Termální lázně Podhájská

Kaa
100
12.8.05 13:38

Ahoj,

o Podhájské nic nevím, ale my jsme s 10-měsíční dcerou byli v rakouských termálních lázních Bad Lutzmannsburg - je to u rakousko-maďarských hranic, mrkni na www.sonnentherme.at, hotel k tomu je www.sonnenpark.at. Byli jsme nadšení, hotel je úžasný, vybavený přímo pro rodiny s dětmi, na pokojích jsou dětské postýlky, v jídelně všude dětské stoličky, spousta míst na hraní a hraček, kuchyňky na ohřívání dětských jídel, můžeš si zdarma půjčit kočárky dovnitř i ven (projet se s nimi dá i do jídelen, na pokoje …), voda 34, spousta bazénů i pro nejmenší, uvnitř i venku, hotel je přímo propojený s lázněmi, takže jdeš z pokoje v županu (který ti taky půjčí) … Prostě idyla - jen nevím, jak je to ve srovnání s cenami na Slovensku, na webu je i ceník - mají různé akce, my jsme tam jeli v neděli, protože pobyt od neděle byl o dost levnější.
Ať se vypravíte kamkoli, tak krásnou dovolenou!

Kaa + Bea už 11m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
12.8.05 20:26

Asi moc nepomůžu, já tam nikdy nebyla, ale jezdíme do vedlejší dědiny za rodinou. Je to příjemný kraj. Lázně jsou prý moc príma, praská to ve švech a moje kamarádka tam jede s prckem a rodinou už podruhé, takže je určitě moc spokojená.
 Anka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.8.05 20:32

Podhajská

ahojky.Byli jsme tam před 2 lety.Malému bylo tehdy 16 měsíců.Voda super,jen to jídlo na koupališti nebylo moc ideální pro malé děti. Voda Je léčivá a její složení je jako v „Mrtvém moři“.Vhodné pro alergiky,lupénku,horní a dolní cesty dýchací.Nám to dost pomohlo,děti vůbec nemarodily.Bydleli jsme v rodinném domku,co jsme si pronajali.2 rodiny 4 dospělí,2 děti 41/2 a 2 děti 16 měsíců a stálo nás to necelé 4.000 SK.Takže super.Byli jsme i v Maďarsku,takže i výlety.

Jinak naši jezdí do Maďarska a to nemá chybu.Myslím, že se to jmenuje „Bick Ferde“(píšu to poslechově,fakt nevím,jak se to píše).Rodiče :lol: a spousta jejich známých jezdí tam. Cenově je to trošku dražší, ale ta kvalita to všechno vynahradí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.8.05 15:40

Re: termální lázně Podhájská

Marty1 píše:
Holčinky,chtěli bychom vyjet s naším prckem příští týden někam na dovču a přemýšlíme o termálních lázních v Podhájské na Slovensku.Viděla jsem internetové stránky a voda v bazénech je tam příjemně teploučká.Máte někdo zkušenosti a můžete doporučit?
Předem děkuji za reakceMartina

Já jsem se v neděli odtud vrátila s dospělou dcerou, bydleli jsme v soukromí, přímo v dětském pokoji jejich syna, společné vše s majitelama / kuchyň, sociální zařízení / , a dalších několik rekreantů. Pro nás dvě a auto to bylo za 3 tis.SK. Každá zkušenost je dobrá, ale 7 dní plně stačilo, kromě letního kina v obci nic není, jedniná slušná reestaurace ENERGY, jinak nic, v areálu lázní sice plno stánků, nejen s jídlem, ale jídlo taky nic moc, při 25 st. teple a sluníčku se to ve vodě moc vydržet nedalo a hlava na hlavě, navíc když se každej proti spálení namazal, po vodě byly mastný kola…Jo je tam tobogán, ale toho si vaše děti ještě moc neužijou…Měli jsme napůl hezky a napůl pršelo, nakonec byl pro nás lepší ten déšť, ale malý děti byly docela otrávený…doporučuju Rakousko

• Citovat
  • Upravit
232
12.2.13 15:41

Ahojte, ráda bych se zeptala jak je to s množstvím lidí. Chystáme se v květnu a známí mě celkem šokovali, že to tam je hlava na hlavě, že se ani všude nedostanu, protože jsou tam hlavně důchodci, kteří si navzájem drží místa, takže se třeba nedostaneme ani do všech bazénků a tak :?.Tak pokud někdo jezdíte nebo jste byli, uvítám vaše postřehy. Jinak by mě taky zajímaly ceny celoddeních vstupů, a nenašla jsem nikde jestli mají nějakou permošku nebo něco takovýho.
Všem díky za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
12.2.13 20:19

Byla jsem tam vloni v létě s dospělou dcerou a lidí (hlavně důchodců) mraky. Problém je, že není u bazénů nikde stín, takže jsme se spálily. Chce to mít staré triko nebo něco na přikrytí zad a ramen a něco proti slunci na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.8.15 15:54

Cyklostezky v okolí Podhajské

Zkušenosti pro ty, kteří se nechtějí jen válet v teplé vodě a strkat se s mnohými, značně urostlými na každém kroku, tak si pročtěte ty moje…nejprve jsem si koupila cyklomapu okolí s názvem Cyklistické trasy miestnej akčnej skupiny Združenia Termál za 1,50 eura.To mi nijak nevadilo, protože jsem byla přesvědčená, že je funkční…bohužel jsem byla najivní. První trasa z nedaleké Radavy na termální koupaliště nás navedla do supr kukuřičného pole, klasy asi tak 1,5 m vysoké a cestička na šířku řidítek. Po setkání se starostou - náhodné- jsem se dozvěděla, že ta delší trasa je supr. Sice trochu do kopce, ale bezva. Tak jsem druhý den, přes protest partnera vyrazila… pro změnu bezva úvozová cesta plná kopřiv, hloží a střepů a následně do pšeničného pole. Měla jsem štěstí, že bylo již pokosené. Závěr této trasy byl na skládce zbytků ze stavby. Fakt cyklostezka evropské kvality. Tak jsem se vydala na další výlet a to do biosferické rezervace/opět je zanesená do mapy/. Tak ta se teprve buduje. Má cesta byla zakončena v poli a dál již nevedla.
Co se týká dovolené v oblasti Podhájské, tak vím, že tam již nikdy nepojedu. jediná výhoda byla, že na rozdíl od Česka jsou zde hospody otevřeny již od rána, ale nemají tam nikde nic k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty