Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A to už je vlastně podruhé co má obě vakcíny najednou, ale minule (měl 3. měsíce) neměl žádnou reakci. Tak uvidíme. Zarazil mně i ten rozdíl mezi rektálním a čelním teploměrem??
Barča
Ahojky tak mi chodíme po 14dnech,jednou hexu a za 14dní synflorix a furt do kola.Paní doktroka mi řekla,kdyby měl nad 38° tak kousek paralen-čípku a večír nekoupat,že někdy ta teplá voda to rozpumpuje.Už máme 4 za sebou a zatím ani jednou teplotu ![]()
arcanobacterium píše:
A to už je vlastně podruhé co má obě vakcíny najednou, ale minule (měl 3. měsíce) neměl žádnou reakci. Tak uvidíme. Zarazil mně i ten rozdíl mezi rektálním a čelním teploměrem??
Barča
Ty čelní teploměry jsou prý nepřesné.
Ahoj peggy ![]()
Teď měřím každé přebalení a má tak 37,5°C po odečtu. Jinak je takový spavý a ani se mu nedivím. Do toho pokašlává a kýchá. Včera nic nebylo a dnes se ani já necítím dobře. Tak snad na nás něco neleze. Ale usmívá se, jenom je chudáček unavený. To je naše první bebíčko, takže jsem trošku vyplašená.
Barča
arcanobacterium píše:
Ahoj peggy
Teď měřím každé přebalení a má tak 37,5°C po odečtu. Jinak je takový spavý a ani se mu nedivím. Do toho pokašlává a kýchá. Včera nic nebylo a dnes se ani já necítím dobře. Tak snad na nás něco neleze. Ale usmívá se, jenom je chudáček unavený. To je naše první bebíčko, takže jsem trošku vyplašená.
Barča
To bude dobrý.. ![]()
37,5 je ,,normální,, teplota. Třeba se to opravdu sešlo s nějakou virozkou, lítá toho všude mraky.
Já dávám na malé teplůtky a bolístky homeo Viburcol, jsou to čípky a nám vždy pomáhají.
Včera jsem očkovali, povinným očkováním, a malý měl 38,4 srazili jsme to nurofenem ale dnes odpoledne měl 38,3 potom jsme to srazili na 37,7 a nakonec na 37,5. Je normální aby měl tak dlouho teplot po očkování
? Můžu s malým jít na kontrolu s nožičkama?
@sabi88 Nevím do jaké míry je to normální, ale (zpětně)moje dcera to má po každém očkování. Srážela jsem vždy 2dny. Toto pondělí dostala včelku do každé kejtičky, teplotu měla ještě dnes v poledne a protivná je i teď. Svou roli tam ale hrají i zuby, je jí už rok.
Na kyčle bych? zavolala, že dorazim jindy?, ať máš klid, že jsi ho nevystavila nějakému bacilu.
Ať je broučkovi brzy lépe!! ![]()
Ahojky maminky jdu se poradit, v utery mala dostala 1davku Hey + rotarix vecer mela telotu 38,1° druhy den jeste taky ale vecer uz byla bez teplot, takze od stredy od vecera nebyly teploty, dneska je sobota a rano opet namereno 38°, ze uz to nebude z ockovani, ale nejaka viroza?
![]()
@Ajinka91 píše:
Ahojky maminky jdu se poradit, v utery mala dostala 1davku Hey + rotarix vecer mela telotu 38,1° druhy den jeste taky ale vecer uz byla bez teplot, takze od stredy od vecera nebyly teploty, dneska je sobota a rano opet namereno 38°, ze uz to nebude z ockovani, ale nejaka viroza?![]()
po kombinaci dvou vakcín je organismus dítěte extrémně oslabený a proto náchylný k nemocem..takže bych řekla, že tohle už nebude po očkování, ale opravdu nějaká viroza.
@peggy.sl nebo me napadly zuby :/ dasne otelky nema alle v miste kde maji byt spodni rezaky ma videt obrysy tech zubu (obou) pod dasni
@Ajinka91 píše:
@peggy.sl nebo me napadly zuby :/ dasne otelky nema alle v miste kde maji byt spodni rezaky ma videt obrysy tech zubu (obou) pod dasni
I to je možné.. ![]()
@peggy.sl je to moje prvni tak nevim jeslti teplota byt muze a jeslti dasne nemusi byt otekle kazdopadne jsou tam jakoby obysy, jen je mi divny ze teploty odeznely a zase se vratily, maly je 4,5 mesice, takze si mylsim ze brzy neni ![]()
@Ajinka91 píše:
@peggy.sl je to moje prvni tak nevim jeslti teplota byt muze a jeslti dasne nemusi byt otekle kazdopadne jsou tam jakoby obysy, jen je mi divny ze teploty odeznely a zase se vratily, maly je 4,5 mesice, takze si mylsim ze brzy neni
Pro mě brzo je..všechny moje čtyři děti měly první zuby až po desátém měsíci.. ![]()
@peggy.sl ted jsem bedlive zkoumala a juka malilinkata bila tecicka ![]()
@Ajinka91 píše:
@peggy.sl ted jsem bedlive zkoumala a juka malilinkata bila tecicka
Zkus na to zacinkat kovovou lžičkou..a hned budeš mít jasno.. ![]()