Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Andulicka16 v pátek jdu na ultrazvuk, tak napíšu kolik dělá týdenní rozdíl ve váze😁budu 20+5.Tak hlavně že jsou prckové dobře živeni😍
@Reny28 To jo teda, to je dobře. Tak se tesim na patek na zpravy
![]()
Ja na 3D určite pôjdem, to by som zobrala aj manžela zo sebou. Vraj najlepšie snímky bývajú okolo 23 - 24 týždeň???
Ahoj holky, jak tady čtu, tak deticky rostou jak z vody, nechapu jak to malý stvoření v nás muže najednou růst tak rychle 😨 😁. Ja mam screening až za 14 dni, tak sem zvědavá. Začala sem cítit pohyby jako ze fakt mi tam před spaním dela malej zajímavý kreace a nedokážu uz dlouho spat, ikdyz bych moc rada, probouzim se brzo :/. Měla jste nebo mate některá z vás občas křeče v břiše? Poslední dny to mam občas fakt bolestivý, kdyz jdu treba ba záchod nebo po ránu mam tlak v podbrisku. Na to, ze by to ted mělo byt nejlepší období, si teda nepripadam. ![]()
@Maky12345 já měla od 19. do 20.týdne bolesti břicha i podobříšku, byla jsem z toho vylekaná, ale bylo to tím jak se zvětšovala děloha, po těch bolestech mi hodně vyrostlo bříško, už to těhu neskryju
Teď v 21.týdnu je uz klidný a bolí mě v podstatě už jen kvůli střevům, to si fakt užívám…Ber magnesium, když to bolelo hodně tak jsem brala 3 až 4 za den.Ale je pravda, že jsem byla vylekaná, doktor mi pro jistotu dělal i kultivaci z moči, ale vše bylo ok.
@Reny28 dekuji za radu, snad to brzo přejde
jinak hořčík nemůžu brát nějak často litam po něm hrozne na záchod a kdyz mam jeste praci je to na prd doslova 😂. Stridam to i se zelezem, uz nevim, čím bych se měla furt dopovat. Uz bych to rada měla vše za sebou 😁
@Maky12345 Mě magnosolv taky prožene tak ho beru jen občas.
Mně doktor říkal, že magnesolv je velká dávka najednou, mně předepsal Magnesium lactaci, jsou to tablety a dávka se může rozdělit během celého dne a nebo i nebrat to nejvyšší dávkování, třeba by vám to vyhovovalo víc.
@Reny28 Děkuju za tip
Mně dávali Magnosolv v prvním těhu pred 12ti lety i v tomhle a to mám jiného lékaře.
Kolegyne ma nejake magnesko co se rozdelava ve vode - asi ten magnosolv a doktorka ji rekla at to rozdelava v dvojnasobnem mnozstvi vody, ze to pak tak neprojima.
Ja mivam obcas nejaky tlaky v podbrisku, ale jestli jsou to krece tvrdnuti cico tezko rict, myslim ze ne. Aspon si obcas dam horcik v sumive tablete.
Ahoj holky
, tak se k vam pridavam… tp mam 9.4. 2020 👨👩👧 a dneska jsem 22tt (21+0)
2.screening i vcetne 3D uz mame za sebou ![]()
Příspěvek upraven 28.11.19 v 22:06
@Andulicka16 ano, a jak jsem to tu procitala tak jako jedna z mala cekam holcicku ![]()