Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s tejpovanim - ucinky? Jestli to je vubec k necemu, trpim na zavrate podle vseho ze stuhlych svalu na krku, tak bych to chtela vyzkouset.
dekuju za odpovedi ![]()
Já to měla 2× když mi zatuhlo rameno, do 2 dnů povolilo, ale nevím jestli to třeba nebyl placebo efekt
každopádně za zkoušku nic nedáš ![]()
Já si tejpuju koleno, pomohlo mi to výrazně. Na youtubečku najdeš videjka jak správně tejpovat.
mně hodně pomohlo tejpování na podvrtnutý kotník, taky jsem zkoušela loket a rameno, ale nedařilo se mi nalepit správně.. na zatuhlou šíji jsem si teď našla jeden tejp v chytré knížce a vypadá poměrně složitě, skoro určitě si ho člověk nenalepí sám sobě
Loni jsem měla zatejpovaný krk zezadu kvůli krční páteři a mohu jen doporučit. Na léto je to teda trochu pruda, ale rozhodně je to blahodárné.
Mě dost pomohla fyzioterapeutka, odblokovala a i když říkala že je to na více návštěv, dala mi napuštěné tejpy na záda od krku dolů. Pomohlo to myslím tak jak mělo. Je to napuštěné nějakou látkou která uvolňuje a pomáhá při bolestech a přemožených svalech.