Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Můžu se taky přidat? Já jsem ducha našla 4.8. a 17.8. už nám pan doktor potvrdil, že tam fakt nějaký prďolka je ![]()
Ahoj holky,
měla by z Vás některá zájem o novou nenošenou Mexickou bolu, neboli rolničku pro budoucí maminku? Jedná se o těhotenský šperk, který při chůzí jemně cinká a uklidňuje miminko v bříšku, i po narození má na miminko pozitivní vliv. Především je to krásný doplněk pro Vaše rostoucí bříško
V případě zájmu, prosím o zprávičku do osobky, zašlu více info.
Mám více druhů. Univerzální zlatá rolnička či růžová kulička s minixylofonkem vnitř uzavíratelné klícky.
Bola je dárkově balená, vhodná jako pěkný dárek.
Ahoj děvčátka -) gratuluji k oplodnění -)
Ráda bych se přidala k vám ale TP mi dle data oplodnění vychází na 7.5. -))) 2017…nevíte zda tady již existuje diskuse s TP květen 2017?
Děkuji moooc a přeji vám št´astná těhu a hlavně št´astné děti -)
![]()
Ahoj holky, je vedro..chodíte se koupat, případně kam? Aqua, bazén, rybník, písák? četla jsem, že by to mohlo být nebezpečné (nějaká infekce apod.), ale dneska asi už nevydržím a půjdu se vykoupat… jak to máte vy, bojíte se, nebo se normálně chodíte koupat? Díky za info
@proka002 kdyz tak si dej tampon ja chodim akorat doma do naseho bazenu ale to vim jak je voda cista a ze muz se oni stara na jednicku
@proka002 píše:
Ahoj holky, je vedro..chodíte se koupat, případně kam? Aqua, bazén, rybník, písák? četla jsem, že by to mohlo být nebezpečné (nějaká infekce apod.), ale dneska asi už nevydržím a půjdu se vykoupat… jak to máte vy, bojíte se, nebo se normálně chodíte koupat? Díky za info
Já mám již dvě děti a od počátku těhu jsme chodila do veřejného bazénu -) jinak bych se asi usmažila -))))… s těma tamponama bych byla opatrná… právě že tampony zadržují veškeré bakterie, které v bazenu nebo jinde ve vodě chytneš -(… info dle meho mudr gynek
![]()
@Miluji píše:
Ahoj děvčátka -) gratuluji k oplodnění -)
Ráda bych se přidala k vám ale TP mi dle data oplodnění vychází na 7.5. -))) 2017…nevíte zda tady již existuje diskuse s TP květen 2017?
Děkuji moooc a přeji vám št´astná těhu a hlavně št´astné děti -)![]()
![]()
![]()
Ahojky, mě také vychází dle oplodnění květen. Přesněji 6.5. ![]()
@Reinle @Reinle … tak už jsem tu květnovou diskusi zahájila zde na emimino -)))… diskuse je pod názvem termín porodu květen 2017 -)))))…jinak ti též moc blahopřeji -)!!! a kolikáté mimi čekáte?
![]()
Ahoj holky, moc bych vás prosila o radu. Zjistila jsem, že jsem v 5tt+5, ale beru dlouhodobě Omeprazol STADA 20 mg, 1 tabletu denně na reflux jícnu. Když jsem se zeptala gynekologa, zda to můžu brát, řekl, ať se poradím se svou lékařkou, ta mi ovšem řekla, že to mi musí říct gynekolog, že on je přes vše ohledně těhotenství…takže jsem trošku bezradná a smutná z toho, že bych mohla něco ohrozit a nikdo mi neporadí
nemáte někdo zkušenost?
Když vysadím, bude mě skoro pořád pálet neskutečně žáha, poraďte prosím aspoň něco na žáhu, co se smí… Děkuji moc!!!
@Anryl v těhotenství se smí pastilky Rennie, ale na jiných stránkách píšou, že omeprazol není v těhu problém.
Holky,
Jak to mate s tehotenskymi chutemi? Ja jsem v 8tt a uz je to tu zase…moje oblibene steaky me vubec nelakaji a v podstate bych zila na buchtach, kolacich, ovoci, prip. cokolade. U tehotenstvi s dcerou to bylo jak pres kopirak. Ale ted se psychicky pripravuju na chlapecka tak uvidime jestli jsou to jen bachorky, ze na sladky jdou holcicky ![]()
@Berenikee tak to ale vypadá na holčičku. moje máma frcela na koblihach když mě čekala. babske rady no. uvidíme, maso můžu ještě víc než dřív. a rajčata.mnam.jen teď mám trošku strach jestli není něco špatně. už mi není tak šoufl a prsa cítím jinak.jsem 8tt+4.