Teplota roztoku v inhalatoru

108
26.10.21 12:58

Teplota roztoku v inhalatoru

Ahoj maminky, prosím vás, možná hloupý dotaz. Koupila jsem inhalator kvůli vecne ryme. Nalila jsem tam vincentku a nechala dceru 10 minut inhalovat. Pak jsem si to zkusila taky. Prijde mi ta pára dost studená. Když jsem si sáhla do toho naliteho roztoku, byl fakt hodně studený. Tak asi je to logické když tím prochází vzduch. Ale to tak ma být? Aby z toho spíš nebyl zápal plic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85403
26.10.21 13:12

Proste vincentku nedavej do lednice, normalne odstatou, je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.10.21 13:18

@blumen není samozřejmě z lednice. A i když jsem do toho zkusila nalít hodně horkou vodu, byla po 2 minutách zapnutí zase úplně studená. Asi je to teda tak v pořádku no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
26.10.21 13:22

Jelikož to není horká pára :roll: tu vodu to neohřívá aby se to odparovalo. Funguje to na jiném principu. Stačí se podívat do manuálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
26.10.21 13:28

@Aijka no tak to je v poradku, neni duvod, aby to zpusobilo zapal plic ;) nemusi to byt teply, pomuze to stejne, nikdy jsem se nad tim nepozastovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.10.21 13:35

@Cenarius ale no tak, zas tak hloupá vážně nejsem 8)
@blumen dobře no, já jsem hrozna stoura a všechno šíleně pitvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.10.21 13:48

@Cenarius @blumen
Používám tu masku. A po chvíli inhalace mám úplně ledový nos. Mi neříkejte že to tak ma být…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85403
26.10.21 14:06

@Aijka hele inhalator jsme pouzivali u deti dva roky v kuse, pokazde pomohl. Tady nejde o inhalaci teplych par, ale kapicek aerosolu a ano, je to v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.10.21 14:11

@blumen já ho mám v ruce poprvé, takže se v tom stouram no. Jasný, to chápu že to nemusí mít 30°C, ale ten zmrzlej nos mi vrta hlavou. Promiň, jak pro blbce teda : takže ani ledový nos nemám řešit, je to normální jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí