Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3447
5.9.16 12:27

@Éčka ahoj,vítám, ono je jedno, jak se prcek do bříška dostal, hlavně, že tam je :lol: takže mezi nás patříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.9.16 12:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
5.9.16 13:12

@Éčka jestli chces muzes i do soukrome skupiny je tam vice zivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
6.9.16 16:08

Ahoj děvčata můžu se přidat? TP mám 22.4. takže jsem teď začátek 8tt a bliju jak amina :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.9.16 20:01

@Marticcce vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.9.16 08:11

@ZoeLemon díky :mrgreen: vy jste na tom jak? Řešíte nekdo nevolnosti? A kyselo v puse, fuj fuj :poblion: jinak já jsem už starší matka ;) mám už holky 20 a 15 :mrgreen: a za sebou dva sp, takže se teď dost bojím a hlídám. Snad bude už všechno v poho. V prvním těhu jsem blila až do porodu tak doufám že mě to nečeká znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.9.16 09:23

@Marticcce no celkem dost jsem si užila asi 3 týdny v srpnu, nic mi nelezlo a bylo mi nevolno, asi hlavně hlady. pomahalo častěji jíst cca co 2 h. zatím jsem nezvracela ani jednou.To jidlo teda musím pravidelne dodržovat stále. radej hned po probuzení ještě než vylezeš z postele snist rohlík nebo piskoty s mlekem.to jsem zkoušela a fakt to bylo lepší. hned si dát něco takového. jsem tehu poprvé a 33 let taky mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.9.16 10:51

@ZoeLemon a kolikatej tt jsi? Já mám ještě ke všemu klidový režim, takže polehávám, s těma nevolnostma stejnak nic jinýho nezvládám. :( Jen uvařit si oběd je makačka, překonat všechny ty pachy :poblion: Jsem ráda že už mám děti velký protože si nedokážu představit že bych se v tomhle stavu ještě musela starat o malé dítě. No s tím pojidanim neustále něčeho to mám taky, ale ráno to stejně nestihnu, už tak od dvou tří běhám zvracet. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.9.16 11:01

@Marticcce 10tt.no bývalí mi špatně i v noci, tak jsem vstala a jedla třeba jogurt.zkus si dát taky něco kolem půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.9.16 13:51

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :-) dnes jsem byla na druhé kontrole a poprvé jsem viděla bijící srdíčko :-) neskutečný zážitek :oops: od té doby se mi chce pořád brečet štěstím :lol: jinak TP mám 20.4.2017 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
7.9.16 18:02

Taky mám dneskaza sebou úžasnou kontrolu. Nádherně už jsem viděla miminko, srdíčko, jak mu krásně bije. Doktor mi všechno ukázal a ještě mi udělal fotečku. Dala mu pěkně zabrat, protože mimísek sebou pěkně házel, ale povedla se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.9.16 19:04

@kyka2 wow to je ale nádherná fotečka! A ty jsi prosím kolikátý týden? Musím se tu trošku zorientovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.9.16 19:24
@ZoeLemon píše:
@Marticcce 10tt.no bývalí mi špatně i v noci, tak jsem vstala a jedla třeba jogurt.zkus si dát taky něco kolem půlnoci.

No, to už jsem zkoušela a šlo to hned ven. Mě prostě vzbudí nutkání na zvracení a už to ničím neodvrátím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
7.9.16 19:44

@Marticcce aha tak to te lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
7.9.16 19:46

@Marticcce já jsem 10+3,zítra už mě čekají odběry na screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí