Poradna duly
Jana Čurdová
Nene nezazila.. jsem poprve tehu… tak i tak mam strach a tesim se moooc ![]()
Jen mam strach stou bolesti jako bych to mela dostat a ms ma byt zitra a ty testy jsou krasne pozitivni objednana jsem na 11.8
@Domcici Neboj, bolest na MS je normální - mám za sebou 2 potraty a věř, že to bolí jinak, tak neboj kočko a těš se ![]()
@Domcici tak bolest jako když to máš dostat je v pořádku, neboj
taky mě píchá v podbřišku a bolest až do zad… nestresuj se ![]()
@Květinka901111 to je mi moc líto
jo a jinak gratuluji miminku
![]()
kolikaty jsi týden?
Měla být 7+6tt, ale myslím, že jsem míň. na gynekologii jdu 16.8 tak uvidíme. Také tě tak bolí prsa?? já na ně nemůžu sáhnout. ![]()
A co příznaky u Vás holky? Já teda stále nic. Jsem dneska dle kalkulačky 5+5
@Janka Z já teda nemám snad jediný příznak… jako vůbec nic
… až mi to přijde divný v 6+5tt. U syna předtím mne hrozně bolela prsa, ale popravdě nevím, kdy to začalo - jestli hned nebo az později ![]()
Doufám, že absence příznaků neznamená nic… ale možná pro jistotu a klid duše si jeste o víkendu udělám testik
(doktorovi jdu az na konci srpna, takhle pozdě kvůli dovoleným
)
@Petrusska007 Já taky nemá jediný příznak - zkusím si dneska možná koupit ještě Clear Blue test, abych věděla, zda i týdny jsou v pořádku ![]()
Já dneska nevydržela a uudělala další test…a duch je o nněco vyraznejsi
doufám zže bude sílit a mrcha nnepřijde. Jinak me boli prsa a přijde mi zže mmám i nnějaký vvětší hlad - jednak ze vic snim a nnějak rychleji to sstrávím a hlad ppřijde ddřív… což teda nnení moc ppozitivní
nechci přibrat 30 kg ![]()
@Janka Z ja jsem dnes taky presne 5+5
a je mi zatím moc dobře. Občas nekde pichne ale jinak pohoda..taky jsem si včera dělala další test, jestli jsem pořád těhotná
doufám, ze takhle dobre mi bude pořád
dokonce i porad dal cvicim co predtim..jen jsem teda zvolnila a nejedu na 100%
jen únava je větší…
Dámy, dnes kontrola podľa MS 5+5 a na utz bol 3mm plod a blikalo mu ![]()
Obrovský kameň mi padol zo srdca. Takže aj napriek spineniu to prosperuje. Ďalšia kontrola 22/8