Poradna duly
Jana Čurdová
@proka002 citim se fajn tehotne sem tam motani hlavy tlak, pak me pobolivaji vajecniky ale to mi doktorka rekla ze to je normalni jsem hubenounka a ze se vse roztahuje a natahuje atd… a vcera sem lehcr zaspinila ale dnes nic… nastesti… a unava? Tak ta je extremni
a ty? Jdeme si pdat fo zprav? At to tu nespamujem?
na ty nase srdicka v brisku ![]()
@Domcici tak pokud jdes za týden tak uz budeš mit fotku jako ja ted
![]()
@Putňátko snad uz anoooo
ale tu ti dal zadarmo nebo si neco platila? ![]()
Koukam ze uz se tady malinko nakupuhe
taky chci od dalsiho mesice pomalinku zacit…
Ahoj holky, tak v pátek. jdu na ultrazvuk, abychom před odjezdem věděli, že je tam, kde má být;-) poslední ms 9.7.,tak.jsem.zvedava ![]()
Holky s tím nakupováním opravdu takhle brzo neblbnete.. To se nema dělat a přináší to smůlu, jsem v tomhle poverciva a nakupovala bych az od 5 měsíce plus ➕.. To bych fakt nedělala ![]()
@Putňátko píše:
Holky s tím nakupováním opravdu takhle brzo neblbnete.. To se nema dělat a přináší to smůlu, jsem v tomhle poverciva a nakupovala bych az od 5 měsíce plus ➕.. To bych fakt nedělala
Ja oblecky neeee… japotrebuji jen komodu na veci na obleceni pro miminko… tot vse
popripade komoda se neztrati ![]()
Zdravím vás všechny a všem moc gratuluji. Podělím se s vámi o své obavy, v prosinci jsem prodělala zamlklé těhotenství v 8 týdnu přestalo být srdíčko pak nám byl doporučena pauza, alespoň 3 měsíce to jsem taky dodrželi a pak se začali snažit každý měsíc jsem doufala a stále se nedařilo. Až teďka v pátek jsem našla vytoužené 2 čárky. Poslední menstruace byla 6.7 na kontrolu jdu už ve čtvrtek. Z nějakých příznaků bych řekla že chodím častěji čůrat a dneska jsem začala cítit prsa, když na ně šáhnu z boku tak je to nepříjemné.