Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak jsem po úspěšné kontrole. Prcek je tam, kde má být. Srdíčko ještě nemáme, je mu podle velikosti kolem 4 týdnů ( říkala, že se zadařilo mezi 10 a 15.11) … my absolutně netušíme kdy, protože celý měsíc byl ,,pokrytý", tudíž fakt nevíme, který den se nám to povedlo:-)22.12. další ultrazvuk a prý užn bude bušit. Doktorka mi povolila pít 1-2 kávy denně a prý i coca colu na nevolnost - tlak.
Tak gratuluji všem nově příchozím těhotným
NO, změny na postavě zatím pouze na prsou, ty se mi nalily dost, začíná mi být těsný prádlo. A jsem pořád hrozně hladová, takže jsem dost rozežraná, takže další změny přijdou určitě brzy, letos přiberu o vánocích asi nejvíc ze všech předešlých ![]()
Taky do sebe cpu vše co spatřím a na kombinaci nezáleží. Právě proto se bojím, abych nebyla za půl roku jako hroch. Mám 180cm, začínala jsem na 65 kg, už mám 66 a hodlám přibrat maximálně 15. Ale tímhle tempem mám 15kg nahoře v únoru. Ale nemůžu si pomooc:-(
Jé, tady se to rozjíždí, to je super. Já jsem nachlazená, tak ani nevím, jestli je mi špatně z těhu nebo z té šílené rýmy
A jedla bych taky pořád. Ale říkám si, že se musím hlídat. Minule jsem přibrala 17 kilo a to bych teď teda nechtěla.
A přihodím můj testík. V den vynechání ms jsem měla obě čárky stejně silné. ![]()
A kojím teda ještě pořád. Doktor mě strašil, že při kojení nemusím otěhotnět, ale povedlo se druhý měsíc. Tak se těším, jak ho překvapím ![]()
Tak dneska potvrzeno od Dr. jsem v 5 t., 20.12. jsem objednaná na ultrazvuk…takže to bude pěknej dáreček pod stromeček… ![]()
moc děkujeme, jsem z té kontroly bylá celá taková nervózní, ale pan doktor je simpaťák… Jsem hrozně šťastná a nemůže se s tim nikomu pochlubit, pač chci aby to byl dáreček pod stromeček. chjo…to je hrozný… ![]()
Ahoj,také gratuluju k úspěšným kontrolám já už jí chci mít také za sebou… Tady přikládám svou testománii ![]()
vronia píše:
moc děkujeme, jsem z té kontroly bylá celá taková nervózní, ale pan doktor je simpaťák… Jsem hrozně šťastná a nemůže se s tim nikomu pochlubit, pač chci aby to byl dáreček pod stromeček. chjo…to je hrozný…
Tak to jsi dobrá to já bych do Vánoc opravdu nevydržela.. Já už mám teď problémy to udržet abych to nikomu neřekla
,ale alespoň ještě do té kontroly musím vydržet.. Když budu toho 15.12. už 5+2 (podle mích výpočtů jestli to počítám dobře ) tak to už by tam mohlo být něco vidět? Co myslíte?
dneska doktor říkal že až na 7 t. tak nevim…dnes mi ho nedělal, pač říkal, že by stejně nebylo nic vidět… . Hele uvidíš, buď bude nebo ne… . ![]()
Omlouvám se že Vám sem lezu, ale nedalo mi to ![]()
Moc všem gratuluju k těhu
, držím palečky ať Vám to všem výjde a nemáte žádné problémy.
Píšu z nostalgie - loni touto dobou jsem seděla a čekala jak dopadne test (konkrétně 7.12.2009) a dopadlo to výborně
a malá už s námi bude 4 měsíce ![]()
Držím všem palečky.
Já jsem z Trutnova. Četla jsem teď tvůj starší příspěvek jak si se ptala na nemocenskou…tak to ti můžu klidně odpovědět, pač pracuju na sociálce a dělam nemocenskou a mateřskou. Takže děvčatak pokud budete potřebovat nějaké info…jsem vám k službám. ![]()