Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
955
8.8.16 07:56

Dobre ránko holky
Můj sen k ránu.. :roll:
zdálo se mi ze jsem to dostala :pocitac:,okamžitě jsem se vzbudila a musela jit na wc :roll: zatím nic, uff
to byl hnusny sen :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
8.8.16 08:01

@Janka Z A co ti k tomu ten doktor řekl? A kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
8.8.16 08:05
@Janka Z píše:
Hlásím se z kontroly a vlastně nevím, s jakými zprávami. Chci znát Váš názory . Když jsem byla na kontrole před týdnem, tak mi dělal vnitřní UTZ a byl vidět gestační váček 8mm, dneska mi dělal UTZ přes břicho (což nechápu) a v podstatě nic nového, zase byl vidět jen gestační váček, který vyrostl o 2mm. Nic jiného na UTZ nebylo. :,( Já fakt nevím. Jsem dle kalkulačky 6+1, vždyť to už by měla být pomalu srdeční akce ne? :,(

Janicko myslim si také ze je jeste brzy, kazdy to ma jiný
Ja treba pred Matyskem mela také porad váček a byl porad prázdný,8tt jsem potratila
Poté pri Matyskoj uz v 5.tt vse ukázkové a poté cca pred 2.roky nechtěně těhotenství bylo také vse ukázkové od 5.tt -8tt i srdíčko no a v 9tt potrat.. :(
Myslim ze se ma raději chodit déle na kontrolu jelikož poté stresujeme, opravdu nemůžeš dat nyní na radu, každá to máme jinak :hug:
neboj az pujdes příště na kontrolu bude jiz vse v pořádku :kytka:
Také jsem nedockava kdy půjdu na kontrolu, dnes volám a zároveň se bojím aby to nebylo jako pred dvěma lety.. 8o
Těhotenství je krasneee, ale ja mela stres cele těhotenství, stále se něco dělo, předčasný porod, spatne krvinky, plodovka, no stále jsem něco mela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
8.8.16 08:17

@Hakrajta Říkal, že musíme čekat, jak se to bude vyvíjet. Chce mi napsat neschopenku, ale nevím teda co říct zaměstanvateli, že mám rizikové a že je možné že to nedobře skončí a že pak zase nastoupím do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
8.8.16 08:19

A myslíte, že je možné, že když dělal UTZ přes břicho, že bylo méně vidět? Máme ještě nějakou šanci, že se mimísek ukáže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
8.8.16 08:23

@Janka Z ja mela u dvojcatek srdecni akci az v 8tt. kazde telo je jine.. za dva tydny budes vedet vice! drzim moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.8.16 08:24

@Janka Z podle mě by ani neměl dělat uz přes břicho, protože tam nemuze tu malou čočku ani vidět. neboj, bude to dobry :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
8.8.16 08:24

@Janka Z Jani a co zkusit jiného lékaře?? ja takto také šla, můj dr nic neviděl, hned mi chtěl napsat zadanku do nemocnice, zkusila jsem jiného a ten dokonce viděl dve-dvojčátka, to jsem si az na křesle z leže sedla :lol:,mel lepší ultrazvuk, proste vse
Tak jsem nakonec od mého dr odešla..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
8.8.16 08:30

@evíkkkk Také nad tím přemýšlím, že zkusím jiného lékaře. No uvidíme, jak to vezme v pondělí na další kontrole. Gestační váček sice vyrostl o 2mm, ale nevím, zda je to dobré znamení a zda se prcek ještě může ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
8.8.16 08:36

@Janka Z Já teda nerozumím tomu, proč dělal utz přes břicho, na to je přece ještě brzy a jde to určitě hůř vidět. Asi bych taky zkusila jiného doktora. Drž se! Určitě to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
8.8.16 08:39

@Hakrajta Asi jak jsem krvácela, tak aby mě to tím ultrazvukem nespustil, máme zakázaný i sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
8.8.16 08:41

@Janka Z Taky máme zakázaný sex. A dal ti něco na podporu? Utrogestan,..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
8.8.16 08:46
@Janka Z píše:
@Hakrajta Asi jak jsem krvácela, tak aby mě to tím ultrazvukem nespustil, máme zakázaný i sex.

Je to možné, ze proto ti dělal takto ultrazvuk
Ja beru také na udržení mimi Utregeston, zkus si o nej říct? jestli mas dr kousek zavolej mu a můžeš bobulku brat jiz dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
8.8.16 08:52

@evíkkkk @Hakrajta Utrogestan už týden jím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.8.16 09:30

Tak sem klidna :mrgreen: zesilil o5 ale mam jit ve ctvrtek na gyn. Tak sem volala ze me. pobolivaj vajecniky at neco nepropasnu tak jdu dnes… i kdyz tam nic nepujde videt ale drzet palecky :-* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí