Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
13.8.16 07:52

@Kristyn.S ahojky me vychazi 20.4. :-) na utz jdu 31.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
13.8.16 09:33

@Appel tak to gratuluji, to uz bude urco :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
13.8.16 10:07

@Kristyn.S melo by byt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 13:51

Ahoj holky

Přidávám se doskupiny, snažili jsme se s manželem 5 let o dítě, teď jsme plánovali na září první umělé oplodnění a zjistili jsme před nedávnem že čekáme přirozenou cestou :-) fakt načasovaný :mrgreen: když jsem viděla toho ducha, nevěřila sem, ani těm 5 dalším duchům :-D. na první UTZ nic nebylo, za týden na druhým mi potvrdili že je domeček v děloze i s gestačním váčkem a žlutou tekutinou ale embrijko jsem ještě neviděla. HCG roste dobře, dnes jsem 7+0 a na další UTZ jdu až v půlce 9tt tak jsem z toho zkleslá. Chtěla bych se uklidnit že tam ebrijko bydlí a tluče mu srdíčko. Jak jste to měly vy? Kdy jste už viděly embrijko?
jinak termín mám 7.4 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.8.16 14:23

@Liberta Libert jeee to jsou krásné zprávy :) velká gratulace :potlesk: :kytka: já jsem teď začátek 6tt a v pondělí jdu na první prohlídku tak jsem sama zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 14:29

@andre20a
Držím palce, koukám že už minimálně jednoho drobka máš vidno na profilovce :lol:
Já budu prvorodička, tak je pro mě všechno nové, mám z toho hlavu jak papiňák.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
13.8.16 14:44

@Liberta Libert ahojky my taky měli jít v říjnu na um. Opl. Nedařilo se druhé a ted čekáme dvojčata :mrgreen: přeji ať je vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 15:09

@Putňátko
jůůů, krása, nechce se tomu věřit viď?
a kdy máš termín? tak ať to sou dvojčátka jak malovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.8.16 15:33

@Kristyn.S @Liberta Libert ahoj holky, vítejte! Zakládala jsem tuto diskuzi, ale postupně jsme se všechny holky přestěhovaly do už vytvořené, ale hlavně UZAMČENÉ skupinky dubňátek 2017. Stačí si najet na odkaz a požádat o vstup (nemusíte pri vstupu psát romány, proč chcete do skupinky, stačí jen odeslat žadost). Je tam cca 30 holek, takze stále témata k diskuzi - přidejte se :mavam:

https://www.emimino.cz/…ubnatka-2017

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 15:49

@Petrusska007
jů děkuju, už se tam hrnu  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
13.8.16 16:21

Ahoj holky, taky se pridávám a jen doufám, že všechno nebude jinak. Podle ultrazvuku jsem 7+0 tt a krásně nám ťuká :srdce: bohužel ve středu jsme skončili v nemocnici s krvácením, ale prcek se drží. Dostala jsem Utrogestan a Ascorutin a už je to skoro OK, ale strach je pořád :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.8.16 16:34

@kyka2 tak to je super, že se prcek drží. Bude to dobré :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
13.8.16 17:07

Doufám, moc jsme si ho přáli. Já už mám devítiletou slečnu, ale přítel žádné děti nemá a tak jsme si řekli, že by bylo hezké mít jedno společné. A na podzim mi bude 37,tak už nejvyšší čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
13.8.16 17:12

@kyka2 Tak to jsme stejně staré. My máme doma model „moje děti a tvoje děti bijou naše děti“, takže společné dítě chápu a schvaluji. V tomhle našem veku to navíc člověka omladí - myslím to miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
13.8.16 18:55

To určitě a vlastně už jsem ani nedoufala, že bych se ještě mimčo měla, protože jsem byla spoustu let s dcerou sama. S přítelem se známe spoustu let a nikdy by nás nenapadlo, že by jsme se dali dohromady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí