Tenká kůže? Viditelné žilky u dítěte...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nelel12
9.3.21 16:04

Takovy fleky se mi udělají když jsem zmrzlá…na stehnech..i rukou. Pokoumej jestli ty ruce nemá studený, popřípadě proč je má studený, jestli byla v zimě málo oblečená, nebo špatný prokrvení…

• Citovat
  • Upravit
25021
9.3.21 16:04

@topazio tak Sluníčko pro vše to chce v čr už asi rok.. máš recht, snad to vyspraví od dubna chalupa.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.3.21 16:09

@Lucy75 kdyby to měla odjakživa, tak bych to neřešila, já to mám třeba celý život. Ale jestli to má teď z ničeho nic, tak bych to aspoň sledovala a případně zašla k dr., pokud by to přetrvávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.3.21 16:30

Dcerka tohle má pokud jí je zima, nebo se kůže rychle ochladí. Je celkově také drobná, hubená a světlounká pleť. Ale jakmile se zahřeje, tak to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.3.21 16:34

Co vím, tak pokud se jedná o reakci na chlad, tak je to celkem běžné, jinak pokud je to delší dobu, tak by se to mělo řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
9.3.21 17:06

Mám dceru, jak tu někdo psal, typ Sněhurka. Tmavé vlasy, tmavě hnědé oči, světlou pleť. Tohle mramorovàní u ní vídáme. Někdy je to zimou, někdy když vyleze z vany, někdy nevím čím. Má citlivější kůži. Jinak je zdravá. Za zeptání u dr nic nedáš, tak bych se jí o tom zmínila. A sledovala zatím zdravotní stav celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6052
9.3.21 17:08

Dcera tohle má taky, když má chladnější ruce. Ale ona je extra hubená (budou jí 4 roky a váží 12 kg) a nemá žádný podkožní tuk. Doktor říkal, že není nutné to extra řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25021
9.3.21 19:09

Holky, děkujii všem za uklidnění :andel: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie