Poradna duly
Jana Čurdová
@cacharele prvni ditko nam trvalo 3,5 roku a toto je na prvni dobrou ![]()
@evíkkkk na plodovce jsem byla u prvního syna, u druhého jsem si nechala dělat krevní DNA testy (to samé, co plodovka, ale z krve) za 12 000,– Kč (je to takhle drahé kvůli tomu, že to dělají jen v Americe nebo Hong Kongu a musí se to posílat tam
). Nově to ale začali dělat v Liberci v nemocnici a je to v rámci výzkumu zadarmo. Určitě si tam zajedu, neumím si představit, že bych měla postižené dite (nedokázala bych se o nej postarat), takze raději chci vědět předem, zda má ditko VVV a raději ukončit těhu, než nás oba trápit. Tripple testy nestačí, nejsou přesně, jen orientační ![]()
@RennyVa gratulace, pěkně sílí ![]()
@cacharele ano, napoprvé. Hned po vysazeni Azalie jsem trochu zakrvácela do tří dnů a pak už jsem to nedostala ![]()
@kačule.j vítej! Já mám 12m synka (a k tomu jeste desetiletého), v době porodu mu bude 20 měsíců, tak to bude mazec
. Ničeho se neboj, bolest podbrisku je v normě ![]()
@Petrusska007 A mohla by jsi mi k tomu napsat více z te DNA? v Liberce
dekuji
@cacharele nene, termín porodu srpen
jestli tedy myslíš s prvním
Ahoj holky, tam mě dnes bylo poprvé trošku blbě..ale asi to bylo hlady, pak jsem se nejedla a o. k
jinak 100% to bude holka..zase jsem jeden velkej chodící beďák a vubec mi to nesluší
říká se že holky berou mamince krásu, predchozi 2 dcery mi ji už vzaly ( a ještě nevrátily
)
@Petrusska007 ty jo, to ani neznam
taky bych to chtěla vědět, postizeny ditko bych taky psychicky nezvládla ![]()
@cacharele já si to určitě nechám říct, to je první co mě zajímá
nechápu jak to někdo vydrží nevědět ![]()
@anathema tak samý bedar jsem i ja
s prvnim klukem, jsem měla plet jako miminko, krásně hladkou…takže očekávám holku ![]()
Ahojky holky musela jsem Vás dočíst. Všechny nové tehulky vítám ![]()
Jinak ja dneskaa první nevolnost, zvracela jsem a jsem hrozně unavená… Zjišťuji, že mi vadí klobásy a pánské deodoranty
…
Jinak ja jména vůbec nevím, chtěla bych něco zase netradičního. A hlavně ja musím vybírat 2 jména najednou, takže pro mě to bude zahul. Taky se mi líbí Daniel, Sebastien s,, E,, a holčičí se mi líbí asi nejvíc teď Annie, ale vím že nakonec to bude boj a tyhle jména neproojdou příteli se libi Anika.
Ja budu muset vybírat 6 jmen
kdyby to byli dva kluci nebo dve holky nebo páreček.. Uz ted mam nervy na pochodu. Jinak ja mam další utz v úterý v 13 hodd. Me více hlídají takže ja dochází každý týden 1× tak Vam sem hodim fotecku.
@Putňátko a už jsi ty dvojčátka rozdychala?
to jo, u tebe ten výběr bude těžší, nezavidim ![]()
Ahoj holky
tak co briska? Me sem tam poboliva mam nejakou magor uklizeci nalady
sem tam sem nekdy na mojeho protivna ![]()
JA CHCI HOLCICKU SOFIE BLEHA
sofinku a chlapecka nevim… bud po otci David… ale chci nejake zvlastni ne ceske… odkud jste nejaka holcina okoli chomutova? ![]()
My mame prvního Daniela, moc bych si prala holčičku. Manzel chce Sáru a me se libi taky, takze tam je to jasny, na kluka nevíme.
Břicho mi porad poboliva a jsem strasne nafoukla, dlouho to asi neutajim. Pri prvním jsem zvracela každé rano, od 10 do 15tt, tak jsem zvedava, jak to bude ted.