Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2214
5.8.16 10:18

@meggy33 Tak to je super zpráva a doufám, že Tě budu v pondělí následovat :srdce:

@anathema Já jsem fakt úplně v pohodě, vůbec nic mi není - občas, ale opravdu občas jen někde píchne a to je vše, tak uvidíme, doufáme, že je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.8.16 10:20
@Janka Z píše:
@meggy33 Tak to je super zpráva a doufám, že Tě budu v pondělí následovat :srdce:

Počítam s tebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.8.16 10:21

Ahojky holky, tak ja dne 4+6 tt a priznaky nemam vubec zadne 8o. Tedy trosku citim krize. Ale jinak vuuubec nic, avsak vim, ze jd mozna jeste brzy. Ale cetla jsem, ze proste nekdo to tak ma. Ze cele tehotenstvi nema nic. Ani ta bolest prsou. No a koncem pristiho tydne jdu na prvni ultrazvuk, melo by jit neco videt. Furt se bojim, at je vse ok. V lednu jsem potratila, takze ta nejistota tam je. Mejte se naaadheerne a dekuji za vase prispevky, jsem rada, ze nejsem sama. A tesim se, jak si zde budeme sdelovat nase radostne pokroky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
5.8.16 10:23

@RennyVa Taky se bojím, mám taky za sebou ZT v dubnu letos, al musíme to nějak překonat a věřit prckům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.8.16 10:23

@meggy33 nadhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.8.16 10:26

@Janka Z @RennyVa
Treba veriť. Ja mám za sebou niekoľko SP a dúfam, že to tentokrát vyjde. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.8.16 10:27

@meggy33 uz bylo :srdce: tak brzy jo tybrďo úžasný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.8.16 10:29
@Janka Z píše:
@RennyVa Taky se bojím, mám taky za sebou ZT v dubnu letos, al musíme to nějak překonat a věřit prckům :srdce:

Holky moje buďte v klidu.. Odpočívejte, i když ja mam co říkat vždycky když jdu na wc tak trnu :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.8.16 10:30

Holky jste tu některá z Plzně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
5.8.16 10:32

@meggy33 to je skvělá zpráva :potlesk: gratuluju k :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
5.8.16 10:33

@meggy33 fakt už :srdce:? No paráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.8.16 10:34

Ja dnes podle doktora 5+4 podle ms 4+4 tak nevim co si vybrat, ale dneska jsem malem hodila savli u čištění zubů.. A holky a o prsech ani nemluvím.. Bolí jak sv. ňa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.8.16 10:34

Sama som bola prekvapená. Príde mi to fakt skoro. Iné mávajú srdiečko až po 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
5.8.16 10:36

Ahoj holky, uz k vam chvili nakukuju. Nektere znam z jinych diskuzi. Jsem dnes 5+2. TP snad 5.4. Po ZT a revizi letos v unoru. Na prvni kontrolu jdu v 6+1. Super zpravy @meggy33, ze uz jde videt i srdicko takle brzy. Vsem drzim palce na kontroly. A na priznaky nedejte, nekdo je ma, nekdo ne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
5.8.16 10:37

@RennyVa taky se po tom potratu bojím. Pořád si říkám že budu v klidu. Že to stejně neovlivním. Ale mám strach že ten můj duch z testů zmizí, že ta mrcha přeci jen dorazí (termín mám dneska). A přesně jak říká @Putňátko… trnu pokaždý na WC :mrgreen: ale musíme věřit… S týhle diskuze nás nikdo neopustí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí