Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky
u nás víkend náročný, Matysek mel 3.roky a je u nás taky pout ![]()
Unavená chodim jiz spat kolem 9-10h
vcera jsme byli 3.hodky na pouti, ja nafouklé břicho jakoby bych byla snad ve 4.mesici
Zadá, ledviny, podbrisek me bolel tak jsme šli raději dóm
No ja si volám zitra k dr o termín objednání
tak uvidime kdy me veme
dnes bych mela byt 4+1
@Janka Z máme to úplně stejne, taky jsem dnes 6+0 ![]()
Jinak já mám velký děti (12 a 7let) tak doma nic nemám..
Tak jsem nejaka dnes zad presla rekla sem si ze zkusim posledni test… a ono to je lehce slabounke nez vcera… bud je to tim ze jsem sla to zkusit odpoledne a ne z rani moci… mam sto chuti utikat do lekarny na dalsi krabicku…
![]()
@Domcici Kliiiiiid. Jestli chceš mít jistotu, kup si mamatest comfort (ten plastikový, do proudu moči) - tam budeš mít už dálnice (je nejcitlivější) ![]()
@Domcici hlavně v klidu, jestli mas ttam ty z ranní a tahle z oodpolední, tak to muže byt sslabší. Vem si ze přesnoc kkdyž nejdes na záchod, tak se ti hormon vstřebává do moci třeba 7h, kdežto přes den jjdeš ttřeba za 2h aa ještě mezi tim piješ (je naredenejsi), ttakže toho hhormonu se tam nnemusí dostat tolik
čárky máš pořád kkrásný! ![]()
@Domcici neboj se
. Me mezi 15 a 16 dpo zeslabl. Take jsem silela a brecela. A bylo to jen tim, ze jsem byla vice na zachode a pila jsem. A take testuj 2-3 dny. Ze dne na den to nejde moc poznat. V klidecku, je to urco ok
![]()
Ahoj, tak se taky přidávám do dubňátek budoucího roku
Dnes bych měla být 5+1, v pondělí utz. Jinak těhotenství už potvrzené z hcg ![]()
@Domcici taky si myslim, ze je to tím, ze jsi testovala odpoledne. Zkus si udělat za dva dny rano a uvidis. Také si mužes dojit na odběry jako samoplatce.
Asi ano… zajdu si zitra na testy a taky radeji k doktorce i kdyz sem objednana ve ctvrtek. Radeji nez neco nezanedbat… pisou holky ze to muze byt i cystou ale proc by teda vychazeli ty testy… a druha slecne taky slabnul a stejne byla tehu… zitra vam dam vedet holky ![]()
@Zuzanecka5 juu. Take jsrm 5+1
kontrola ke konci tydne
. Snad uz pujde neco videt ![]()
@Zuzanecka5 tak nam sem dej zítra po kontrole obrázek - tedy pokud ti daji UTZ fotečku ![]()
Ahoj defcata zdravim a zatim se jen rozkoukavam a mozna u vas na 9 mesicu usidlim ![]()