Poradna duly
Jana Čurdová
@Éčka ahoj,vítám, ono je jedno, jak se prcek do bříška dostal, hlavně, že tam je
takže mezi nás patříš.
@Éčka jestli chces muzes i do soukrome skupiny je tam vice zivo ![]()
Ahoj děvčata můžu se přidat? TP mám 22.4. takže jsem teď začátek 8tt a bliju jak amina ![]()
@ZoeLemon díky
vy jste na tom jak? Řešíte nekdo nevolnosti? A kyselo v puse, fuj fuj
jinak já jsem už starší matka
mám už holky 20 a 15
a za sebou dva sp, takže se teď dost bojím a hlídám. Snad bude už všechno v poho. V prvním těhu jsem blila až do porodu tak doufám že mě to nečeká znovu.
@Marticcce no celkem dost jsem si užila asi 3 týdny v srpnu, nic mi nelezlo a bylo mi nevolno, asi hlavně hlady. pomahalo častěji jíst cca co 2 h. zatím jsem nezvracela ani jednou.To jidlo teda musím pravidelne dodržovat stále. radej hned po probuzení ještě než vylezeš z postele snist rohlík nebo piskoty s mlekem.to jsem zkoušela a fakt to bylo lepší. hned si dát něco takového. jsem tehu poprvé a 33 let taky mám strach.
@ZoeLemon a kolikatej tt jsi? Já mám ještě ke všemu klidový režim, takže polehávám, s těma nevolnostma stejnak nic jinýho nezvládám.
Jen uvařit si oběd je makačka, překonat všechny ty pachy
Jsem ráda že už mám děti velký protože si nedokážu představit že bych se v tomhle stavu ještě musela starat o malé dítě. No s tím pojidanim neustále něčeho to mám taky, ale ráno to stejně nestihnu, už tak od dvou tří běhám zvracet. ![]()
@Marticcce 10tt.no bývalí mi špatně i v noci, tak jsem vstala a jedla třeba jogurt.zkus si dát taky něco kolem půlnoci.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
dnes jsem byla na druhé kontrole a poprvé jsem viděla bijící srdíčko
neskutečný zážitek
od té doby se mi chce pořád brečet štěstím
jinak TP mám 20.4.2017 ![]()
Taky mám dneskaza sebou úžasnou kontrolu. Nádherně už jsem viděla miminko, srdíčko, jak mu krásně bije. Doktor mi všechno ukázal a ještě mi udělal fotečku. Dala mu pěkně zabrat, protože mimísek sebou pěkně házel, ale povedla se.
@kyka2 wow to je ale nádherná fotečka! A ty jsi prosím kolikátý týden? Musím se tu trošku zorientovat ![]()
@ZoeLemon píše:
@Marticcce 10tt.no bývalí mi špatně i v noci, tak jsem vstala a jedla třeba jogurt.zkus si dát taky něco kolem půlnoci.
No, to už jsem zkoušela a šlo to hned ven. Mě prostě vzbudí nutkání na zvracení a už to ničím neodvrátím ![]()
@Marticcce já jsem 10+3,zítra už mě čekají odběry na screening.