Teplota a případné těhotenství

446
2.8.09 15:37

Teplota a případné těhotenství

Ahoj holky !

Včera jsem měla vysoké teploty (38,5-39,5) a tak na srážení jsem brala léky .

Ani nevím jestli jsem to včera s těma lékama na teplotu nepřehnala, měla jsem 2× 2 tablety po 4 hod Parelanu který mě pomohl minimálně s večer jsem si už musela vzít Ibalgin (měla jsem 39,5) který hned pomohl a za hodinu jsem byla bez teplot. Za 3 dny mám testovat a jestli budou // tak nevím jestli jsem to s těme práškama nepřehnala :oops:. Já vím že se tyto prášky v těhu můžou, ale nevím v jakým množství .

Dneska jsem byla celý den bez teplot ale ted už mám zase 38 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
2.8.09 17:59

Pozdě bicha honiti…(hele co je to Bich? Patří tam fakt měkký i? )
Já osobně si myslím že se nic nestalo, povolená dávka paracetamolu v těhu j e 1500mg tj. tři tablety/den. U vyšších dávek hrozí poškození jater plodu, což na úplném začátku je irelevantní, neb plod není napojen na matku. Takže cokoli matka sní cca do 6tt by nemělo miminko ovlivnit… To nemám ze sebe, to si pamatuju z jedná diskuze tu a dost často jsem setím teď chlácholila… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
2.8.09 18:17

Já bych řekla, že Paralen je OK a nemusíš se tím trápit. Zvlášť v takhle hodně ranné fazi těhotenství.

Lacenko - je to správně „bych“ a je to od „Kdybych to byl býval věděl, tak bych…“. Sorry za poučování, ale mě to nedalo. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.8.09 19:15

Lindo - to není poučování, já se přece ptala? Já té češtině fakt moc nedám, ale jinak už to vím, protože mi manžel čučel přes rameno a hrozně moc jsem ho pobavila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.8.09 19:24

Prvnich pet tydnu pry plati pravidlo bud vsechno nebo nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
3.8.09 08:48

je to BYCH a znamena to pozde litovat tooho co by byl nekdo udelal, bych je podminovaci zpusob, takze pozde rikat, byl bych to mel udelat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí