Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Přidávám se doskupiny, snažili jsme se s manželem 5 let o dítě, teď jsme plánovali na září první umělé oplodnění a zjistili jsme před nedávnem že čekáme přirozenou cestou
fakt načasovaný
když jsem viděla toho ducha, nevěřila sem, ani těm 5 dalším duchům
. na první UTZ nic nebylo, za týden na druhým mi potvrdili že je domeček v děloze i s gestačním váčkem a žlutou tekutinou ale embrijko jsem ještě neviděla. HCG roste dobře, dnes jsem 7+0 a na další UTZ jdu až v půlce 9tt tak jsem z toho zkleslá. Chtěla bych se uklidnit že tam ebrijko bydlí a tluče mu srdíčko. Jak jste to měly vy? Kdy jste už viděly embrijko?
jinak termín mám 7.4 ![]()
@Liberta Libert jeee to jsou krásné zprávy
velká gratulace
já jsem teď začátek 6tt a v pondělí jdu na první prohlídku tak jsem sama zvědavá ![]()
@andre20a
Držím palce, koukám že už minimálně jednoho drobka máš vidno na profilovce ![]()
Já budu prvorodička, tak je pro mě všechno nové, mám z toho hlavu jak papiňák.. ![]()
@Liberta Libert ahojky my taky měli jít v říjnu na um. Opl. Nedařilo se druhé a ted čekáme dvojčata
přeji ať je vše ok ![]()
@Putňátko
jůůů, krása, nechce se tomu věřit viď?
a kdy máš termín? tak ať to sou dvojčátka jak malovaný
@Kristyn.S @Liberta Libert ahoj holky, vítejte! Zakládala jsem tuto diskuzi, ale postupně jsme se všechny holky přestěhovaly do už vytvořené, ale hlavně UZAMČENÉ skupinky dubňátek 2017. Stačí si najet na odkaz a požádat o vstup (nemusíte pri vstupu psát romány, proč chcete do skupinky, stačí jen odeslat žadost). Je tam cca 30 holek, takze stále témata k diskuzi - přidejte se ![]()
Ahoj holky, taky se pridávám a jen doufám, že všechno nebude jinak. Podle ultrazvuku jsem 7+0 tt a krásně nám ťuká
bohužel ve středu jsme skončili v nemocnici s krvácením, ale prcek se drží. Dostala jsem Utrogestan a Ascorutin a už je to skoro OK, ale strach je pořád ![]()
Doufám, moc jsme si ho přáli. Já už mám devítiletou slečnu, ale přítel žádné děti nemá a tak jsme si řekli, že by bylo hezké mít jedno společné. A na podzim mi bude 37,tak už nejvyšší čas.
@kyka2 Tak to jsme stejně staré. My máme doma model „moje děti a tvoje děti bijou naše děti“, takže společné dítě chápu a schvaluji. V tomhle našem veku to navíc člověka omladí - myslím to miminko ![]()
To určitě a vlastně už jsem ani nedoufala, že bych se ještě mimčo měla, protože jsem byla spoustu let s dcerou sama. S přítelem se známe spoustu let a nikdy by nás nenapadlo, že by jsme se dali dohromady ![]()