Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak asi počkáme, na vyjádření ostatních. Já mám taky jen uzavřené diskuze.
Je to takový komornější, lepší ![]()
Tak pak by měl někdo požádát, kdo se toho ujme? Já asi ne, když ještě nemám po kontrole ![]()
ahojky, ja jsem rozhodne pro zamcenou! taky se mi tu kolikrat nechcou psat podrobnosti ![]()
ja uz jednu skupinu moderuju, ale taky jeste nemam po kontrole, i kdyz ono se to tusim pres adminy da prehodit na nekoho jineho ![]()
jo a nazev bych nedavala tehulky srpen, to je jak kdybysme otehotnely v srpnu. spis Termin porodu srpen 11 nebo tak neco …
holky ja do sebe cpu snidani a vubec to nejde, ne ze by se mi chtelo blinkat, ale nechce se mi to jist, nechutna mi to ![]()
Xreni jj to máš pravdu. Nebo třeba jen Srpen 2011
ať to není tak dlouhé
A kdyby ti nevadilo moderátorství? Já se toho dobrovolně zříkám ![]()
Už se těším, až budeme zamčený.
S tou snídaní tě chápu, já si dávám jen to, na co mám chuť a někdy ani to nejde
![]()
Teď je mi zase blbě, jdeme do Mat.centra s Terkou, ale nejradši bych si lehla ![]()
frčíme na nákup určitě srpen 2011 vždyt bychom miminka čekali jinak otěhotnění v srpnu ![]()
Mně teda dnes bylo jen v posteli na zvracení musela jsem se jit ihned najíst a v klidku
aaspon že mám ty návaly ráno to jsem tak ráda ![]()
holky tak ja jdu vytvorit tu skupinu, az to bude schvaleny, hodim link a muzete zadat o clenstvi ![]()
nazvala jsem ji Srpňátka 2011
xreni píše:
takze tady je to: https://www.emimino.cz/…pnatka-2011/
to zamčení je fajn, to se mi líbí ![]()
může si tam člověk psát víc osobních věcí
Zdravím všechny a vítám Hany, opravdu je nás tady víc se stejným datem, taky jsem měla PM 29.10.
Zrovna jdu od doktorky, už s průkazkou
Měříme 1,26mm a máme srdíčko, tak mám radost jak malá holka ![]()
vzkaz pro Márty: nevím jak holkám, ale asi kdyz nechceš přispívat do diskuze, tak mi přijde dávat přístup zbytečné.. ten pokec je o tom,že si budem povídat, a nevím kdo by chtěl, aby si nás někdo četl a my o něm nic nevěděly.. takže, doufám, že jsem to blbě nepochopila z toho textu.. jestli si chceš povídat, tak samo přístup dostaneš ![]()
jinak holky kterým sem třeba přístup nedala, přihlašte se mi, mě se nechce prolézat 30stránek a hledat každou přezdívku.. dík
xreni píše:
vzkaz pro Márty: nevím jak holkám, ale asi kdyz nechceš přispívat do diskuze, tak mi přijde dávat přístup zbytečné.. ten pokec je o tom,že si budem povídat, a nevím kdo by chtěl, aby si nás někdo četl a my o něm nic nevěděly.. takže, doufám, že jsem to blbě nepochopila z toho textu.. jestli si chceš povídat, tak samo přístup dostaneš
jinak holky kterým sem třeba přístup nedala, přihlašte se mi, mě se nechce prolézat 30stránek a hledat každou přezdívku.. dík
Taky taky žádám o přístup…to se budu muset potom nějak přihlásit ???
no dnes jsem šla v noci snad 5×
Jinak zamčení by bylo super já píšu do všech zamčených diskuzi
A mimino už máme krásný