Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky
krasne vám sílí čárky
![]()
Moc vám gratuluji ![]()
Jinak u nás jména
Charlotte-Klaudia-Emily-,ale vítězi Charllotka ![]()
a kluk Tobias
@Viktorie Vivien Gratuluji a hodne stesti.
@Domcici Parada
Vsechny jmena pekna holky. U nas bude se jmeny boj, mame kazdej plno favoritu, ale zadne shodne ![]()
@evíkkkk vybrali jste spíše taková francouzská jména a je fakt, že všechna zní tak hezky noblesně ![]()
@Zaluzie tak to hodně sil v boji
… az se bude rýsovat favorit, určitě nam ho napiš ![]()
@evíkkkk píše:
Ahojky holky
krasne vám sílí čárky![]()
![]()
Moc vám gratuluji
Jinak u nás jména
Charlotte-Klaudia-Emily-,ale vítězi Charllotka
a kluk Tobias
jména pěkn, je záleží, jak se hodí k příjmení. třeba Charllota Stromečková mi k sobě moc nejde
![]()
Holky a necháte si říci pohlaví. Já přemýšlím o překvapení. Při prvním prckovi se zeptal manžel ve 20TT na UZ
ale ted bych chtěla překvápko, pokud to vydržíme
![]()
@cacharele nechám. Já jsem ráda, když vím, na čem jsem. Vzhledem k veku stejně budu muset buď na plodovku nebo zjištění DNA z krevních testu, takze to budu vědět 100%, co to bude. Jen ultrazvuku bych asi nevěřila - podle UTZ čekal známý kluka (nadšený, že kluk bude sparťan) a narodila se mu sparťanka
![]()
@cacharele píše:
jména pěkn, je záleží, jak se hodí k příjmení. třeba Charllota Stromečková mi k sobě moc nejde![]()
![]()
bude se nam hodit
Charlotte ![]()
@cacharele urcite si necham říct pohlaví, věřím v holčičku ![]()
@Petrusska007 také me čeká co tebe, jen se bojím v tomto veku plodovky, asi ji odmitnu a půjdu ten na triple testy
Tak jsem po 3 dnech zkusila testik a tlustice je poradna a samozrejme silnejsi. Ted uz cekaz na str a kontrolu. At je mimisek spravne uhnizden
. Jinak dnes 5+0. A jak vy? Jak se mate? ![]()
Holky, povedlo se někomu z vás mimi na první pokus?
U nás se zadařilo na druhý
Což je ti tak zázrak ![]()
Ahoj holky, snad se mužů přidat.
termín porodu, dle kalkulačky 1.4. Čekám druhe miminko a letos mi bude třicet. Mam 23m syna.
Hodne me bolí podbrisek, tak snad bude vše v pořádku. Prvni těhotenství jsem zjistila az v 9tt a uz jsem byla klidná, ted jak to vím takhle brzy, tak se vic bojím.
@cacharele Jj nám na první pokus.
Hlavně ale ať to dobře dopadne.
@cacharele nám až ve 4.cyklu, ale predtim jsem brala antikoncepci a tělo se těhotenství nejspíš z nějakého důvodu bránilo ![]()