Poradna duly
Jana Čurdová
Ji a už máme nejspíš vybraná jména: Bude to Daniel nebo Eliška. Co říkáte? ![]()
@Petrusska007 my už taky máme jména
Agáta nebo Sebastian
..váš výběr je taky pěkný ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? V lednu jsme při porodu přišli ve 39 týdnu o miminko. Teď, 7 měsíců po císařském řezu je těhotesnký test pozitivní, HCG v krvi ze včera bylo 55, dnes test krásně zesílil, sliznice na poslední kontrole minulý týden 25mm… Doufám, že vše zlé je již za námi a už nás čeká jen to hezké
@Beverlyn Sebastián se mi taky líbí, ale doma by mi neprošlo, musím vybírat z českých jmen ![]()
@Viktorie Vivien ahooooj a vítej ![]()
V prvé řadě se to, co se stalo, nemělo stát, je mi to líto… každopádně i když to určitě bolelo (a bolí), držím palečky a říkám, že to nyní dobře dopadne
![]()
Jinak u nás zatím jména připravená z předchozích těhotenství pro holčičku Denisa a pro chlapečka jsem se minule rozhodovali mezi Filipem a Kryštofem, dali jsme Filípka, tak teď bychom asi volili toho Kryštofa, ale to je vše z minula, samozřejmě je až příliš brzy a kdoví, zda se něco změní a doma máme už pětiletého Šimonka
@Petrusska007 Nám se líbilo z klučičích nejvíc, kdyz koukám, po jiných jménech, tak se nam zadne tolik nelíbi..jinak Sebastian neboli Šebestián byl v ČR dřív celkem oblíbeny..tak před 100 lety..takže v ČR je to jméno celkem tradiční..
Příspěvek upraven 06.08.16 v 10:38
@Petrusska007 moc Ti děkuji… ano, tohle nikdy bolet bolet nepřestane, ale teď je před námi nový zázrak, nová naděje a už si nepřipouštím, že by něco mohlo být špatně. Prošli jsme peklem, tak je na řadě ráj ![]()
@Viktorie Vivien je moc lito, co se vám stalo. Přeji vám z celého srdce, aby tohle těhotenství melo šťastný konec. ![]()
U nás Andrea nebo David…teď vybira manžel a chce Andrejku..uz druha se tak měla jmenovat ale ja to změnila
ale toho mého Davídka mi pořád povoluje ![]()
@Viktorie Vivien máš skvělý přístup (i když chápu, že před lidmi to někdy stojí spoustu sebezapření)… Kryštůfek je super jméno, Denisku znám jednu a je to taková roztomilá holčička, takze za mne fakt hezky výběr jmen
![]()
@anathema u nás to máme podobně rozdělené - minule jsem měla právo vybrat jméno na kluka a chlap na holku. Teď jsme si to obrátili. David je krásné jméno, takové „sebevědomé“ ![]()