Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
887
9.8.16 22:48

A nakupování věci je doopravdy brzo. my jsme nakupovali v prvním tehu az ve 20. týdnu…většinu věcí pro miminko mam právě po dcerce, tak az se to bude blížit ten 20tt, tak to budu muset pro třídit, co se hodi a co ne..u nás budeme spis řešit jen oblečky (plánují to na začátek nového roku nebo po 2. screeningu, az budeme vedet pohlavi miminka)..ostatní věci máme..to taky začneme řešit postel pro malou a miminko dostane pak její postýlku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
9.8.16 23:29

@Beverlyn u nás to samé, začnu třídit po zjištění pohlaví. Nas tedy ještě čeká kocar, na syna mam uz jen sportak. Ted mu zařizujeme pokoj a pak půjde do velké postele, alespoň tedy doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
9.8.16 23:34
@Putňátko píše:
Jsme po kontrole jdeme zase příští čtvrtek. Jsou nase a zůstanou :hug:

putni, kocko… mam z tebe velikou radost!!! :hug: a diky cemu jsi se nakonec rozhodla? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.16 05:57
@Domcici píše:
@Viktorie Vivien uz se tesim na tvoje zpravicky :) :dance:

Dekuji, jsem ráda, že budu moci odjet na dovcu relativně v klidu. Snad po té hrůze už bude vše jen dobré, myslela jsem kdovíjak budu vyšilovat, až přijde další těhotenství, ale jsem tak klidná, až mi to nepřijde normální :lol: Hormony asi zařídí leccos :think: doufám, že ani u tebe už není špinění :hug: kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.8.16 06:13

Ahoj Holky, tak se taky přidávám mezi vás dubňáčci. Já jsem měla poslední ms 27.6., pak jsme koncem července odjeli na dovolenou, kde jsem to měla dostat a ms už se nedostavila. Jenže mě vůbec nenapadlo, že by to hned dopadlo. Jelikož jsem byla v březnu na konizaci čípku a koncem června mi doktorka řekla, že se můžeme začít snažit. Tak jsme to nějak neřešili a hned na poprvé to vyšlo. Stále tomu nějak nemůžu uvěřit. Každopadně chudák prďolka už si semnou zažil let letadlem, moře, ale taky jsem tam pila alkohol, protože jsem nic netušila :-( tak snad bude vše v pořádku. K doktorce jdu až 18. a na krvi jsem už byla. Mám jen strach, že mě hned šoupne na rizikové. Byl jste tu někdo taky na konizaci čípku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
10.8.16 06:58

@kačule.j no hlavně Nikolka je narozená v prosinci a teď mimi bude v dubnu, tak se mi to i trochu s tim oblečením soupne, tak snad mi něco zbyde.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
10.8.16 07:47

@jijisan že si je necháme. Ze nam pomůže hodně tchyně, koupi kočárek a bude kupovat pleny. A přítel říkal ze mi klidně bude platit nějakou paní na pár hodin denně když budu potřebovat. :) přítel je hrozně chce aa moc se těší. On žádné ještě svoje nemá jen ja skoro 2 letou z bývalého manželství. Malou miluje je to jako táta a dcera :mrgreen: ti dva i když se nejsou jedna krev, jsou srostli jako by byli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
10.8.16 08:48

@Beverlyn no ja mam ještě veci schované po sestry holkach, tak snad bude z čeho vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.8.16 09:00

@Viktorie Vivien ja uz nespinim :) a bolest vajecniku uz taky neni :dance: jak rikala doktorka je to asi bolest tim ze sem nefostala ms a ze to prejde jako kdyz mi konci takze 6.8 ms mela zacit nezacla zacali bolesti dnes mela zkoncit ms takze bolesti odesli takze miminko bude v poradku :potlesk: :hug: ja jdu nakontrolu a to na druhou 17.8 mela bych byt jestli dobre pocitam 5+ neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1700
10.8.16 15:43

@Zuzanecka5 uzasne… a neboj rozhodne to smulu neprinasi. je videt, ze pocitas s tim, ze bude vsechno ok a nestresujes 8) a to je hlavni!!! ja uz taky neco mam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.8.16 15:51

@atee strašně se těším, až budu moct nakupovat na plno :oops: To je prostě radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
10.8.16 17:39

@Putňátko putni, konecne mas vedle sebe poradnyho chlapa! krasny a ja ti gratuluju! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
10.8.16 20:32

@jijisan :hug: :hug: mám úžasného :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.8.16 06:54

@Putňátko tak to Má být :hug: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.16 07:19

Ahoj holky, tak už i ja začínám být klidná a věřím, že se ta smůla prolomila a čeká nás už jen to pěkné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí