Poradna duly
Jana Čurdová
Holky a ta registrace do porodnice to je vsude takle brzo nebo jen nekde? ja jsem to na strankach nenasla kdy mam jit se zaregistrovat tak. abych neco neprosvihla. ![]()
@siimonna Tam bych chtěla rodit, pokud by to šlo. Jinak registrují se jen v Praze ![]()
No ja nakonec taky budu v Ck. Uvazovala jsem o Budejcich. Nekdo si stezuje na Krumlov nekdo na Budejce… kdy mas termin?
Děvčata jak to máte s chutemi? Ja bych zrala jen samý nezdravy věci, ostrý a hlavně kysely. Miluju cesnek. Hořčici plnotuk normálně nejim a teď skoro ke všemu, a na nevolnosti jedině ledovou colu…
Ja chute nemam ale vubec na nic. kdybych se nenutula tak za den nesnim skoro nic.. ![]()
@siimonna V Budějcích je lepší zdravotní péče, mají tam špičkové neonatologické oddělení. Jenže příšerné sestry na poporodním. Takže, když nebudu mít problém, nebude nutný císař a kdo ví co jiného, chci ČK, páč na první dny s malým chci vzpomínat s láskou a ne s traumatem „ještě že jsem mohla jít za 3 dny pryč“. Na ČK se mi líbí, že je to takové rodinné, není to továrna na mimča. Navíc jsem trochu komplikovaná pacientka, tak potřebuju někoho, kdo bude mít se mnou trpělivost. I když to do ČK máme o něco dál. Termín mám koncem dubna, uvidíme jak se strefí. Jsem prvorodička, tak možná o něco dýl, ale zase čekám kluka (teda podle dr.) a ti se rodí dřív
Co ty?
@lalacekoli Jsem na tom jako Siimonna, musím se nutit do jídla. Chutě moc nemám, spíš nechutě.
Fialová7 - ano v CB je špičkové neonatologické oddělení. Já budu asi v JH. Také jsem prvorodička, je mi 32. A termín mám také koncem dubna. Ty už víš pohlaví? Kdy Ti to řekli? Bylo to zrovna vidět dobře?
Jojo presne tak. rika to hodne zenskych ze kdyz nemas nejaky komplikace tak krumlov je dobrej. ja mam 12.4. tak uvidime jak se prckovi bude chtit
my teda nevime co to bude a ani si to nenechame rict. ![]()
@Fialová7 náš kluk se narodil až 4dny po termínu a na císaře, kdyby měl přijít na svět spontánně, tak je tam snad do teď ![]()
@Nataaalka No, podle prvních odhadů kluk. Řekli mi to nezávisle na sobě dva doktoři. Můj si nebyl tak jistý, ale na genetice měli lepší přístroje a tamní doktor mi to řekl dost jistě. To jsem byla z kraje 14. týdne. Ale měla jsem dost pečlivou prohlídku.
@siimonna To máte můj obdiv. Já nemám ráda překvapení, musím vědět na čem jsem. Ani manžel nechtěl překvápko, i když ten by to vydržel. Navíc se mi líbí, že už to pro nás není „to, vetřelec, parazit, mimčo“, ale „malej, synátor“ a oslovujeme ho jménem. ![]()
@lalacekoli To by mi stačilo, ty 4 dny po termínu, to by měl krásné datum 1. 5.
Ale kamarádka prvorodička porodila 4kg kluka asi o 10 dní dřív ![]()
No u nas se na tom schodla babicka s tatinkem ze je to takovy hezky kdyz clovek nevi
tak jem kyvla. ja si myslim ze je to holka uz ma jmeno
uvidime zda jsem se trefila ![]()