Teplota na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
17.7.21 08:55

Držím palce, nemocné dite na dovolené je nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
17.7.21 09:30

Holky tak ma plisen v uchu a bilou tecku na mandli :roll: nakonec nam prijela na pokoj doktorka z nemocnice 8) zatim nam napsala nejaky kapky do usi, sprej do krku, neco na imunitu a do zalohy antibiotika, pokud se tecka zvetsi nebo pribude dalsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65255
17.7.21 09:33
@Xmichaelah píše:
Holky tak ma plisen v uchu a bilou tecku na mandli :roll: nakonec nam prijela na pokoj doktorka z nemocnice 8) zatim nam napsala nejaky kapky do usi, sprej do krku, neco na imunitu a do zalohy antibiotika, pokud se tecka zvetsi nebo pribude dalsi…

tak to je fajn, že je to tak rychle a že přijedou. Třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.7.21 22:23

Tak jak to vypadá? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
18.7.21 03:29

@MatildaMatilda Blbe, teplota je furt okolo 38,3.. zdanlive je v pohode, na nic si nestezuje, ucho dobry.. uprimne vubec nevim, co dal, premyslim ze zkusim sehnat domaci crp test a pak se rozhodnu jestli ji dame ta atb 🤦‍♀️ V krku nic uz nevidim 💁‍♀️ 💁‍♀️Ale proste nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.7.21 13:37

No, to si mala vybrala čas na nemoc… :roll: ;) To deti umi..cely rok budou v pohodě a jen co člověk vypadne z domu, tak něco…tak držím palce, ať to máte co nejdřív za sebou a netravite dovcu na pokoji místo u more… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
18.7.21 15:59

@MatildaMatilda no spis uz se tesime domu :dance: mala ma roupy, dopo byla bez teploty tak jsme ji prdli do stinu k mori- a pekne jsme si zavarili zas je teplota ale lita po pokoji jak das… jako fakt za trest… nastesti mame relativne velky pokoj.. ale tohle je faaaakt teda opruz :D jen by me zajimalo co ji je 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76832
18.7.21 22:31
@Xmichaelah píše:
@MatildaMatilda Blbe, teplota je furt okolo 38,3.. zdanlive je v pohode, na nic si nestezuje, ucho dobry.. uprimne vubec nevim, co dal, premyslim ze zkusim sehnat domaci crp test a pak se rozhodnu jestli ji dame ta atb 🤦‍♀️ V krku nic uz nevidim 💁‍♀️ 💁‍♀️Ale proste nevim :(

já bych nasadila ta atb, kor když už je máte od doktorky, a netrápila zbytečně dceru i sebe, vím, že se nemají nadužívat, ale atb není žádný jed, já jsem ve věku 3 - 9 let brala atb i 11× za rok, a vyrostla jsem z toho a jako dospělá jsem ťuky ťuk naprosto zdravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
18.7.21 22:55

@stinga ja to chapu, dr mi je dala ze pokud najdu dalsi tecku na mandlich ( coz se nestalo).. ale mala jeste atb nikdy nemela, ja mam na jedny silnou alergii, mam z toho vitr, do toho vse v azbuce..nedelali crp, za to ji dnes vyskocily 3 pupinky na obliceji, takze mozna bude jeste veselo… 😂 😂 😂 protoze nestovice nemela jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65255
19.7.21 07:25
@Xmichaelah píše:
@stinga ja to chapu, dr mi je dala ze pokud najdu dalsi tecku na mandlich ( coz se nestalo).. ale mala jeste atb nikdy nemela, ja mam na jedny silnou alergii, mam z toho vitr, do toho vse v azbuce..nedelali crp, za to ji dnes vyskocily 3 pupinky na obliceji, takze mozna bude jeste veselo… 😂 😂 😂 protoze nestovice nemela jeste

A kdy se vracite, letecky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76832
19.7.21 07:27

@Xmichaelah aha, a vypadá to na neštovice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
19.7.21 07:34

Podle obrazku by to mohla byt 🤦‍♀️ Ale taky je mozne ze nas neco stiplo… 😂 ano v utery mame letet zpet, coz mi je jasny, ze pokud ano, mame smulu a zustavam tu s malou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76832
19.7.21 08:46

@Xmichaelah ty jo, tak to jste si to teda „vyžrali“, to se všechno blbě sešlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
19.7.21 09:05

@stinga asi karmicka zatez nasich dovolenych :mrgreen: uz nikam nejedu s ditetem :mrgreen: :mrgreen: lonskou mi celou promrcela a provisela na rukou 😂 v zivote jsem se tak netesila domu jako loni, letos jsme na ni dva tak tohle… akorat jestli se to vyloupne, tak tady budu muset zustat sama, manzel se musi vratit… coz vubec netusim jak dopadne, jestli nas kdyztak prestehuji 😂 😂 asi pro nas kdyztak prijede autem ne :nevim: jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76832
19.7.21 09:34

@Xmichaelah no musí vám pomoci delegát a musíte volat na pojišťovnu, ať vám poradí a pomohou - je to teda hrozné, soucítím s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí