Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Reny28
Presne chapu o cem mluvis ja byla ted v sedm na odberech ale spanek me ceka az po 4 odpo. A nenaspal sem ani minutu, sem na sebe zvedava ![]()
Já díky nevolnostem vstávám mezi 5 - 6 hodinou, už pak nemůžu být vleže. No a pořád chodím každou hodinu čůrat, takže jsem krásně vyspalá ![]()
@Hanka_S_V ty máš ještě pořad nevolnosti? 😱 😀 to už mě dávno opustilo, jediný, co mi z nich zůstalo je nadavování při čištění zubů a při čištění kočičího záchodu ![]()
@Xsvel
Hele taky občas ještě zvracím, třeba předevčírem sem lítala co 20 minut
takže s @Hanka_S_V hluboce a upřímně soucítím ![]()
@Xsvel @ZoePrime bohuzel pořád
sice uz vylozene nezvracim, ale rana a veceri je mi dost blbe, nektera jidla musim rozdychavat
Snad to uz prejde.
@Hanka_S_V Já už nevěřím ani na zlepšení
prostě když si nedám pozor a zapomenu se najíst tak to lítá. Ale je fakt že některý jídla rozdýchávám taky. Jsem ráda že nejsem jediná, ale zase ne že bych si užívala že ti je blbě ![]()
@ZoePrime jo taky musim jist pravidelne, jinak je mi o dost hur. Ted jsem dokonce za mesic paradoxne s nevolnistma pribrala tri kg, jak furt jim.
Ahoj, tak píši sem poprvé. Já dneska začala 20 týden a termín mám na 2.4.2020. Máme také potvrzeného chlapečka
já doufala sice v holčičku, ale vzhledem k tomu, že moje první těhotenství skončilo zamlklym potratem, tak mě to rozhodně nemrzí a na malého se už hrozně těším.
@Hanka_Zajda Ahoj, gratuluji k chlapečkovi. Ja dnes taky zacala 20.tt a termin mam 3.4. ![]()
Tak se začínám cítit jako velryba, řikala jsem si že budu dlouho stejná jelikož sem velryba i normálně, ale koukám že ne
Jsem jediná komu se s tím hůř smiřuje?
@ZoePrime já zatím celkem v poho, vyrostlo mi jen bříško, ale poslední dobou se hrozně futruje jídlem, mám pocit že bych mohla sníst cokoli😁Ale zatím jsme ztloustla 2,5 až 3 kila, tak dobrý, ale až to bude víc stoupat, tak se začnu omezovat 😁
Minule som písala, že mi bolo divné, že vážim menej ako pred tehu. Ale tiež som už narástla, 3 - 4 kilá hore a veľmi ma to znervóznuje, Brucho už nezakryjem, nič neoblečiem, cítim to aj na stehnách, prsiach, už mám problém aj zapnúť podprsenku na chrbte. A všetci naokolo vravia že to bude ešte horšie…
@Tina69 @Reny28
Zhubla jsem od zacatku tehotenstvi 4 kg 😂 ale mam bricho vystouply strasne, byla sem dost tlusta uz predtim ale ted se citim fakt jak vorvan a rikala jsem si ze to nebude znat na me do takovyho 8 mesice. Ale sem lehci nez pred tehu ale bricho mam cim dal vetsi ![]()
Ja zhubla 2kg, ale jak sem mala a drobná tak bříško uz je krasne vystouply, čekala sem, ze na váze bude tak +10 ale sem rada, ze to tak neni 😂. Ale uz sem sama ze sebe měla parkrat depku, nesmí si to clovek brát zle a radši na to nemyslet. 😊
@Maky12345
Podle popisu budem uplny opak sem mala a tlusta
ale koukam ze uz se to objevuje asi u vsech a sem celkem rada ze nejsem divna. Pac ja si proste nemuzu zvyknout ze ten spek leze dopredu ![]()