Poradna duly
Jana Čurdová
@Basha3 Ano, treti… ne uplne planovane takhle rychle… manzelovo to bude druhe.
@siimonna Nakupovat začnu až po 20. týdnu, až mi na velkém utz potvrdí/vyvrátí pohlaví. Možná to nechám až po Vánocích a povánočních slevách, až bude v obchoďácích volněji. Po kočárku už se teda koukám teď, páč se asi zblázním, než ho vyberu.
@Malcmi Jsem nemocná už podruhé. Rýma, pobolívání v krku, občas si zakašlu. Nemůžu se z toho skoro vyhrabat
Mám mořskou vodu, ale nepomáhá, takže pouze čajíčkuju a vitamíny. Když mi bylo s rýmou nejhůř, kdy už jsem měla fakt fest zacpané obě dírky, tak jsem si stříkla klasickej sprej. Ale to byla výjimka. Njn, snížená imunita, mno. Já v 1. trimestru brala ještě prednison, tak ten možná taky pomohl.
@P.e.t.r.a Taky jsem zvědavá, jak malej vyleze ![]()
@Fialová7 no ja prave cekat nemusi kdyz si to nenechavame rict
kocarek uz mam koupeny byl zrovna v akci tak ten uz mame z krku ![]()
@Basha3 me ted zaclo spousta lidi rikat ze to utece jak voda tak abych pak nekoukala tak pro muj klid zacinam uz ted ![]()
@siimonna no, ja si osobne myslím, že čím dřív začneš, tým nakúpiš viac kravín
Ale rob ako cítiš a čo Ti delá radosť ![]()
@siimonna něco mám od ségry po dětech. Kupovat moc nebudu. A určitě ne ty malé věci. Vím že z toho jsou děti rychle venku.
Ahoj, chci se jen zeptat jestli je tu nějaká mladá těhule
Mě je teprve 18, tak chci vědět jestli je někdo taky takto mladý s TP v dubnu ![]()
Ahoj, pridavam se k Vam
…budu mlada mamina 23 a chtela bych tu najit kamaradku na pokec, prochazky, atd.
Najde se tu prima mamina?
Ahoj holky, tak mám doporučenou plodovku.
Příští týden se dozvím podrobnosti na konzultaci v gen. centru, tak ještě nevím, jestli to bude bezpodmínečně nutné. Každopádně mě čeká buď plodovka, nebo eventuálně nějaké jiné vyšetření. ![]()
Fialova A co je spatne? Ktore vysetrenie. nedopadlo? Moc ma to mrzi, ale snad to bude ok!
@Basha3 Mám vyšší hodnotu hcg v krvi, odebíranou v 15. týdnu. K tomu přičetli VVV, co máme v rodině, a doporučení na AC ev. jiné vyšetření bylo na světě.
Probírala jsem to v s příbuznými, čtu různé zkušenosti i odborné rady a pořád nejsem rozhodnutá, jestli na tu AC přistoupím.
@Fialová7 Držím palce ať vše dobře dopadne. Ale když to doporučují, asi bych šla
. Dej pak vědět jak jsi se rozhodla.
Ahoj Fialová7, krev v 15.tt už není moc vypovídající na beta-HCG, tak se snaž nestresovat. Jsou to přesně ty pitomě pozitivní screeningy. Pokud půjdeš do Gennetu, tak ať ti tvůj gyndař napíše doporučenku na cfDNA test z krve. Je to stejný jako Prenascan a podobné testy posílané do zahraničí, které se platí. Tento „místní“ (dělají si ho sami v Gennetu) hradí VZP (lobby pana Babiše)… Není to 100% výsledek jako plodovka, ale pokud ti bude stačit 97%, máš vyhráno.
@Octopus46 píše:
Ahoj Fialová7, krev v 15.tt už není moc vypovídající na beta-HCG, tak se snaž nestresovat. Jsou to přesně ty pitomě pozitivní screeningy. Pokud půjdeš do Gennetu, tak ať ti tvůj gyndař napíše doporučenku na cfDNA test z krve. Je to stejný jako Prenascan a podobné testy posílané do zahraničí, které se platí. Tento „místní“ (dělají si ho sami v Gennetu) hradí VZP (lobby pana Babiše)… Není to 100% výsledek jako plodovka, ale pokud ti bude stačit 97%, máš vyhráno.
Zaujímavé info.