Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pamatuji si, že kolegyni z práce gyn řekl, že pokud bude vadit tělísko partnerovi, že jí ho více zastřihne. No asi jdu googlit, co je to za bazmek
do budoucna taky plánuji…
Ahoj, telisko mam pres 3 roky, nebyl teda nikde problem, ale pamatuju si, ze mi muj gyndar ten konec zastrihaval co nejvice, aby nebylo nic citit. Zasla bych si na gyndu a pozadala lekare, zda muze zkratit ![]()
Ahoj, mám tělísko. Chvilku partnerovi také vadilo. Byla jsem u dr. řekl, že už více zastřihnout nejde, mám počkat než se ,, obalí,, . Je pravda že po chvíli už nic necítil.
Mam uz druhe,prvni jsem mela cca ctyri roky a nikdy zadny problem
zajdi si na gyndu,at Ti vlakna jeste pristrihne
mozna se doktor boji,aby sla pak vlakna jeste nahmatat a telisko vyndat,ptze kdyz se to nepovede,tak vyndavaji telisko v narkoze,nicmene ja mela vlakna zastrizena hodne a doktorka mi ho vytahla naprosto bez problemu ![]()
Děkuji za příspěvky, a je to jen těmi vlákny, nemůže ho tlačit přímo tělísko?
snad ne.. ![]()
Objednám se na kontrolu a poprosím o zkrácení, doufám, že tím to bude vyřešeno.. ![]()
Omlouvám se za anonym, ale nejsem na sebe za tohle období moc pyšná…
Tělísko jsem měla přes tři roky. Během té doby mi skončil dlouholetý vztah a já začala docela řádit
Takže to mám odzkoušeno s více muži a žádný z nich nejen že neměl problém, ale ani nic nepoznal… Je teda pravda, že na začátku jsem si ta vlákna z tělíska dokázala sama nahmatat a později už ne… Takže je možná ten můj první partner „zastrkal“ někam hlouběji ![]()
Jinak určitě je to těmi vlákny, ne tím tělískem jako takovým…