Tehulky srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
8.12.10 15:09

Ahojky, tak jsem po úspěšné kontrole. Prcek je tam, kde má být. Srdíčko ještě nemáme, je mu podle velikosti kolem 4 týdnů ( říkala, že se zadařilo mezi 10 a 15.11) … my absolutně netušíme kdy, protože celý měsíc byl ,,pokrytý", tudíž fakt nevíme, který den se nám to povedlo:-)22.12. další ultrazvuk a prý užn bude bušit. Doktorka mi povolila pít 1-2 kávy denně a prý i coca colu na nevolnost - tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
8.12.10 15:23

Tak gratuluji všem nově příchozím těhotným :kytka: NO, změny na postavě zatím pouze na prsou, ty se mi nalily dost, začíná mi být těsný prádlo. A jsem pořád hrozně hladová, takže jsem dost rozežraná, takže další změny přijdou určitě brzy, letos přiberu o vánocích asi nejvíc ze všech předešlých :lol:

• Citovat
  • Upravit
4263
8.12.10 17:29

Taky do sebe cpu vše co spatřím a na kombinaci nezáleží. Právě proto se bojím, abych nebyla za půl roku jako hroch. Mám 180cm, začínala jsem na 65 kg, už mám 66 a hodlám přibrat maximálně 15. Ale tímhle tempem mám 15kg nahoře v únoru. Ale nemůžu si pomooc:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
8.12.10 18:19

Jé, tady se to rozjíždí, to je super. Já jsem nachlazená, tak ani nevím, jestli je mi špatně z těhu nebo z té šílené rýmy :twisted: A jedla bych taky pořád. Ale říkám si, že se musím hlídat. Minule jsem přibrala 17 kilo a to bych teď teda nechtěla.

A přihodím můj testík. V den vynechání ms jsem měla obě čárky stejně silné. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
8.12.10 18:22

A kojím teda ještě pořád. Doktor mě strašil, že při kojení nemusím otěhotnět, ale povedlo se druhý měsíc. Tak se těším, jak ho překvapím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
8.12.10 18:29

Tak dneska potvrzeno od Dr. jsem v 5 t., 20.12. jsem objednaná na ultrazvuk…takže to bude pěknej dáreček pod stromeček… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
8.12.10 18:31

Jů, gratuluju všem k úspěšným kontrolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
8.12.10 18:37

moc děkujeme, jsem z té kontroly bylá celá taková nervózní, ale pan doktor je simpaťák… Jsem hrozně šťastná a nemůže se s tim nikomu pochlubit, pač chci aby to byl dáreček pod stromeček. chjo…to je hrozný… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
8.12.10 18:38

Ahoj,také gratuluju k úspěšným kontrolám já už jí chci mít také za sebou… Tady přikládám svou testománii :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
8.12.10 18:41
vronia píše:
moc děkujeme, jsem z té kontroly bylá celá taková nervózní, ale pan doktor je simpaťák… Jsem hrozně šťastná a nemůže se s tim nikomu pochlubit, pač chci aby to byl dáreček pod stromeček. chjo…to je hrozný… :-?

Tak to jsi dobrá to já bych do Vánoc opravdu nevydržela.. Já už mám teď problémy to udržet abych to nikomu neřekla :-D ,ale alespoň ještě do té kontroly musím vydržet.. Když budu toho 15.12. už 5+2 (podle mích výpočtů jestli to počítám dobře ) tak to už by tam mohlo být něco vidět? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
8.12.10 18:44

dneska doktor říkal že až na 7 t. tak nevim…dnes mi ho nedělal, pač říkal, že by stejně nebylo nic vidět… . Hele uvidíš, buď bude nebo ne… . :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
8.12.10 18:46

Omlouvám se že Vám sem lezu, ale nedalo mi to :)

Moc všem gratuluju k těhu :kytka: , držím palečky ať Vám to všem výjde a nemáte žádné problémy.

Píšu z nostalgie - loni touto dobou jsem seděla a čekala jak dopadne test (konkrétně 7.12.2009) a dopadlo to výborně :palec: a malá už s námi bude 4 měsíce :)

Držím všem palečky.

• Citovat
  • Upravit
1465
8.12.10 18:47

:think: to budu zas nervózní halvně aby to bylo tam kde má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
8.12.10 18:48

Holky a odkud jste? Já jsem z Českých Budějovic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
8.12.10 18:51

Já jsem z Trutnova. Četla jsem teď tvůj starší příspěvek jak si se ptala na nemocenskou…tak to ti můžu klidně odpovědět, pač pracuju na sociálce a dělam nemocenskou a mateřskou. Takže děvčatak pokud budete potřebovat nějaké info…jsem vám k službám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí