Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
18.8.16 05:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 12:48

Ahoj holky taky vám ukážu svůj test. Příští týden ve čtvrtek jdu k lékaři :) tak uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.8.16 13:02
@LuckaBrozova píše:
Ahoj holky taky vám ukážu svůj test. Příští týden ve čtvrtek jdu k lékaři :) tak uvidíme :P

Taky to máš hezký :)
Já se musím objednat k dr. až příští týden, teď má dovolenou a nikdo to tam ani nebere…ale mám pocit, že ten týden je nekonečný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.16 14:39

@Aqualech no to jo :D taky mám pocit že se nedočkám :-) už chci vidět ultrazvuku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.8.16 06:31

@Domcici kde tě mám? Jak dopadla ta kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 07:48

Ahoj holky, včera jsem byla na ultrazvuku (dle kalkulačky bych měla být 4+4) a doktor tam nic neviděl, jen mi řekl, že mam vysokou sliznici a že pokud vyšel test pozitivně, tak jsem těhotná. Ani mi nenabral krev, v červnu jsem prodělala mimoděložní těhotenství, tak jsem z toho nervózní, co se bude dít dál. Na další ultrazvuk mám jít až za 14dní. Kdy se Vám na ultrazvuku něco ukázalo? Díky za odpověď. :*

• Citovat
  • Upravit
3465
19.8.16 07:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, včera jsem byla na ultrazvuku (dle kalkulačky bych měla být 4+4) a doktor tam nic neviděl, jen mi řekl, že mam vysokou sliznici a že pokud vyšel test pozitivně, tak jsem těhotná. Ani mi nenabral krev, v červnu jsem prodělala mimoděložní těhotenství, tak jsem z toho nervózní, co se bude dít dál. Na další ultrazvuk mám jít až za 14dní. Kdy se Vám na ultrazvuku něco ukázalo? Díky za odpověď. :*

Já byla 4+5 a taky nic neviděla, ale mě tedy poslala na krev a za dva dny znovu krev a kontrola, to už byl váček 4,5mm. Tak se neboj, určitě to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.8.16 08:00

Děkuju moc za odpověď. :srdce: Snad bude vše v pořádku. Omlouvám se za anonym, registrovala jsem se teprve včera, tak okoukávám jak to tu chodí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.8.16 10:12

Dle mých laických výpočtů půlka dubna :-) Já Lev, tatínek Střelec a bejbyno Beran, no to bude „divočina“ doma :lol: :mrgreen: :mrgreen:
K doktorovi jdu až za tři týdny. Můj nebere telefon, asi dovča, tak jsem se na to vyprdla a přihlásila se k jinému, ale ten mě může vzít až v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.8.16 18:26

@andre20a ahojky nezapomnela jsem mela sem ted hodne prace… Jinak fotecku zasilam… koukej… rosteme pry jak sliznice tak se udelala mala kulicka no vidis :-* ja jsem stastna :-* ale dnes.mi ji cely den blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.8.16 18:28

@andre20a jinak sem mela sliznici a v ni cefnou tecku 2-3mm po dvou dnech spozdeni ms na gynde pak jsem byla po druhe viz foto tak rosteme :oops: a dalsi navsteva je 31.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.8.16 18:32

Sliznici mi doktor nerekl, videli jsme :srdce: pred cca tydnem. Dalsi jdu 31.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.8.16 19:13

@Domcici tak super takhle nějak to šlo vidět i mě toho 15.8 a já jdu až 5.9 snad už uvidíme srdicko :hug: už ti taky začíná být zle?? Ty jooo mě vůbec až mám strach jestli je vše v pořádku :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
19.8.16 20:11

Holky, je vám taky na zvracení? Mně hrozně, pomáhá jen když jím..ale to bych musela jíst celý den…tímhle tempem budu jak koule… zabírá vám něco, co případně děláte, aby vám nebylo špatně..? potřebuju fungovat..teď je to ok, jsem doma, ale za týden mi začíná práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.8.16 21:06

Mě je blbě dopoledne no a pomaha se najist no.Ale zas kolikrat nemam na jidlo vubec chut a cokoliv jim mi roste v puse. Nejlepsi je polevka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí