Poradna duly
Jana Čurdová
@evíkkkk klid, na to ze máš MS termín zítra máš nádherný dálnice
co ja bych za to dala se svýma duchama
(Mám termín dneska) musíme věřit ze mrcha nedorazí ![]()
@Vickyveru posledni Ms 9.7. Pak 31.test prvni moc neviditelny. Pak zase dalsi 1.8. Pak 2.8. A dnes posledni… a Ms ma prijit dnes nebo zitra snad neprijde… ![]()
@Domcici tak já testuju teprv dva dny, tak snad za týden budou taky dálnice ![]()
Holky musíte některá řešit práci? Já se bojím abych nemusela na neschopenku
ještě po tom potratu…mám fyzickou práci kterou moc neošulím a ještě k tomu jako OSVČ takže si moc nemůžu dovolit zůstat doma. Ale samozřejmě když budu muset…
já jen že podbříšek jsem zatím moc necítila a teď jsem zrovna chvíli víc makala a začal mě pobolívat
fakt nevím jak bych to případně udělala…celou dobu snažení jsem si říkala že to budu řešit až to nastane…a teď mě z toho chytá panika že už je to možná tady
ale miminko má před prací samozřejmě přednost ![]()
Cauky holky, jsem rada, ze je to tu plne pozitivnich zprav
. Jinak me dneska fest boli zada-bedra, krize a jde to do panve a jeste mam tlak v podbrisku a nafoukle bricho, ze manzel rikal, ze vypadam jak pred porodem
. Ma to nekdo podobne na konci 5.tydne?
@RennyVa ahoj,já mám teda taky hned bříško, které nejde zatáhnout. zatím jdou kila dolů skrz nevolnosti, věřím, že to brzy doženu hned jak pomine nechutenství
Holky je neco na bolest tech vajecniku? Jsem stoho nejaka nevrla… ze boli
chvilkama
@Domcici Musíš to vydržet, v těhotenství je všeobecně hrozně málo léků, které se mohou.
@Domcici na bolest si ted radši nic neber pokud to jde vydržet. Čim míň chemie pro počátek těhotenství tím líp…jinak je myslím povolený paralen ale fakt lepší zatnout zuby a nic do sebe necpat
je to teprv začátek, musíme si zvykat že to těhotenství zadarmo nebude ![]()
@Domcici A hlavně ne horkou vanu nebo horkou sprchu - to si teď musíš odepřít - může to ohrozit plod a vyvolat potrat
Dobre tak ja vydrzim a dekuji za rady… moje prvni tehotenstvi a mam strach ze se stane to co nechci ale nemyslim na to…
Přesně tak jak píše JankaZ, ani horký obklady. Zvyšuje to prokrvení a riziko potratu. No holky…bude to boj ještě, zvlášť pro nás co ještě nevíme co nás čeká
ale s krásným koncem určitě pro všechny ![]()
Ahoj všem, taky jsem objevila dušíka v úterý a dnes krásné zesíli, tak snad ude vše OK. To samo přeji všem tady! ![]()
@Domcici A nemas rifle nebo sukni s pevnou gumou? Ono se to nezda, ale uz v tech zacatcich je to znat. Dej ci caj a poradne prodychavat. ![]()
Vcera v aute jsem mela rifle… ale dnes uz jen leginy a stejne… nevite treba jestli se nestalo nekomu ze vychazel test a pak to dostal. Ja podle te bolesti furt myslim ze to chce dorazit ale at to ani nezkousi…