Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky. Tak ja mam termin 12.4. Jak vam je byva vam jeste spatne? Ja vzdycky kdyz si rikam uz je to dobry tak to prijde ![]()
@siimonna já mám termín cca 20.4. a bliju furt, momentálně hlavně večer a v noci, až do brzkyho rána
přes den je mi šoufl, hlavně když vařím, ale tak nějak to udržím. Snad bude brzo líp
@Marticcce tak já mám termín 18.4. a kromě toho, že mě zlobí tlak, tak se cítím naprosto netěhotně, až mě to občas děsí. Přeji ať je ti brzy líp. ![]()
Tak to preju at to brzo prejde ![]()
Uz je to znat na vasich briskach?
@Malcmi tyjo tak to ti závidím
je teda fakt, že u druhýho těhu mi začalo být blbě až ve třetím m do patýho m, ale to tě nechci strašit, dost ženským není celou dobu nic pak až na konci je trápí velkej pupek co všude tlačí, to ja neznám, moje máma všechny tři problila a já to mám asi po ní. @siimonna na mě teda po ránu není vidět vůbec nic, až po o se to trochu zakulatí
ale když si promakám břicho tak dobře cítím jak je ta děloha zvětšená, jsem dost hubená tak to jde hezky nahmatat ![]()
@siimonna já jsem teprve 10+4tt, takže zatím ještě vůbec. A ještě jsem nějak zhubla, i když nezvracím a jím pořád stejně. ![]()
@Marticcce no já jsem spíš z toho, že se cítím naprosto netěhotně, trošku v rozpacích. Pořád si říkám, jestli je všechno s prckem v pořádku, ale snad ano
![]()
Ahoj ženy, maminky:) Mám dotaz ohledně sexu, spíte se svými muži? já se doteď ne, jsem prvorodička, všechno hrozně řeším, bojím se… ale teď jak nám končí ten první trimestr, tak si říkám, že už by to chtělo:D Díky za veškeré odpovědi a neříkejte si, že jsem prdlá:D
@proka002 Ahoj, ja cekam taky prvni mimi. Sex mame, sice min, kvuli unavě, cekani a nervovani pred kontrolama, protoze mam za sebou jedno zamlkle tehotenstvi a tak neni nalada tolik jako driv. Snazim se, aby mi to bylo pohodlne, pomalejsi tempo, zadne pobolivani bricha. Taky ted koncim prvni trimestr, tak uvidime jak to bude dal.
My nemáme sex od otehotneni. Nemám nějak chuť. A přítel dokonce přiznal ze se bojí.
Dobré ráno všem
nevím, jestli se to tu už řešilo-zkoumám mateřskou. Chci pracovat co to půjde, sedím u PC, nic náročného, mám minimální mzdu. Šéf mi chce přidat, abych měla větší mateřskou-za jak dlouho to vypočítávají? Za pololetí, za rok? Potřebuji nahlásit, od kdy mi má přidat a kdy vlastně nastupuju na mateřskou. Dnes jsem 14+1 tt. Když mi někdo poradí, budu moc vděčná, to co jsem dohledala v tom se moc nevyznám a je to moje první těhotenství. Termín porodu mám 29.3.2017
![]()
Holky byla jste nektera z vas na genetice ve 13tydnu? Jaky hodnoty vam vysli na Dawn?
Ahoj, byla jsem minulý týden, ve 12+6.tt. Downův syndrom mi doktor řekl, že je 1:1598 že by se mi narodilo dítě s postižením. Je zdravé. Pak měřil šíjové projasnění, to miminku vyšlo 1,9mm, srdeční frekvence 168 úderů/minutu, a dále je vše jak má být.
Tebe to teprve čeká?
@siimonna Ja podobne jako Andvejka srdicko 168, sijove 1,9, nosni kustka byla, na Downuv 1:1084, ostatni vady taky negativni, ultrazvuk pry paradni, doufala jsem ve vyssi cislo u Downa, ale hlavne ze celkove screening negativni.
@Zaluzie píše:
@siimonna Ja podobne jako Andvejka srdicko 168, sijove 1,9, nosni kustka byla, na Downuv 1:1084, ostatni vady taky negativni, ultrazvuk pry paradni, doufala jsem ve vyssi cislo u Downa, ale hlavne ze celkove screening negativni.
Co jsem četla, tak to tvoje číslo je taky dost vysoké
Ale paráda, že je miminko zdravé, tak to má být!
V kolikatém týdnu jsi?