Poradna duly
Jana Čurdová
@andre20a neboj vse bude v poradku… nekomu byva pry kolem 2 az 3 mesici… me uz ted nu az me to nici… myslela jsem ze treba az ve 3 mesici me to chytne… dnes uz sem objimala zachod
ale zase vim.ze mimiskovi se dari… jen uz si to hodne vybira co mi chutna a nechutna
takze kafe me prestalo uplne chutnat a omacku k masu co mi tak chutnala uz mi nejede…
nu Ja jsem taky zvedava jestli uz se zase neco zvetsi… dalsi navstevu ![]()
https://www.facebook.com/…63580697092/ kdybyste některá chtěla na fb do skupinky
![]()
Ahoj holky
můžu se k vám přidat? Těhotenství sice nemám zatim potvrzené od doktora ale na testu // snad se to změní teď ve středu jdu na utz
doma máme s partnerem už 3letou cácorku ![]()
A je mi zle a je mi zle a bliju a bliju
holkyyy
co na to pomaha ja v praci nevydrzim
@Domcici zazvorove lizatka zkus..ale pokud vylozene zvracis tak ty ti asi nepomuzou
@Appel Ty uz mam a nepomahaji… tak asi zavolam dr. nekdo psal ze jsou cipky co se zavadeji do konecniku a ty uklidnuji.. ze jsou vyborne
@Domcici ja nezvracim me jen boli zaludek a je mi na zvraceni nastesti zkus jist casto to taky pomuze
Mně je tak nějak nevolno skoro pořád. Jak kdybych byla po draku
Ale zato mívám poměrně slušné křeče. Minimálně jednou za noc mě to vzbudí
Jsem pořád unavená, chybí mi energie a pořád bych spala.
@Domcici: Já při prvním těhu taky furt
neboj to kolem 5-6 měsíce zmizí, teda snad
každá to máme jinak mě jediný jídlo po čem sem nezvracela byli brambůrky což je paradox ![]()
@BABIES257
ja myslim ze to zmizi daleko driv. vetsinou holky rikaji, ze prvni trimestr jim bylo zle a pak uz nee. Me bylo zle 14 dnu a ted jsem 9tt a uz se to spravuje, jasne nevim jestli to vydrzi ale myslim ze to prejde druhym trimestrem.
@Liberta Libert : Přesně jak říkáš každá to máme induvidualni no
Jinak ja dnes potvrzené těhu 5.tt úplný začátek tak snad to pude dál tak jak má ![]()
@BABIES257
hodne stesti, ja uz bych chtela nahrabat aspon 3 tydny abych uz vedela vic a mohla bejt zas chvilku v klidu ![]()
@Liberta Libert : Ani mi nemluv doufám že to udržím taky mám z toho hrůzu za tyden jdu ke svy doktorce tak uvidime co dal… ale pri prvnin tehu sem na to taky přišla v 5tt a ted už máme doma 3letou dračici ![]()
@BABIES257 bramburky sem vcera taky zkusila a reknu ti chutnalo mu / ji ![]()
@Domcici: Že
přitom to je mastné/ slané
Já baštím tak nějak teď vše ale je to uplnej začátek tak uvidime co z toho vyleze jestli ona/on
hlavně ať jsou zdravoučký dětičky!!! ![]()