Těhuvitamíny - jaké?

5158
12.3.13 14:08

A myslíš, že je to nutné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
12.3.13 14:10

Sama doktorka mi potvrdila, že jsou zbytečné, prý mám raději investovat do ovoce a zeleniny. :palec: Začátkem těhotenství mi předepsala kyselinu listovou, jinak jsem nic nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.3.13 14:11

Já bych dnes už žádné nebrala a radši to nahradila pestrou stravou, luštěniny, obiloviny, ovoce, zelenina, bylinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.3.13 14:12

Každej jak je to zbytečný a pak se všichni diví, že mají málo vitaminu…jasně papkej zeleninu, ovoce to bez pochyb ale těma vitamínama nezkazíš nic, já beru Gravital není drahej a jsem spokojená

• Citovat
  • Upravit
3451

Já beru GS Mamavit :) a i ségra je brala jsou tam snad všechny vitamíny a minerály :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527

Jabka, hrušky, kysané zelí, zelený salát, zelný salát s cibulí… vše nejlépe čerstvé! Pak z vařeného brambory, mrkev, špenát, červená řepa, hodně ryby… Je toho spousta. Jen bych do sebe v životě nervala nějaké chemické sračky v podobě tablet 8o Jo, a narodily se mi čtyřkilové děti zdravé jako řípy!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

Mě osobně přijdou zbytečné. Brala jsem v prvním trimestru Mamavit ale akorát mi z něj bylo zle, takže jsem ho brát přestala a radši jsem přidala více ovoce a zeleniny. Nic nezkazíš, když si koupíš samotnou kyselinu listovou ale jinak bych nic nebrala, přírodní vitamíny jsou nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

V těhotenství jsem se snažila jíst zdravě. jediné co jsem brala v prvním i tentokrát je listovka v prvním trimestru. za celé první těhotenství jsem neměla problémy. nebrala jsem ani hořčík a železo. krevní obraz i biochemka ukázkové. myslím, že pokud není problém tak je to zbytečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
12.3.13 14:14

Teď když nic neroste, bych si ty vitamíny třeba vzala taky. Ale až bude čerstvé ovoce, dám mu přednost. Listovka je bez diskuse, i když jsem lajdák a beru ji jak si vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.3.13 14:15
@ikyki píše:
Každej jak je to zbytečný a pak se všichni diví, že mají málo vitaminu…jasně papkej zeleninu, ovoce to bez pochyb ale těma vitamínama nezkazíš nic, já beru Gravital není drahej a jsem spokojená

jj přesně a já dokonce i přesto že v GS je železo tak na krvi jsem měla horší výsledky a dostala jsem železo navíc takže braním určitě nic zkazit nejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.3.13 14:15

Já třeba trpím nechutenstvím a dostanu do sebe jenom rohlíky… takže už měscí žiju na rohlíkách, tak mi ty vitaminy jako zbytečnost nepřijdou. Ale až zase začnu normálně jíst, tak se na ně vyprdnu a koupim si radši ovoce a zeleninu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
12.3.13 14:16

GS Mamavit, treba je to zbytecne, ale psychika je mocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.3.13 14:17

@Verunecka289 Určitě ne, a prej, že jsou to chemický sračky…no nevím ono teď v zimě ovoce z tesca taky nebude žádnej mega zázrak na vitaminy…ono vůbec ovoce co si neutrhnu na zahradě stojí za houby

• Citovat
  • Upravit
5527
12.3.13 14:17
@Anonymní píše:
Tak doporučuje se to brát nějaký 8) netvrdím, že je to nutné ale rozhodně to neublíží a pro klid svědomí :roll: ale třebas taková listovka je na prevenci vrozených vad ne? :nevim: a já mám třebas Leydenskou mutaci takže listovka a Fraxiparin jsou jasné dané dvě věci co musim :nevim:

Tak to jsi měla napsat hned, že chceš uklidnit svědomí a že MUSÍŠ do sebe něco nacpat je proto, že „se to doporučuje“ :mrgreen: Kdo to prosím doporučuje? MOhla bys mi prosím říct? Letáky na gyndě? :think: Ne - nedělám si legraci - já jen že reklamu bych brala s rezervou a víc bych zapojila selský rozum. Kyselina listová a ostatní vitamíny jsou určitě dobré - o tom nikdo nepochybuje - jen nevím, jestli je nutné je do sebe rvát v podobě tablet :think: ALe každý podle svého svědomí. Přeju hodně zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.3.13 14:18

@lulje A v čem je lepší kupovaný ovoce teď v zimě kde to mají ve skladech mezi plísní od tabletových vitaminu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky