Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kamilka 23
No ono najít to srdíčko taky vždycky není úplně jednoduché a prý to není úplně bezpečné to používat častěji tak se to snažím moc často nedělat ale chutě mám každý den ![]()
My jsme dneska 12+4. nevím jestli je to 12 nebo 13 týden.
Když to bude 13 + něco tak už budeme v 2 trimestru? nebo až když to bude 14+ něco?
Jsem z toho jelen ![]()
Odpočítávám dny do kontroly v pátek. Je to nekonečné ted mi připadá ![]()
Odkud jsi? Je to tvoje první dítě?
@Lenka1985 to ti věřím taky je to pro mě vždycky celá věčnost do další kontroly
já jsem od Ostravy a je to mé 3ti těhotenství ![]()
@kamilka 23 píše:
@Lenka1985 to ti věřím taky je to pro mě vždycky celá věčnost do další kontrolyjá jsem od Ostravy a je to mé 3ti těhotenství
Ahoj tak jak jsi dopadla na kontrole? Vše ok?
@kamilka 23
Ahojky,
Mockrát děkuji za optání.
Je to dobrý se zdá podle ultrazvuku.
Ještě jdeme teď v úterý 25.2 na 1 screeningový ultrazvuk tak snad bude všechno v pořádku.
Na ultrazvuku tentokrát sebou pěkně šilo, že doktor chytal chvilku kdy udělat foto ![]()
Měla jsem sladkou snídani tak bylo asi naspídované ![]()
Akorát mi zjistili, že mám B- skupinu krve takže budu muset pak dostat v 7 měsíci injekci a někde jsem četla pak po porodu. Ale to dneska snad není problém.
Co ty? Jak jsi na tom?
@Lenka1985 ahoj tak fajn že je vše ok.. My jdeme na kontrolu po měsíci 27meho tak se též těším už… Už mi to bříško dost zavazi kolikrát dost neohrabane pajdam
ale jinak zub polevil konečně už i bez prášku funguju včera jsem byla na cukrovce tak jsem ráda že to mám už za sebou.. Teď jen počkat na výsledek…