Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ránko holky
Můj sen k ránu.. ![]()
zdálo se mi ze jsem to dostala
,okamžitě jsem se vzbudila a musela jit na wc
zatím nic, uff
to byl hnusny sen
![]()
@Janka Z A co ti k tomu ten doktor řekl? A kdy máš další kontrolu?
@Janka Z píše:
Hlásím se z kontroly a vlastně nevím, s jakými zprávami. Chci znát Váš názory . Když jsem byla na kontrole před týdnem, tak mi dělal vnitřní UTZ a byl vidět gestační váček 8mm, dneska mi dělal UTZ přes břicho (což nechápu) a v podstatě nic nového, zase byl vidět jen gestační váček, který vyrostl o 2mm. Nic jiného na UTZ nebylo.Já fakt nevím. Jsem dle kalkulačky 6+1, vždyť to už by měla být pomalu srdeční akce ne?
Janicko myslim si také ze je jeste brzy, kazdy to ma jiný
Ja treba pred Matyskem mela také porad váček a byl porad prázdný,8tt jsem potratila
Poté pri Matyskoj uz v 5.tt vse ukázkové a poté cca pred 2.roky nechtěně těhotenství bylo také vse ukázkové od 5.tt -8tt i srdíčko no a v 9tt potrat.. ![]()
Myslim ze se ma raději chodit déle na kontrolu jelikož poté stresujeme, opravdu nemůžeš dat nyní na radu, každá to máme jinak ![]()
neboj az pujdes příště na kontrolu bude jiz vse v pořádku ![]()
Také jsem nedockava kdy půjdu na kontrolu, dnes volám a zároveň se bojím aby to nebylo jako pred dvěma lety.. ![]()
Těhotenství je krasneee, ale ja mela stres cele těhotenství, stále se něco dělo, předčasný porod, spatne krvinky, plodovka, no stále jsem něco mela ![]()
@Hakrajta Říkal, že musíme čekat, jak se to bude vyvíjet. Chce mi napsat neschopenku, ale nevím teda co říct zaměstanvateli, že mám rizikové a že je možné že to nedobře skončí a že pak zase nastoupím do práce?
A myslíte, že je možné, že když dělal UTZ přes břicho, že bylo méně vidět? Máme ještě nějakou šanci, že se mimísek ukáže?
@Janka Z ja mela u dvojcatek srdecni akci az v 8tt. kazde telo je jine.. za dva tydny budes vedet vice! drzim moc palce.
@Janka Z podle mě by ani neměl dělat uz přes břicho, protože tam nemuze tu malou čočku ani vidět. neboj, bude to dobry ![]()
@Janka Z Jani a co zkusit jiného lékaře?? ja takto také šla, můj dr nic neviděl, hned mi chtěl napsat zadanku do nemocnice, zkusila jsem jiného a ten dokonce viděl dve-dvojčátka, to jsem si az na křesle z leže sedla
,mel lepší ultrazvuk, proste vse
Tak jsem nakonec od mého dr odešla..,
@evíkkkk Také nad tím přemýšlím, že zkusím jiného lékaře. No uvidíme, jak to vezme v pondělí na další kontrole. Gestační váček sice vyrostl o 2mm, ale nevím, zda je to dobré znamení a zda se prcek ještě může ukázat.
@Janka Z Já teda nerozumím tomu, proč dělal utz přes břicho, na to je přece ještě brzy a jde to určitě hůř vidět. Asi bych taky zkusila jiného doktora. Drž se! Určitě to dobře dopadne. ![]()
@Hakrajta Asi jak jsem krvácela, tak aby mě to tím ultrazvukem nespustil, máme zakázaný i sex.
@Janka Z Taky máme zakázaný sex. A dal ti něco na podporu? Utrogestan,..?
@Janka Z píše:
@Hakrajta Asi jak jsem krvácela, tak aby mě to tím ultrazvukem nespustil, máme zakázaný i sex.
Je to možné, ze proto ti dělal takto ultrazvuk
Ja beru také na udržení mimi Utregeston, zkus si o nej říct? jestli mas dr kousek zavolej mu a můžeš bobulku brat jiz dnes
Tak sem klidna
zesilil o5 ale mam jit ve ctvrtek na gyn. Tak sem volala ze me. pobolivaj vajecniky at neco nepropasnu tak jdu dnes… i kdyz tam nic nepujde videt ale drzet palecky
![]()