Poradna duly
Jana Čurdová
@Viktorie Vivien mas dobry pristup k veci a pokud nehodlas dat osmitisicovku nebo potapeni bez kysliku do kilometru, tak to bude dobry…
![]()
@jijisan právě zže ssvětle červena krev
ale jen špinění opravdu zatím…mohl by za to sexik? ![]()
Když takhle podobne jsem to mela před půl rokem…střídave jsem spinila a krvacela měsíc než přišel potrat
Ale pokusim se držet…urcite to zvladnem, zkusím v to věřit…
Tak ted sem sla si vymenit kalhotky a tece ze me svetle hnedy vytok
snad neprihde ms…
@Domcici musíme se ddržet
můžeš to mit reakci na to vyšetření jestli ti ddělal stěry…zkus zůstat v klidu a uuvidíme ráno ![]()
Tak snad neeee
mam strach kdyz delala stery ze ublizila necemu ![]()
Holky Všem děkuji za krásná slova a povzbuzení, pár věcí jsem si vzala viz s tím psychologem neni špatný. Zítra se budu v utz rozhodovat a napíšu jak jsem dopadla a xo bude dál. Dekuju všem holky moje
![]()
Ahoj holky pokud mohu tak se připojím k vám dneska jsem si dělala testik
poslední MS 9.7. A k dr jsem objednaná na 15.8 ![]()
@andre20a jééé, to máme poslední MS stejně, budeme mít stejný termín:) Já jsem ale objednaná k dr. až na 7.9.
![]()
@andre20a ahoj vitej ms mas posledni jako Ja
tak drzim palecky jadnes bych mela byt 4+2 a ted sem zistila ze sem zaspinila hnede tak snad vse bude ok
@Vickyveru ano, muze to byt i sexem… vse je prokrvene… dej si par dni klid…
@Domcici stery embryjku FAKT nemuzou ublizit… ![]()
@Putňátko putni, drzim ti pesti devce… dej vedet jak pokracujes kocko… ![]()
@Viktorie Vivien píše:
@andre20a jééé, to máme poslední MS stejně, budeme mít stejný termín:) Já jsem ale objednaná k dr. až na 7.9.![]()
![]()
Ju to je super a ty budeš mít první miminecko? ![]()
@Domcici píše:
@andre20a ahoj vitej ms mas posledni jako Jatak drzim palecky jadnes bych mela byt 4+2 a ted sem zistila ze sem zaspinila hnede tak snad vse bude ok
Ahoj myslím si že pokud to je hnědé a ne jasně červená krev tak by to mělo být v pořádku. Držím moc palečky
hlavně to chce klidecek ![]()