Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
484
5.8.16 13:40

@evíkkkk klid, na to ze máš MS termín zítra máš nádherný dálnice :hug: co ja bych za to dala se svýma duchama :? (Mám termín dneska) musíme věřit ze mrcha nedorazí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.8.16 13:52

@Vickyveru posledni Ms 9.7. Pak 31.test prvni moc neviditelny. Pak zase dalsi 1.8. Pak 2.8. A dnes posledni… a Ms ma prijit dnes nebo zitra snad neprijde… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
5.8.16 13:59

@Domcici tak já testuju teprv dva dny, tak snad za týden budou taky dálnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
5.8.16 14:04

Holky musíte některá řešit práci? Já se bojím abych nemusela na neschopenku :( ještě po tom potratu…mám fyzickou práci kterou moc neošulím a ještě k tomu jako OSVČ takže si moc nemůžu dovolit zůstat doma. Ale samozřejmě když budu muset… :nevim: já jen že podbříšek jsem zatím moc necítila a teď jsem zrovna chvíli víc makala a začal mě pobolívat :? fakt nevím jak bych to případně udělala…celou dobu snažení jsem si říkala že to budu řešit až to nastane…a teď mě z toho chytá panika že už je to možná tady :zed: ale miminko má před prací samozřejmě přednost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.8.16 14:13

Cauky holky, jsem rada, ze je to tu plne pozitivnich zprav :srdce: :potlesk:. Jinak me dneska fest boli zada-bedra, krize a jde to do panve a jeste mam tlak v podbrisku a nafoukle bricho, ze manzel rikal, ze vypadam jak pred porodem :lol:. Ma to nekdo podobne na konci 5.tydne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
5.8.16 14:23

@RennyVa ahoj,já mám teda taky hned bříško, které nejde zatáhnout. zatím jdou kila dolů skrz nevolnosti, věřím, že to brzy doženu hned jak pomine nechutenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.8.16 14:35

Holky je neco na bolest tech vajecniku? Jsem stoho nejaka nevrla… ze boli :( chvilkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
5.8.16 14:45

@Domcici Musíš to vydržet, v těhotenství je všeobecně hrozně málo léků, které se mohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
5.8.16 14:46

@Domcici na bolest si ted radši nic neber pokud to jde vydržet. Čim míň chemie pro počátek těhotenství tím líp…jinak je myslím povolený paralen ale fakt lepší zatnout zuby a nic do sebe necpat :nevim: je to teprv začátek, musíme si zvykat že to těhotenství zadarmo nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
5.8.16 14:46

@Domcici A hlavně ne horkou vanu nebo horkou sprchu - to si teď musíš odepřít - může to ohrozit plod a vyvolat potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.8.16 14:51

Dobre tak ja vydrzim a dekuji za rady… moje prvni tehotenstvi a mam strach ze se stane to co nechci ale nemyslim na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
5.8.16 14:52

Přesně tak jak píše JankaZ, ani horký obklady. Zvyšuje to prokrvení a riziko potratu. No holky…bude to boj ještě, zvlášť pro nás co ještě nevíme co nás čeká :lol: ale s krásným koncem určitě pro všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.8.16 14:53

Ahoj všem, taky jsem objevila dušíka v úterý a dnes krásné zesíli, tak snad ude vše OK. To samo přeji všem tady! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
5.8.16 15:00

@Domcici A nemas rifle nebo sukni s pevnou gumou? Ono se to nezda, ale uz v tech zacatcich je to znat. Dej ci caj a poradne prodychavat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.8.16 15:42

Vcera v aute jsem mela rifle… ale dnes uz jen leginy a stejne… nevite treba jestli se nestalo nekomu ze vychazel test a pak to dostal. Ja podle te bolesti furt myslim ze to chce dorazit ale at to ani nezkousi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí