Poradna duly
Jana Čurdová
A nakupování věci je doopravdy brzo. my jsme nakupovali v prvním tehu az ve 20. týdnu…většinu věcí pro miminko mam právě po dcerce, tak az se to bude blížit ten 20tt, tak to budu muset pro třídit, co se hodi a co ne..u nás budeme spis řešit jen oblečky (plánují to na začátek nového roku nebo po 2. screeningu, az budeme vedet pohlavi miminka)..ostatní věci máme..to taky začneme řešit postel pro malou a miminko dostane pak její postýlku..
@Beverlyn u nás to samé, začnu třídit po zjištění pohlaví. Nas tedy ještě čeká kocar, na syna mam uz jen sportak. Ted mu zařizujeme pokoj a pak půjde do velké postele, alespoň tedy doufám.
@Putňátko píše:
Jsme po kontrole jdeme zase příští čtvrtek. Jsou nase a zůstanou
putni, kocko… mam z tebe velikou radost!!!
a diky cemu jsi se nakonec rozhodla? ![]()
@Domcici píše:
@Viktorie Vivien uz se tesim na tvoje zpravicky![]()
Dekuji, jsem ráda, že budu moci odjet na dovcu relativně v klidu. Snad po té hrůze už bude vše jen dobré, myslela jsem kdovíjak budu vyšilovat, až přijde další těhotenství, ale jsem tak klidná, až mi to nepřijde normální
Hormony asi zařídí leccos
doufám, že ani u tebe už není špinění
kdy jdeš na další kontrolu?
Ahoj Holky, tak se taky přidávám mezi vás dubňáčci. Já jsem měla poslední ms 27.6., pak jsme koncem července odjeli na dovolenou, kde jsem to měla dostat a ms už se nedostavila. Jenže mě vůbec nenapadlo, že by to hned dopadlo. Jelikož jsem byla v březnu na konizaci čípku a koncem června mi doktorka řekla, že se můžeme začít snažit. Tak jsme to nějak neřešili a hned na poprvé to vyšlo. Stále tomu nějak nemůžu uvěřit. Každopadně chudák prďolka už si semnou zažil let letadlem, moře, ale taky jsem tam pila alkohol, protože jsem nic netušila
tak snad bude vše v pořádku. K doktorce jdu až 18. a na krvi jsem už byla. Mám jen strach, že mě hned šoupne na rizikové. Byl jste tu někdo taky na konizaci čípku?
@kačule.j no hlavně Nikolka je narozená v prosinci a teď mimi bude v dubnu, tak se mi to i trochu s tim oblečením soupne, tak snad mi něco zbyde.. ![]()
@jijisan že si je necháme. Ze nam pomůže hodně tchyně, koupi kočárek a bude kupovat pleny. A přítel říkal ze mi klidně bude platit nějakou paní na pár hodin denně když budu potřebovat.
přítel je hrozně chce aa moc se těší. On žádné ještě svoje nemá jen ja skoro 2 letou z bývalého manželství. Malou miluje je to jako táta a dcera
ti dva i když se nejsou jedna krev, jsou srostli jako by byli ![]()
@Beverlyn no ja mam ještě veci schované po sestry holkach, tak snad bude z čeho vybírat.
@Viktorie Vivien ja uz nespinim
a bolest vajecniku uz taky neni
jak rikala doktorka je to asi bolest tim ze sem nefostala ms a ze to prejde jako kdyz mi konci takze 6.8 ms mela zacit nezacla zacali bolesti dnes mela zkoncit ms takze bolesti odesli takze miminko bude v poradku
ja jdu nakontrolu a to na druhou 17.8 mela bych byt jestli dobre pocitam 5+ neco
@Zuzanecka5 uzasne… a neboj rozhodne to smulu neprinasi. je videt, ze pocitas s tim, ze bude vsechno ok a nestresujes
a to je hlavni!!! ja uz taky neco mam ![]()
@atee strašně se těším, až budu moct nakupovat na plno
To je prostě radost ![]()
@Putňátko putni, konecne mas vedle sebe poradnyho chlapa! krasny a ja ti gratuluju!
![]()
Ahoj holky, tak už i ja začínám být klidná a věřím, že se ta smůla prolomila a čeká nás už jen to pěkné…