Tělový krém pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
1.5.11 17:36

Tak at ti doktorka předepíše excipial lipolotio, mně ho píše taky…Když je vysušený, tak ti má taky dobře poradit :nevim: , a at ti ho napíše, vyplatí se to.My máme sklony k exemum a mažu furt

• Citovat
  • Upravit
byron
1.5.11 17:39

Jo a z lékárny za 340 Kc cca je výborná Exomega od A dermy- je dražší, ale je výborná a vydrží dlouho.

I na naše obličeje je super- fakt vyživí

• Citovat
  • Upravit
10142
1.5.11 17:40

Ahoj, používáme Sebamed a spokojenost maximální. malá se hlavně opupínkovala snad po třech kosmetikách, tak máme toto, je i na velmi citlivou pokožku. Používám tělový krém, krém na zadeček a gel do koupele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.5.11 17:45
nozu píše:
používám mléko hipp, na velmi suchá místa střídám bambucké máslo, dětský krém Manufactur nebo A-derma krém. jinak na excipial pozor. jak je v něm urea, tak se nesmí používat dlouhodobě. ale málokdo to ví. mě to říkala dětská kožařka…

fakt jo 8-o ale ve složení ta urea psaná není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
1.5.11 17:46

jéé díky moc holky, napsaly jste toho tolik, že teď nebudu vědět, co si vybrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.5.11 17:47
dzarunka píše:
nozu píše:
používám mléko hipp, na velmi suchá místa střídám bambucké máslo, dětský krém Manufactur nebo A-derma krém. jinak na excipial pozor. jak je v něm urea, tak se nesmí používat dlouhodobě. ale málokdo to ví. mě to říkala dětská kožařka…

V masti s mandl. olejem urea není, urea je v Excipialu Lipolotio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.5.11 17:49
fragola píše:
dzarunka píše:
nozu píše:
V masti s mandl. olejem urea není, je v Ecipialu Lipolotio.

tak to jo,jsem si říkala,protože našemu malýmu urea vadí,používala jsem menalind derm a ihned po namazání řval,stejně tak u sebamedu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.5.11 17:52

ještě malýho mažu konopnou mastí ale tu taky prý někteří nesnesou a když má někde suchý flíček tak máznu gelem z rakytníku a za 2 dny je pryč :palec: ale někdo mi říkal,že se zas mínil po tom rakytníku udrbat jak to svědilo a štípalo......hold se musí zkoušet a zkoušet,která vám sedne nejlíp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.5.11 20:21

ahoj,
prosím pěkně můžeš mi napsat, co přesně urea může způsobit?
já ho používám přes deset let každý den, kožařka mi nikdy nic neřekla.
to jste mě trochu vylekaly :(
pardom, mluvím o excipialu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
1.5.11 20:50
Pájinka25 píše:
Ahojky chci se zeptat, co používáte za krémy na miminko. Můj malej má hrozně suchou pokožku a doktorka mi řekla, že ho mám 3× denně mazat. Teď mám dětský krém Astrid, ale přijde mi, že po něm je ještě sušší. Nevíte o nějakém krému nebo olejíčku, kterej nevysušuje?

nečetla jsem celou diskuzi,ale my dávaly taky různy olejíčky a masti a to vysušovalo ještě více… Pomohla nám mast Linola Fett - koupíš v lékárně - mají mastný film,který ta pokožka potřebuje. A nebo modrá indulona. Nepoužívat žádné mýdla a gely při koupání…prostě omýt čistou vodou třeba s trochou olejíčku do vody - Linola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
1.5.11 20:52
M+M+S píše:
Pájinka25 píše:
Ahojky chci se zeptat, co používáte za krémy na miminko. Můj malej má hrozně suchou pokožku a doktorka mi řekla, že ho mám 3× denně mazat. Teď mám dětský krém Astrid, ale přijde mi, že po něm je ještě sušší. Nevíte o nějakém krému nebo olejíčku, kterej nevysušuje?
nečetla jsem celou diskuzi,ale my dávaly taky různy olejíčky a masti a to vysušovalo ještě více… Pomohla nám mast Linola Fett - koupíš v lékárně - mají mastný film,který ta pokožka potřebuje. A nebo modrá indulona. Nepoužívat žádné mýdla a gely při koupání…prostě omýt čistou vodou třeba s trochou olejíčku do vody - Linola.

Jo a ten krém Linolla fett koupíš v lékárně za 100kč,na recept 70kč. Olejíček už nevím,ale vyplatí se taky na recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.5.11 20:53

Tak nám nesedla ani leniens (měl ještě sušší pokožku) ani excipial (osypal se). Začala jsem používat modrou indulonu a za dva dny měl nádherně heboučkou pokožku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure