Tělísko a kvalita sexu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
312
13.2.19 23:21

Pamatuji si, že kolegyni z práce gyn řekl, že pokud bude vadit tělísko partnerovi, že jí ho více zastřihne. No asi jdu googlit, co je to za bazmek :think: do budoucna taky plánuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
13.2.19 23:27

Ahoj, telisko mam pres 3 roky, nebyl teda nikde problem, ale pamatuju si, ze mi muj gyndar ten konec zastrihaval co nejvice, aby nebylo nic citit. Zasla bych si na gyndu a pozadala lekare, zda muze zkratit :)

• Citovat
  • Upravit
4631
14.2.19 00:13

Ahoj, mám tělísko. Chvilku partnerovi také vadilo. Byla jsem u dr. řekl, že už více zastřihnout nejde, mám počkat než se ,, obalí,, . Je pravda že po chvíli už nic necítil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
14.2.19 06:54

Mam uz druhe,prvni jsem mela cca ctyri roky a nikdy zadny problem ;) zajdi si na gyndu,at Ti vlakna jeste pristrihne ;) mozna se doktor boji,aby sla pak vlakna jeste nahmatat a telisko vyndat,ptze kdyz se to nepovede,tak vyndavaji telisko v narkoze,nicmene ja mela vlakna zastrizena hodne a doktorka mi ho vytahla naprosto bez problemu :)

• Citovat
  • Upravit
3161
14.2.19 07:17

Děkuji za příspěvky, a je to jen těmi vlákny, nemůže ho tlačit přímo tělísko? :think: snad ne.. :mrgreen:
Objednám se na kontrolu a poprosím o zkrácení, doufám, že tím to bude vyřešeno.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 07:47

Omlouvám se za anonym, ale nejsem na sebe za tohle období moc pyšná…
Tělísko jsem měla přes tři roky. Během té doby mi skončil dlouholetý vztah a já začala docela řádit :oops: Takže to mám odzkoušeno s více muži a žádný z nich nejen že neměl problém, ale ani nic nepoznal… Je teda pravda, že na začátku jsem si ta vlákna z tělíska dokázala sama nahmatat a později už ne… Takže je možná ten můj první partner „zastrkal“ někam hlouběji :lol:
Jinak určitě je to těmi vlákny, ne tím tělískem jako takovým…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1