Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky začala jsem taky špinit
a všechen optimismus je najednou v háji…Jak se to tak najednou dokáže změnit v strach? ![]()
@Vickyveru neboj se
. Cetla jsem, ze je to ze zacatku normalni. Kuknim na net a klidne si zajdi k doktorovi pro klid duse ![]()
@Vickyveru píše:
Tak holky začala jsem taky špinita všechen optimismus je najednou v háji…Jak se to tak najednou dokáže změnit v strach?
Kup si v lékárně Ascorutin, dr ti muze předepsat i Utregaston
Hlavne klid, žádnou horkou vanu a odpočívat
Držím palečky ![]()
Holky? co myslite? jak tu cystu dam pryc
stoho me pry aji boli vajeciky ale tt je krasne jak jsem psala 17mm sliznice a cerna tecka (miminko 2mm )
@Domcici Mi na prvnim utz v 4+2 videl jen cystu. A sliznice byla vysoka, hcg bylo… a mame cekat. Ve ctv jdu znovu. Ach jo. Ja se taaaak bojim
![]()
Ahoj holky, tak dnešní HCG krásně stouplo, v pátek bylo 55.2 a dnes 288.6, volala jsem k dr. a objednali mě až za měsíc, ale jelikož jedeme v Pátek do Itálie, tak se tam hodlám nacpat ještě v pátek dopoledne, aby zkoukl alespoň gestační váček, hodnota už by měla být nad 1000 a mohlo by být vidět. Jinak sliznice před týdnem byla 25mm ![]()
@RennyVa mame to stejne dnes 4+1 cysta na jedne strane a sliznice 17mm na druhe strane a ve sliznici mala tecka 2mm… Ja jdu az 18.8… tak mi hned napis jak si dopadla… taky mam strach ale rikala mi ze to nema nejak vliv na to aby miminko se neudrzelo atd…
@Viktorie Vivien muzu se zeptat jaky jsi tt? ze mas 25mm slinici?
@Beverlyn Ahooj, já jdu den po Tobě, 18.8. a to budeme 7+6
mooc se těším ![]()
@Domcici u mě je to složitější, měla jsem řízený cyklus, těch 25mm bylo týden po ovulaci, teď jsem 14 dní po ovulaci, měla jsem clostilbegyt a 3 folikuly, dva praskly, jeden zůstal, dr. říkal, že šance dvojek není malá a pak když jsem byla po ovulaci na UZ a byla takhle vysoká sliznice, tak mi v podstatě řekl ještě před pozitivním testem, že už to vypadá na těhotenství
![]()
Ahoj, hlásím se také do dubnovek 2017. Teda ještě ne oficiálně - k doktorovi jdu až za 14 dnů, ale doufám, že vše bude ok! A rovnou koukám jak blázen, že jste popsaly už 27 stran ![]()
@Viktorie Vivien tak drzim palecky snam i me to dopadne dobre… jak rikam me dnes rekla ze by to melo prasknout pry muze pri sexu a nebo samo od sebe… sex mame jen jemny ale uvidime… snad vse bude ok…
@Zuzanecka5 ahoj taky jsem dneska mela podobne
kolik si mela slznici a zmerenou kanku? v mm
@Vickyveru viky, spineni je v prvnim trimestru velice casty jev… pokud nejde o cervenou krev, bud v klidu… embryjko se uhnizduje, dela si ve sliznici misto a jelokoz je to vse prokrvene, z toho je to spineni…
nestresuj se moc… dokud to neni cervena krev/krvaceni, je to pravdepodobne v poradku!! ![]()
@evíkkkk s utrogestanem souhlas… ascorutin ale BACHA! ten podporuje roztahovani cev = krvaceni… bez lekare nenasazovat!!!
@Domcici cystu pryc nedas
pokud ji neresi lekar, neres ji ani ty… ![]()
@Viktorie Vivien viv, krasne roste hcg!!
uzij si dovcu! ![]()
@Domcici děkuji, určitě dopadne, musíme věřit…
![]()
@jijisan děkuji, začínám se klidnit, tak snad tou dovolenou něco nepotento… vloni jsme byli, když jsem byla ve 14tt a dlouho jsem to, co se stalo dávala právě dovolené za vinu, ale zase nemůžu šílet a jen proležet devět měsíců, takže se jde do boje:))