Tejpování krční páteře

30
26.7.18 12:30

Tejpování krční páteře

Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s tejpovanim - ucinky? Jestli to je vubec k necemu, trpim na zavrate podle vseho ze stuhlych svalu na krku, tak bych to chtela vyzkouset. :palec: dekuju za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
26.7.18 12:36

Já to měla 2× když mi zatuhlo rameno, do 2 dnů povolilo, ale nevím jestli to třeba nebyl placebo efekt :mrgreen: každopádně za zkoušku nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
26.7.18 12:37

Já si tejpuju koleno, pomohlo mi to výrazně. Na youtubečku najdeš videjka jak správně tejpovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
26.7.18 12:56

mně hodně pomohlo tejpování na podvrtnutý kotník, taky jsem zkoušela loket a rameno, ale nedařilo se mi nalepit správně.. na zatuhlou šíji jsem si teď našla jeden tejp v chytré knížce a vypadá poměrně složitě, skoro určitě si ho člověk nenalepí sám sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
26.7.18 13:25

Loni jsem měla zatejpovaný krk zezadu kvůli krční páteři a mohu jen doporučit. Na léto je to teda trochu pruda, ale rozhodně je to blahodárné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.18 13:30

Mě dost pomohla fyzioterapeutka, odblokovala a i když říkala že je to na více návštěv, dala mi napuštěné tejpy na záda od krku dolů. Pomohlo to myslím tak jak mělo. Je to napuštěné nějakou látkou která uvolňuje a pomáhá při bolestech a přemožených svalech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.18 13:47

Raději volím akupunkturu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie