Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
9.8.16 19:25

@proka002 citim se fajn tehotne sem tam motani hlavy tlak, pak me pobolivaji vajecniky ale to mi doktorka rekla ze to je normalni jsem hubenounka a ze se vse roztahuje a natahuje atd… a vcera sem lehcr zaspinila ale dnes nic… nastesti… a unava? Tak ta je extremni :( a ty? Jdeme si pdat fo zprav? At to tu nespamujem? :srdce: na ty nase srdicka v brisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
9.8.16 19:50

@Domcici tak pokud jdes za týden tak uz budeš mit fotku jako ja ted :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.8.16 20:21

@Putňátko snad uz anoooo :) ale tu ti dal zadarmo nebo si neco platila? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
9.8.16 20:24

@Domcici u nás se za fotku platí 40kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
9.8.16 20:30

@Domcici u nás foto zdarma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.8.16 20:32

@Putňátko krásná fotka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.8.16 20:34

Kukejte co jsem pořídila :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
9.8.16 20:47

@Zuzanecka5 krasneee :potlesk: moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.8.16 21:08

Koukam ze uz se tady malinko nakupuhe :) taky chci od dalsiho mesice pomalinku zacit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 21:22

Ahoj holky, tak v pátek. jdu na ultrazvuk, abychom před odjezdem věděli, že je tam, kde má být;-) poslední ms 9.7.,tak.jsem.zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
9.8.16 21:40

Holky s tím nakupováním opravdu takhle brzo neblbnete.. To se nema dělat a přináší to smůlu, jsem v tomhle poverciva a nakupovala bych az od 5 měsíce plus ➕.. To bych fakt nedělala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 21:42
@Putňátko píše:
Holky s tím nakupováním opravdu takhle brzo neblbnete.. To se nema dělat a přináší to smůlu, jsem v tomhle poverciva a nakupovala bych az od 5 měsíce plus ➕.. To bych fakt nedělala 8o
:palec: :palec: :palec: :palec: souhlas, já vždy nakupovala až po. genetickem ultrazvuku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.8.16 21:51

Ja oblecky neeee… japotrebuji jen komodu na veci na obleceni pro miminko… tot vse :) popripade komoda se neztrati :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.8.16 22:11

Zdravím vás všechny a všem moc gratuluji. Podělím se s vámi o své obavy, v prosinci jsem prodělala zamlklé těhotenství v 8 týdnu přestalo být srdíčko pak nám byl doporučena pauza, alespoň 3 měsíce to jsem taky dodrželi a pak se začali snažit každý měsíc jsem doufala a stále se nedařilo. Až teďka v pátek jsem našla vytoužené 2 čárky. Poslední menstruace byla 6.7 na kontrolu jdu už ve čtvrtek. Z nějakých příznaků bych řekla že chodím častěji čůrat a dneska jsem začala cítit prsa, když na ně šáhnu z boku tak je to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.8.16 22:20

@Viktorie Vivien uz se tesim na tvoje zpravicky :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie