Teplota na spaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1749
30.12.11 21:19
MonnyDee píše:
Občas přitopím, ale většinou máme kolem těch 23st. jinak mi je zima a prcek má studený ručičky :nevim: spí v overálku ve spacím pytli, a je přikryt peřinkou/dekou

No těbůh, to by náš malej byl uvařenej :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.11 21:23

My přes den cca 23st - na noc v ložnici netopíme a máme cca 18st :palec: Líp se spí jak nám tak malé :palec: Spí v pyžámku a pod peřinou. Vedra nesnášíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
30.12.11 21:26

My máme v noci okolo 19 st. a přes den 24 :mrgreen: Nesnáším zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.12.11 21:28
Dajdula píše:
Tak to jsem ráda, že nejsme takoví otužilci sami :mrgreen: .
Zozole - prosím tě, co je to kapnička?

Kapnička je peřinka-deka…každý tomu říká jinak :-) Je pravda, že s mužem máme neustále debaty na téma moravsko-česká mluva :mrgreen: Kapna, kapnička se říká peřince na Jižní Moravě (aspoň teda u nás ve vesnici, kde jsem vyrůstala) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
30.12.11 21:30

Přes noc 18-20st., je v bodyčku, overalu a přikrytá peřinou, přes den 22st. Neříkám, že je mi tedy teplo, ale určitě se mi v chladnu spí líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
30.12.11 21:30

na spani mame 18stupnu,maly spi v overalu a spacim pytli,prikryty lehkou dekou…

pres den mame 21-21.5stupnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.12.11 21:56

Na noc máme těch 18°C (někdy i méně). Malý spí v overálku, zavince a přikrytý dekou. Spíme všichni v ložnici.

• Citovat
  • Upravit
183
30.12.11 22:13

ahoj, teplotu doma také řeším, jsem zvyklá na cca 21 stupnů přes den a v noci se netopilo, tak počítám kolem 18.Ted jsme se přestěhovali a přes den, pokud nevypínám topení tak tu je i přes 25… :roll: Jelikož máme plovoučku a malý je věčně na zemi,tak to nechávám kolem 22, 23 jinak už mi je vedro a v ložnici skoro netopíme a stejně je tam kolem 20stupnů. Malý dostal k Vánocům peřinky a je mu v nich hrozný vedro, takže stejně spí jen pod dečkou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
30.12.11 23:06

Ahojky my máme v baráku přes zimu krapet bojové podmínky. Loni, když se malá narodila(konec října), začaly stávkovat „zaručeně nejlepší“ akumulačky. Prej rols roys mezi akumulačkama :zed: Až na to, že když venku klesla teplota pod bod mrazu, milá kamna přestaly kamnat a začaly hřát až když sepnul noční proud. Možná proto je zdravá, pač je otužilá Jako v bazénu 19st a Verča si tam v létě lebedila a my byli zmrzlí na kost :mrgreen:

Jinak letos jsou podmínky polnější než polní, ale když to jde, udržuju 18st. Jak tam má 20(když se milá kamna zblázní) tak se budí a je jí vedro :nevim:

To je asi jak je kdo zvyklej, ale z dob chlastacích si pamatuju, že když jsem měla v pokoji vedro, ráno jsem se málem neprobudila. Když zimu, ráno mi po alku blbě nebývalo :mrgreen: Něco na tom je, že je chladněji na spaní lepší než vedro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.12.11 23:56
Dajdula píše:
MonnyDee píše:
Občas přitopím, ale většinou máme kolem těch 23st. jinak mi je zima a prcek má studený ručičky :nevim: spí v overálku ve spacím pytli, a je přikryt peřinkou/dekou

Ale on je normálně fakt studenej… asi teplomil po mamince :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
31.12.11 00:04
MonnyDee píše:
Dajdula píše:
MonnyDee píše:
Ale on je normálně fakt studenej… asi teplomil po mamince :lol: :lol:

Já mám taky studený pazoury jak smrtka furt, když je mám teplý tak je mi naopak špatně od žaludku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
31.12.11 08:54

jde o zvyk určitě. Bydleli jsme v paneláku a tam bylo permanentně 24 :-D od března bydlíme v cihlovém domě a na spaní má prcek 21.5-22 (overal a teplý spací pytel) a přes den na hraní 22-23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
31.12.11 09:00

tak my v ložnici netopíme a máme otevřené okno celý den. Nevím kolik stupňů tady máme, ale dnes v noci tady byla už pěkná rákoska. Až přituhne, budu okno přes den zavírat. Jinak malá spí v pyžamku, vykasané nohavice, věčně se odkopává. Když ji přikryju, začne kňourat a odkope se zas. Prostě jí je asi teplo. Nohy má jak led

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
1.1.12 20:55

ahoj, my máme v ložnici kolem 17st. Malý spí v pohodě, je na to zvyklý. Když někde jsme a je tam tepleji tak spí špatně. Určitě je to o zvyku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.9.12 23:56

Ahoj holky, my máme doma ted 21,5 a v ložnici 18,5 a mrznu! Jsem zvyklá z léta na těch 30 doma :-) Ale to už byl extrém, 26 mi vyhovovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí