Poradna duly
Jana Čurdová
@Zaluzie ahojky přeji ať krásně rostete a je vše ok
@Vickyveru ženský jsme vsici stejný ![]()
Tak hlásím dobré zprávy, dneska už na utz byl vidět váček 4,5mm, takže mimoděložní vyloučeno. Kdybyste viděly tu skálu, co mi spadla ze srdce. A jen informativně - ve středu hcg kolem 1150 a na utz nic. Dneska hcg přes 2000 a váček 4,5mm. Tak se zbytečně, ženy, nestresujte jako já. Protože ty dva dny čekání bylo peklo.
TAK UZ JSEM O NECO KLIDNEJSI
ale vajecniky sem tam pobolivaj…
@Janka Z určitě je to možný. Vlivem hormonů se ti začíná povolovat vazivo - a to všude v těle. Kříž na to většinou reaguje nejvíc + společně s roztahováním dělohy a místním „překrvením“ to má vliv i na záda. Zrovna tak můžeš cítit kyčle a vůbec celou pánevní oblast. Pak by to mělo dát na chvíli klid (jak se ustálí hladina hormonu) do tý doby než začne víc růst břiško, což zase bude mechanická zátěž na záda ![]()
@Domcici můžu se zaptat ze kdy zhruba máš ten první test? Jen že na téhle úrovni zhruba jsem teď já
tak jen kdy můžu očekávat takovéhle krásné // ![]()
@Květinka901111 píše:
Měla být 7+6tt, ale myslím, že jsem míň. na gynekologii jdu 16.8 tak uvidíme. Také tě tak bolí prsa?? já na ně nemůžu sáhnout.
ani mi nemluv, na prsa trpím hodne
boli me, nalejvaj se mi, manzel mi říká teda miláčku ty to mas jak silikony
chlap noo ![]()
podbrisek a pichani u vaječníku
Holky tak ja pred chvilkou testla ![]()
panečku ty jsou ![]()
Mam dnes takový divny pocit, strach, jak mam mít zitra MS ze se mi to rozjede.. ![]()
porad chodim na wc na kontrolu ![]()