Tekutá hlenová zátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
4.2.18 20:12

Já jsem přijela do nemocnice ve 23tt se špiněním. Raději mě hospitalizovali, ale že to prý byla jen prasklá cévka. Špinění přešlo ve žlutý výtok. Ten byl čím dál vodovatější. Lítala sem pořád za sestrou s vložkou jak magor, pokaždé negativní na plodovku. Já ale měla blbé tušení, že to plodovka je, doktor ale tvrdil že je to normální a nebral v potaz mé protesty, že doteď jsem nic takového neměla. Nakonec už nevytékala po troškách, ale rupla celá. Ve 23tt šílený vyhlídky. Měla jsem velký zánět. Nakonec jsem rodila ve 26tt, díky bohu mi holčičku zachránili. Každopádně, i když mi předtím vycházel test na plodovku negativně, tak to plodovka byla. Toť moje zkušenost. Držím palce a přeji rychlý porod a krásné zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
4.2.18 20:16

@Amelie30 nakonec doma nejsem, prý se uvidí zítra ráno ( to bych šla domů kolem poledne :? ) Plodovku nekontrolovali, závěr je, že to plodová voda nebyla a vak drží :nevim: ale ta krev je snad ještě pitomější :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
4.2.18 20:21

@Elvinerha jojo, prasklou cévku na me zkoušeli taky, ale jelikož že mě jdou kromě krve i takové černé cucky, tak jim to nebastim. Jestli mě budou chtít zítra poslat domů, budu chtít ještě jeden utz a vnitřní vyšetření se zprávou. Manžela ještě napadlo, jestli mi po příjezdu v ty 2 ráno neprovedla Mudr Hamiltona, ale to bych si snad všimla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.2.18 20:28

Já bych se v případě krve domů poslat nenechala. Pokud to teče hodně, tak to rozhodně podle mě normální není. Bála bych se odlučovaní placenty a podobných problémů. Máš už dítko donošené, není důvod porod v takovéhle situaci oddalovat. Možná bych se poptala na možnosti vyvolávaného porodu. Doma bych měla opravdu bobky, aby se dítěti něco nestalo. U nás v nemocnici hospitalizují s každým prdem, bohužel ale dost zanedbávají. Prostě bych jim narovinu řekla, že se necítíš dobře a nebudeš riskovat zdraví svoje i dítěte. Pochybuju, že ti některý doktor napíše, že je vše ok a vezme si to na triko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.2.18 20:31

Ty černé cucky jsou sraženiny, měla jsem do konce prvního trimestru vcestnou placentu na přední stěně. Kvůli nešetrnému vyšetření nezkušené doktorky jsem začala krváce a dělaly se mi pod placentou hematomy, které ze mě vycházely právě ve formě černých cucků. Vyžádala bych si určitě nějaké podrobnější vyšetření, ale porod bych rozhodně neoddalovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
4.2.18 21:09

@Elvinerha určitě se ráno poptam, zní mi to taky rozumně, to už neprotahovat. Navíc s tou krví bych byla doma jak na trní a rozhodně bych se neuvolnila a necítila lépe, než v nemocnici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
4.2.18 21:11

A děkuji vám všem za reakce, už se necítím jako hystericka prvorodička, co vidí všude bubáky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
5.2.18 14:19

Tak jakpak se vám s drobkem vede? Vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
7.2.18 11:52

@Elvinerha tak bylo to drama, ale od pondělí večer jsem máma :mrgreen: ještě v pondělí ráno jsem měla kontrolu, kde se mělo rozhodnout. Naštěstí tam byla boží doktorka, která řekla, že podle UTZ je tam tě vody prostě méně, než den předtím, takže určitě utíká, ať si testy říkají co chtějí. Takže jsem dostala kapajdu antibiotik a v 10:45 kousíček vyvolávací tablety, že kdyžtak za 3 hoďky dáme zase. Mimochodem tu tabletku tam ani nemohla pořádně dát, jelikož ji to voda vyplachovala ven - toliko k testům :lol:
Nicméně v 11:00 už jsem měla kontrakce po minutě a půl, které jsem si „užívala“ až skoro do 17:00, epidurál se nestihl :roll:
Od cca těch 5 jsem tlačila, prcek se drzel dobře, bohužel stejně tak moje pánevní svaly. Sportovci prý občas tenhle problém mají, že ty svaly to moc zužují. Takže po dohodě nástřih, vex ( nezabral třikrát) a nakonec bravurní práce doktora s kleštěmi, kdy kluka vytáhl za 5 vteřin a kromě nastrihu téměř bez poranění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
7.2.18 11:53

Jinak moc děkuji všem za rady-diky vaší podpoře jsem se nenechala odbýt a vše dopadlo krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
7.2.18 12:09

Teda, tak to nebylo úplně jednoduché, ale důležitý je výsledek. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
7.2.18 12:19

A super, že jsi narazila na dobrou doktorku. Já dodnes děkuji za státní svátek. Tím se stalo, že jsem do porodnice šla na kontrolu k jiné doktorce, která rozhodla, že malá v břiše fakt neroste a poslala mi na vyvolání. Ta prvni mi akorát posunula datum porodu podle ultrazvuku. Když se malá narodila, tak se ukázalo, že měla placentu poloviční než je běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
7.2.18 12:57

Gratuluji a jsem ráda že to dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
7.2.18 13:36

Obrovská gratulace, přejeme hlavně hromadu zdravíčka. Užívej miminka, je to to nejkrásnější co ženu může potkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
7.2.18 14:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat