Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Čekáme naše první miminko, jsem v 8 tt a termín porodu zatím vychází na 18.4. ![]()
@jolibas píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Čekáme naše první miminko, jsem v 8 tt a termín porodu zatím vychází na 18.4.
Vítej
a jak se cítíš?
Ahoj holky, zeptam se, co se tim screeningem vlastne zjistuje a do 3trimesru uz nejsou zasne testy?
zatim anonymne-sice pry bije srdicko ale screening mam na zacatku rijna tak to nechci zakriknout moc diky
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zeptam se, co se tim screeningem vlastne zjistuje a do 3trimesru uz nejsou zasne testy?zatim anonymne-sice pry bije srdicko ale screening mam na zacatku rijna tak to nechci zakriknout moc diky
Screeningu jsou tri, v cca 12tt,20tt a 30tt. Kolem 21tt se dela ogtt test na cukrovku, stery na streptokoka, bere se krev na protilátky nekdy kolem 30tt. To je asi vše, vic si nepamatuji. Od 30tt se chodí na ozvy
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. Dneska po kontrole u Dr. Termín porodu 18.4.2017. Jsem z toho dost vyhukaná a nemůžu tomu uvěřit
![]()
A teď zase čekat na další kontrolu ![]()
@Marticcce teda promiň, já se spletla
stejný TP mám s Jolibas ![]()
Ahoj holky, byla jsem tady chvilku na začátku a i v uzavřené skupince. A bohužel jsem měla zamlklé těhotenství. A teď mi zjistili, ze mám trombofilni Leidenskou mutaci( je mi 36 let a do teď neměla problem, vubec to nevěděla
) tak proto asi ten potrat
a aby toho nebylo málo, jeste jsem prodělala listeriózu ![]()
Takže u mě fakt smůla!!
Hodně stesticka všem a možná pozor na to co jíte
I když já o ničem špatném co jsem jedla nevím ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli Vás taky pořád mírně pobolívá břicho? Své doktorce jsem to říkala, pry je to normální, ale i tak se chci zeptat, jestli to máte stejně ![]()
@Marticcce píše:
Víteja jak se cítíš?
Těhotenství si užívám, jen mě občas trápí těhotenské nevolnosti ![]()
Ahoj, rada bych se k Vam pripojila. Doma uz mame 3 deti a ted neplanovane cekame 4. Byl to docela sok, ale uz jsme to rozdychali
tp mam 17. - 21.4.
@maty1983 ahoj, mas podobný termín tp. Pojď za námi na diskuzi- jarňátka 2017
@Malcmi ahoj,muzes mi prosim poslat odkaz? Nemuzu diskusi najit ![]()
Ahoj Ženy, mužů se taky přidat? Termin mám 28.4.2017 Dnes potvrzeno 8+4tt