Poradna duly
Jana Čurdová
Jejda, to se nám to tady rozrůstá - všechny nové těhule vítám
![]()
Dneska mne dostal deníček o potratu, nemyslela jsem na nic jiného a nakonec se dostala do schízy, že to taky nedopadne. No, snažím se na to nemyslet a příště si zakazují takovéto deníčky číst ![]()
Jinak doteď žádný těhotenský příznak, do doktora daleko a kdybych neměla pozitivní test, tak ani nevím, že jsem těhotná… no, snad to bude dobré
… doufám ![]()
Ahoj holky ja mela posledni ms 6.7. a dnes //
jsem 200km od sve doktorky takze mazec, jinac jak tu pisete ja spinila tmave, pak ok a po curani kdyz se otru je tam jasne cervena krev tak mam strach, na kalhotkach a intimce nic neni, snad po pomale sestiletem snazeni se to udrzi
chjo kezby ![]()
@AjinaVlada gratuluju a vítej též ![]()
Špinění a slabě červenou krev tu ma několik holek. Pokud z tebe netečou potoky, tak by to mělo byt dobře - jedna se nespíš jen o překrvenou sliznici.
Bude to dobré, uvidíš
![]()
@Zuzanecka5 krásná fotečka - konečně tu máme fotky prvních prcků (byť minivajíčko
) ![]()
@Domcici ja som tiež na začiatku spinila..od dr som už v tom čase mala napísaný Anopyrin.
To bola nedeľa a skočila som na pohotovosť kde mi dali utrogestan. Spinenie bolo do štvrtku a odvtedy mám pokoj. Na príčinu sa neprišlo ale prcek prosperuje. Tak sa zbytočne nestresuj ![]()
@Petrusska007 dekuji snad ano, ja mam narocnou praci od 10h do 1h do rana po tri dny a nemuzu si prehodit smeny uz bych jinak dnes sedela u doktorky pac mi rekla jakmile budu mit //hned na kontrolu. Jinak mam pekne velke prsa
unava je neskutecna a vecne beham na wc hruza
. Vic budu vedet asi az ve ctvrtek to pojedu domu a hned k mudr.
@AjinaVlada no tak hlavně se co nejmíň rozčilovat, budeš muset ty 3 dny dát. Jsem zvědavá na ten čtvrtek, dej vědět, jak dopadla kontrola. Určitě to bude v pohodě ![]()
@Appel jsem taky dneska nestíhala, byla jsem přes den na školení, najednou tu bylo o 4 stránky více a 4 nové přírůstky - je tady živo
![]()
@Petrusska007 hihi tak nejak ja dorazila teprve domu v deset dala si sprchu ponuchnala syny v jejich hlubokem spanku a zalezla do postele:-) je dobre ze je zivo a jeste bude skvele kdyz vsechny vydrzime do toho dub a ![]()
@Putňátko drž se kočko
![]()
Já se dnes obj. k doktorovi, pujdu tam 17.8..měla bych být 7+3,tak už by mohlo být i
![]()
Holky krvácení ( hnědé)a špinění ze začátku těhotenství může být
vše bude dobré
![]()
@Petrusska007 mám to úplně stejně jako ty..nic mi není
a k doktorovi za týden…
Me tedy boli silene bradavky ale to muze byt i utrogestanem. Jinak taky nemam krome u avy zadne jine priznaky
@Appel Přesně tak
- doufám, že ve stejném složení budeme sledovat postupně porody všech tady
![]()