Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1138
5.8.16 15:59

Stat se to muze, je to biochemicke tehotenstvi, ale asi spis pri slabe pozitivnim testu. Ale ty menstruacni bolesti jsem mela minuly tyden taky a nic nedorazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
5.8.16 16:41

@Domcici já to mám dostat dneska a taky teda břicho o dost víc cítím. A děsím se toho že to přijde - navíc mám i slabý ten test tak co kdyby…ale věřím že to mrňous vydrží. Může se to stát že se vajíčko blbě uhnízdí nebo třeba už tělo pozná že je špatně založené (třeba geneticky by hrozilo postižení atd.) a přirozeně se ho s menstruací zbaví…proto se má testovat až při zmeškaný menstruaci a ne tak brzy aby pak nebylo zklamání…Ale nám se to tu nestane :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.8.16 17:29

No ja mam testy velke a cervene tak snad se to nestane… presne tak nam se to stat nemuze… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 19:12

Tak poslední test, který jsem měla doma je udělán. Teď jen čekat do 16.8 na ultrazvuk, z toho čekání zešílím :mrgreen: a dál už testovat nebudu.
Bolesti jako při menstruaci jsem prožívala také, a nedorazila je to normální i když jsem byla vyděšená taky, holky mě tady uklidnily :hug: teď mám problém jen s prsy, bolí a při námaze mě bolí podbřišek.
Jinak já mám neschopenku už od května, z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 19:12

Tak poslední test, který jsem měla doma je udělán. Teď jen čekat do 16.8 na ultrazvuk, z toho čekání zešílím :mrgreen: a dál už testovat nebudu.
Bolesti jako při menstruaci jsem prožívala také, a nedorazila je to normální i když jsem byla vyděšená taky, holky mě tady uklidnily :hug: teď mám problém jen s prsy, bolí a při námaze mě bolí podbřišek.
Jinak já mám neschopenku už od května, z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 19:13

Jsem jela rovnou k ušnímu a poslal mě ihned do nem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 19:13

Jsem jela rovnou k ušnímu a poslal mě ihned do nem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
5.8.16 19:15

@Květinka901111 zítra budu taky delat poslední test a na ultrazvuk jdu 17.8., tak budeme čekat společně..

Jinak mě to bříško teď taky nejak roste a nafukuje se..prsa uz mam taky větší.. A pořád citim, jak se mi tam to brisko dole natahuje..jsem hodne unavena poslední dva dny, ale když si lehnu pres den, tak stejně neusnu a kafe jsem vyradila z jídelníčku, protože mi nedelalo dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 19:19

Ocnice měla jsem akutní zánět zvukovodu s horečkou. Pak mi byla změněná diagnóza, hnula jsem si s páteří. Na konci července mi chtěl ukončit neschopnost a když jsem mu řekla, že jsem těhotná podle testů, tak mě zatím nechal doma tak uvidíme, co bude dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 19:28

Píšu z mobilu, tak se mi to nějak blbě načítá :( jéé to budem čekat stejně :hug: prsa mám také větší a bříško pořádně nafouklé vypadám jak v 5 měsíci :mrgreen: Únavu pociťuji také, hlavně večer se budím když si odpol lehnu tak neusnu. Myslela jsem, že noční buzení mě čeká tak na konci těhu a ne teď na začátku
Takže jsme na tom úplně stejně, je hezké slyšet, že v tom člověk není sám :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.8.16 20:56

@Domcici bolesti jako menstruacni k tomu patří…roste děloha :-) tvoří se domecek pro mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
5.8.16 21:27

Já se dostanu na gyndu taky až tak po 17.8..můj má dovcu a pak já.. tak jsem zvědavá co už tam bude :D budu tak 7tt+ kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.8.16 06:24

Tak dneska s testováním končím a budu čekat 11 dni na ultrazvuk :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
6.8.16 07:45

@Beverlyn čárka je moc pěkná. držím pěsti, ať ti to do kontroly rychlo uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
6.8.16 09:18

@Květinka901111 tak já taky udělám poslední test, ale budu čekat jeste 3 týdny na Dr. :,(… nějak to neutíká a já jsem tak nedočkavá na UTZ fotku :oops:… (Závidím, ze už tam budeš 16.8 :kytka: )

Holky, dávejte sem pak první UTZ fotečky prcků, :mrgreen:

Níže můj nejnovější a poslední test - podle síly čárky to snad dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí