Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem vcera taky nasla peknou dalnici…zpozdeni jen den. Jsem nadsena! Jestli to tentokrat vyjde, budu mit od sebe decka presne 4 roky ![]()
@Putňátko tak to mám z tebe radost
a chlapa máš fakt poradního
to půjde ![]()
Já jsem teď na dovče a hned po prijezdu k Mudr…jsem zvědavá co bude, snad vše o k
jinak blbě mi stále není..až na občasnou únavu je to pohoda
![]()
Ahoj ženušky
chci se jen zeptat i když už jedno dítě mám tak po těch 8letech si připadám jako bych byla těhotná poprvé. Je holky normální takové jakoby tahání v levém podbřišku? Máte to tak taky některá? Děkuji za odpověď ![]()
@andre20a Andy mam to také, pekne se nam to zahnizduje
jelikož mimi je vždy na levé straně jakoby u vaječníku
@evíkkkk ahaaa tak to jsi mě uklidnila dekuji
k dr. Jdu v pondělí teprve
@andre20a ja az 22.8 tak doufám ze bude také vse v pořádku..,nejak me přestávají bolet prsa ![]()
@evíkkkk s jedne strany bud rada… ja mnela taky posledni ms 9.7 a porad a porad me boli hruza… moje civava mi stale lezi mezi nama a na briskua kdyz jdu na prsa si lehnout masakr bolest ani si nemuzu lehnou na pritele a pritulit se… bolest jinak ja jdu 17.8 na druhy ultz… jinak na prvnim sliznice krasna a mimi asi 2mm
@Domcici to me taky bolelo dnes skoro vubec
podbrisek stále a pichani
No máme to težké my ženy ![]()
takze ti také vychází termín porodu podle kalkulačky na 15.4?
Příspěvek upraven 12.08.16 v 21:14
Ano ano taky 15.4 bylo by fajn to mi stejne
jinak to pichani ani nemluvim neni to jak kdybych mela mit ms ktera mela byt 6.8- do 10.8. pres tenhle datum byli vetsi bolesti.. ale ted jen tak mozna hodinka dve za cely den to boli a pak klid ale konecne muzu spat hezky predtim neee. uz chci 17.8
Ahojky, ráda vás poznávám a gratuluji k těhu
![]()
založila jsem skupinku duben 2017 a teď jsem našla vás tady
![]()
jmenuju se Kristýna, termín mi vychází na 17.4., u dr. jsem ještě nebyla - chci srdíčko ![]()
jo a doma mám roční holčičku
![]()
@Domcici já taky 9.7
a ty už jsi byla na ultrazvuku jo? Já se nemůžu dočkat až půjdu v pondělí. Doufám že už tam bude aspoň malá tečka vidět ![]()