:
Já se dneska budu tedy objednávat na gyndu, ale až tak před vánocema nebo mezi svátkama, ať je tam něco vidět :wink: Snad mě vezmou a nebude to až po novým roce :lol:
Přijde mi, že je nás tu strašně málo, to je docela škoda, mohlo by to tady trošku žít :-D

• Citovat
  • Upravit
3169
6.12.10 09:13

Tak já hlásím, že je mi od rána blbě. A to tak, že mám pocit, že se každou chvilku pobliju. Tak pořád běhám na záchod, kdyby náhodou :poblion: U prvního těhu mi bylo špatně 24 hodin denně, bez přestávky až do toho 12 týdne. Byla jsem úplně nepoužitelná. To se mám na co těšit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
6.12.10 09:15
Anonymní píše:
Dobré ránko
Tak mě je tedy špatně v takových vlnách, hlavně ráno a dopoledne, pak se to trošku zklidní. U prvního tohle neznám, to jsem do 7tt nevěděla, že bych měla být těhu, tedy žádný příznaky :mrgreen: a prsa bolejí úplně šíleně :-?
Tak holky, hlavně ať je nám špatně ale mimísci jsou v pořádku :wink:
Já se dneska budu tedy objednávat na gyndu, ale až tak před vánocema nebo mezi svátkama, ať je tam něco vidět :wink: Snad mě vezmou a nebude to až po novým roce :lol:
Přijde mi, že je nás tu strašně málo, to je docela škoda, mohlo by to tady trošku žít :-D

Je založená i diskuze letní děti, tak je hodně holek asi tam. No snad se to tady ještě rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí