Poradna duly
Jana Čurdová
@Putňátko ja te chapu mam dvojcata doma a rozhodli jsme se jit do tretiho da se to zvladnout je potreba vice organizovat atd. Kazdopadne kdyz by jsi uvazovala o redukci pocitej stim ze muzes ztratit i to druhe je to takova sazka do loterie. Rozhodne si do toho nenechej kecat a delej tak jak to citis neb to budes ty kdo se o ne bude starat
@Putňátko taky te malinko chápu - mam bbráchy dvojčata, když se narodili bylo mi 15, takže jsem musela makat a byt jejich druha máma
a od ty doby vím že bych taky radši jedno než dvě najednou…je to narocny, ale vis ze mas pak ty štěstíčka dvě. Zase starší sestry většinou začnou pomáhat, takže třeba se mala sklidni a najednou ootočí
Je to jen a jen na tobě jak to budeš cítit, ale byla by škoda aby jsi si pak něco vyčítala…mas Celých 8 měsíců se na to připravit. To je hodně času ![]()
Ahoj holky, rada bych se taky pridala. // slabounkou jsem nasla ve ne 31.7. ak uz malinko silila a nekdy v tomto tydnu cekam dalnici. Moje dr. ma volno az 18.8., tak se do te doby snad zblaznim ![]()
@Lostriska gratuluji a vitej
s čárkami jsme na tom podobne
kdy bys mela Mít termín? Neboj ja ještě nejsem ani objednana…moje dr. má dovolenou…
@Putňátko putni… naprosto ti rozumim… dvojcata jsou fakt velky napor a je zcela prirozene, ze mas strach… ona to vazne neni sranda… ja si nemyslim, ze jsi sobecka, ale spis ze momentalne citis obrovskou tihu zodpovednosti za 3 deti… navic tvoje zkusenost s rozvodem, kdyz mas male dite… muselo to byt moc tezky i kvuli tomuto…
ja byt tebou, kontaktuju v nakym caru, nebo na doporuceni dobreho psychologa… evidentne mas v sobe spoustu obav a strachu na zaklade predchozich zkusenosti a domluvila bych si nekolik sezeni…
nerozhoduj se ve strachu, ale s nekym, kdo ti pomuze podivat se na to trochu s odstupem… tohle je tezke rozhodovani, ale s odbornikem po zrale uvaze se rozhodnes urcite spravne!!! at uz tak nebo tak…
je to tvuj zivot a ja s tebou velmi citim… obednej se brzy!!! a dej vedet…
a do te doby zadny vycitky a pocity viny!!!
![]()
@Putňátko upřímně, bych taky strasne panikarila, zjistit, ze čekám dvojčata. Moje kolegyně z prace, mi říkala, ze když čekala dvojčata, tak si pri padající hvězdě prala, aby tam bylo jen jedno. Jako bezdětná jsem to nechápala, po narozeni syna, jsem pochopila
. Zkus si tu najít skupinu holek, co taky čekali nebo čekají dvojčata a uvidis, ze ty pocity jsou asi normální a urcite te tam podpoří. ![]()
Ahoj, hlásím se z kontroly v 5+2. Všechno v pořádku, další kontrola v září, do té doby má Mudr dovolenou. ![]()
@Appel @Vickyveru Termin je trosku ve hvezdach. Dle posledni MS 1.4., ale mam dost rozhozene cykly, takze spis az tak polovina dubna. Minule cykly jsem si merila BT, tak jsem aspon vedela, kdy mam OVU. Ted jsem se na to vykaslala a ono ejhle ![]()
Holky hlasim se od gyn. Takze vse super
mam sliznici velkou 17mm a cerna tecka (mimi ) 2mm
ale mam tam i cystu rekla mi ze to neublizi plodu nijak… delala mi i stery
Tak mam strach aby tomu neublizila
… vajecniky me pry budou bolet sem hubenourek a vse je vporadku pripravuje se deloha na vse
dalsi kontrola 18.8 tak snad vse bude vporadku a tecka vetsi
testovat uz nemusim
dala mi i zadanku kdyby zacala lehce krvacet ale snad to nebude tak jak rika… dala mi ji pro jistotu jako kazde mamine na zacatku th ![]()
Ahoj, všem nově příchozím, které objevily //, gratuluji a gratuluji i k pozitivním výsledkům z kontrol na gynde.. Ja jdu az 17.8., to budu uz 7+1 a mělo by už být videt srdíčko..nemůžu se už dockat.. ![]()
@Putňátko nedokážu si představit být v tvé situaci.. Rozmysli se s chladnou hlavou, máš strach, ale věřím tomu, že když ti to osud nadělil, tak věřím, že to zvládneš.. ![]()
Snad tam mame jen jedno, protože doma mam 19ti měsíční holčičku a taky netusim, jak bysme to zvladli finančně..ale pryč bych to nedala..Jedině, ze by měly nejake VVV, tam je to jasný.. Ono taky nekdy v prvním trimestru to jedno zanikne..uvidíš, jak se to bude vyvijet..
@Janka Z daj prckovi čas, beztak s tým nič v tomto momente nespravíme a stres viac škodí ako pomáha. Ja sombola s tým skorým srdiečkom skôr výnimka, normálne býva pozdejc
@Putňátko strach je normálny..hovorí sa ráno múdrejšie večera. Skússa na týždeň niečím zamestnať-hlavu a potom si prebrať pre a proti. 3 tehotenstvo som čakala dvojčata a normálne som panikárila. Ale časom sa to utriaslo a človek sastým zmieri
Inak ja som dnes bola po CZD prvý krát v práci. Mám to 50km, jazdím autom a už cestou som dva krát zvracala. V práci som to po 3hodinách a 6 návštevách WC vzdala a šla si k dr. po neschopenku. Ona sama mi ju ponúkala už v piatok skrz opakované potraty no a dneska keď ma videla medzi dverami tak sa smiala. Mám ju min do 22/8 to mám ďaľšiu KO a potom sa uvidí. Vraj ak bude všetko ok tak dostanem prukazku…tak ešte vydržať dva týždne
Všetkým čo nachádzajú //
a gratulácia
@Putňátko moc na tebe myslim kocko! Ja bych take brecela a bala se. I kdyz jsem ted ve stadiu, ze beru i patercata
. Drz se a verim, ze to zvladnes
! A verim, ze vsechno si sedne a budes to v pohode
![]()