Těhulky z Frenštátu p. R.

1577
12.3.13 20:42

Těhulky z Frenštátu p.R.

Ahojky…najde se tady nějaká těhulka z Frenštátu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MIŠANA1
13.3.13 11:30
@LendulkaM píše:
Ahojky…najde se tady nějaká těhulka z Frenštátu?

já jsem :-DD :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1577
13.3.13 11:32

@MIŠANA1 Jéé, no konečně někdo. Jupí. Ve kterém jsi týdnu? Já 18+1 a čekám první mimčo. A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
13.3.13 12:30
@LendulkaM píše:
@MIŠANA1 Jéé, no konečně někdo. Jupí. Ve kterém jsi týdnu? Já 18+1 a čekám první mimčo. A Ty?

Já jsem 26+3 a čekám 3ho prcka :-)

• Citovat
  • Upravit
1577
13.3.13 15:12

@MIŠANA1 Tak to gratuluji, taková velká rodinka :hug: A už víš co to bude? Nebo to bude překvápko? U mě to vypadá zatím na chlapečka..tak uvidíme. Ke kterému gynekologovi chodíš? A kde se chystáš rodit? Zkušenosti už máš, tak kdyžtak pisni. Já přemýšlím spíše nad F-M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
13.3.13 17:41

My čekáme chlapečka :) jinak k dr jezdím do Frýdku, tady jsem nenašla žadného dobrého :lol: Rodit chci jet taky do Frýdku, už jsem tam 2krát byla a celkem spokojenost, tak snad tam stihneme dojet. A kde chodíš ty? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1577
13.3.13 18:10

@MIŠANA1 Já chodím k dr. Jurečkovi, jsem s ním moc spokojená. Před ním jsem byla u dr. Vlčákové a nebyla jsem spokojená vůbec. A doma máš jaké prďošky? Nebo už puberťáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
13.3.13 18:53
@LendulkaM píše:
@MIŠANA1 Já chodím k dr. Jurečkovi, jsem s ním moc spokojená. Před ním jsem byla u dr. Vlčákové a nebyla jsem spokojená vůbec. A doma máš jaké prďošky? Nebo už puberťáky?

Vlčaková to je děs, tež jsem měla tu čest párkrát tam zajít. U jurečky jsem sem tam taky byla, ale stejně se ty hlavní vyšetření dělají u nás ve FM, přijde mi to tam víc po předu než tu. Mám 7,8letý páreček. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
14.3.13 19:54

@LendulkaM Ahoj, já sice nejsem z Frenštátu, ale taky chodím k Jurečkovi. Nepřijde ti, že to trošku začal flákat?
Já jsem tam teď byla dvakrát na potvrzení těhotenství a vždycky to byla tak strašná rychlovka. Čípek mi nevyšetřil a fazolku ukázal jen tak aby se neřeklo. Musela jsme se ho zeptat jestli mu vůbec bije srdíčko, protože jsem si nebyla jistá jestli jsem v té rychlosti dobře viděla :roll:

Když jsem čekala malou tak mi všechno ukázal, vysvětlil a teď mě vždycky tak odbude :roll: A na tom UTZ už jde taky prd vidět, zrovna nejnovější není no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
14.3.13 19:59
@Via píše:
@LendulkaM Ahoj, já sice nejsem z Frenštátu, ale taky chodím k Jurečkovi. Nepřijde ti, že to trošku začal flákat?
Já jsem tam teď byla dvakrát na potvrzení těhotenství a vždycky to byla tak strašná rychlovka. Čípek mi nevyšetřil a fazolku ukázal jen tak aby se neřeklo. Musela jsme se ho zeptat jestli mu vůbec bije srdíčko, protože jsem si nebyla jistá jestli jsem v té rychlosti dobře viděla :roll:Když jsem čekala malou tak mi všechno ukázal, vysvětlil a teď mě vždycky tak odbude :roll: A na tom UTZ už jde taky prd vidět, zrovna nejnovější není no…

prý je teď strašně moc těhotných, tak asi to bere jak na běžícím páse :-))

• Citovat
  • Upravit
1577
14.3.13 20:00

@Via Ahojky..no, máš docela pravdu. Ze začátku mi přišel pečlivější a teď poslední 2-3 UTZ to bylo taky takové docela honem honem. Teď v pondělí mi říkal, že za 14 dní (to budu 19+6 tt) mi udělá nějaký podrobnější UTZ. Nevíc co to má znamenat teda. Na ten velký jdu do F-M ve 22+0 tt. Ale zase jsou tady takové těhulky, které dokonce nedostanou ani obrázek a ani jim nedělají pokaždé UTZ! Což teda nechápu, myslela jsem, že to je automatické. Tak jsme u něj na tom teda lépe. Jinak jsem u něj spokojená, ve srovnání s dr. Vlčákovou. Ve kterém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
14.3.13 20:03

@MIŠANA1 No, asi jo, přijde mi, že pokaždé tam je docela dost těhulek teda..Tak už toho má možná až až :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
14.3.13 20:06

@MIŠANA1 Já tam chodím čtvrtky a to tam nikdo většinou není, tak to asi nebude návalem :mrgreen:

@LendulkaM Hmmm, tož snad se to zase zlepší. Já jsem s nim právě moc spokojená a i to, že vždycky udělá UTZ což je u někoho placený nadstandard. Ale teď ty dvě návštěvy mě docela naštval no, ale tak snad už to bude příště lepší ;) Už k němu chodím deset let a vždycky to bylo v pohodě. Jo to si pamatuju, to on kontroluje průtoky myslím okolo toho 20tt ;) Já jsem dneska teprve 7+0, tak mi tak rychle ukázal fazolku a na srdíčko jsem se raději zeptala, to jsem si fakt nebyla jistá jestli jsem v té rychlosti dobře viděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
14.3.13 20:10

@Via Aha..no koukám že už doma jednoho prďoška máš :dance: Já čekám první mimčo a strááášně se těším. Poslední dvě kontroly Jureček říkal, že to vidí na kluka. Ale říkal to nepřesvědčivě, tak nevím, kdy to půjde poznat na 100% asi až v tom Frýdku. Ty jsi byla taky asi ve Frýdku u prvního mimča, že? Já jsem byla u nějaké doktorky místo Mičaníka. Ale byla super, příjemná. Jinak gratuluji k fazolce a ať je vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
14.3.13 20:11
@Via píše:
@MIŠANA1 Já tam chodím čtvrtky a to tam nikdo většinou není, tak to asi nebude návalem :mrgreen:@LendulkaM Hmmm, tož snad se to zase zlepší. Já jsem s nim právě moc spokojená a i to, že vždycky udělá UTZ což je u někoho placený nadstandard. Ale teď ty dvě návštěvy mě docela naštval no, ale tak snad už to bude příště lepší ;) Už k němu chodím deset let a vždycky to bylo v pohodě. Jo to si pamatuju, to on kontroluje průtoky myslím okolo toho 20tt ;) Já jsem dneska teprve 7+0, tak mi tak rychle ukázal fazolku a na srdíčko jsem se raději zeptala, to jsem si fakt nebyla jistá jestli jsem v té rychlosti dobře viděla :)

no mi to tam přijde celkově hodně zastaralé, ale to je o zvyku. Chodím jinde kde je to o dost modernější, jak vybavením tak vším, takže když jsem šla sem tam k němu byla jsem v rozpacích :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky