Termín porodu duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
20.10.19 07:18

Pohyby

Holky myslíte ze mužů cítit pohyby už v 15tt? Je to moje první. Když mám třeba stáhli leginy pod břichem tak cítím takové lachtani nebo bublinky nebo něco takového. V noci když se pretocim na levý bok, tak to dost tlačí a cítím to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
20.10.19 07:59

@Honeys
Ja merim taky neco kolem 163 myslim, pac nedavno me na vstupce do prace merili a zjistili ze jsem jeste vyrostla :mrgreen: ja jsem diky tem plotynkam doma, neumim si predstavit ze bych chodila do prace. Ale je fakt ze doucuju doma deti ze zakladni skoly :) a jak se mate s prckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.10.19 09:58

@Kar369 ja cítim, vlastne ani neviem čo… je to divné. Skôr cítim keď si priložím ruky na brucho, ale vtedy neviem či to nieje len peristaltika čriev. Ale také tlaky v bruchu, pichanie, riadne pichanie, keď sa prudko postavím, to skoro stále. Ale vyslovene pohyby, asi ešte nie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.10.19 12:21

@Tina69 to já teda přes břicho ne. Jen když mimco jakoby něčím,,primacknu” nebo když lezim na zádech a picham do břicha, tak mi v tom místě začne něco tukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.10.19 13:19

@Kar369 možné to asi je, ale je to dost brzo. Já už si občas taky říkám, ale je fakt brzo a navíc jsem tlustější, takže u mě to určitě pohyby nejsou. Přes to břicho asi ne, ale ten pociit bublinek ze začátku bývá, uvidíš jestli to bude sílit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.10.19 14:04

@Hanka_S_V to já jsem teda malá a hubena (byla) už teď nekopnu kalhoty a nosím je rozeple. Tak uvidíme. Já si myslím, ze už by to mohlo byt ono, uvidíme za par týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.10.19 14:56

@Kar369 no me vyrost pupek uz hrozne, doktorka rikala ze u druhyho to tak byva. Nosim uz tehotenske kalhoty, normalni mi tlacili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.10.19 15:15

@Hanka_S_V a v jakem si týdnu?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
20.10.19 16:15

@Kar369 ve 14. tydnu, ale bricho uz mam mesic :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.10.19 05:55

@Kar369 tak janevim, vcera pred usnutim jsem rozhodne neco citila, ale u me je to asi fakt brzo, nejspis to bylo nejake pnuti delohy. No uz aby to bylo citit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.10.19 15:10

@ZoePrime jsem pořád šíleně unavená a spala bych… Chození do práce je docela narocne a vecer jsem nepouzitelna… Ted dodělam par restu a pustim druhou praci, protože to fakt nedavam… Sice je to prace na pocitaci, ale vecer jsem rada kdyz jsem v posteli a nemusim nic resit… Chci chodit do sve hlavní prace co nejvic to pujde, ale kdyz to nepujde, tak holt zůstanu doma a tam se to taky nesbori… Jednou si snad mohu dovolit byt sobecka a uprednostnit soukromí pred praci ;)… Zitra jdu na screening a doufám že to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.10.19 17:23

@Honeys taky me furt nepustila unava. V praci nejsrm moc pouzitelna, ale snazim se to zvladnout. Ted byl tyden syn nemocnej, tak jsem rada vyuzila zaminky byt s nim doma. Snad uz nevolnosti i unava brzy polevi.

Holky taky ste nektera zacala vic chrapat? Manzel si stezuje :mrgreen: i se dost zadejchavam, myslela sem si ze to patri az ke konci tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.10.19 18:54

Já teda nechrápu, ale taky se dost zadýchávám. Dřív jsem schody k nám do 4. patra vycházela úplně v pohodě, teď se u toho zadýchám, jak kdybych měla 200 kg :roll:
Prý za to může ale mimino, protože potřebuje, aby se k němu taky dostal nejakej kyslík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.10.19 19:27

Ja teda funim do schodů jak blazen :mrgreen:.. Hlavne mi přijde že jsem strašně zpomalena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.10.19 22:12

To já se zase furt klepu 😂 jSem taková malatna. Někdy mi je blbě po jídle. Sladký fuj. Jinak mi nic není. Únava už taky odešla, prsa ani nevím ze mám. Dřív jsem měla žive sny a ve 4 ráno každý den vzhuru, to bylo pro mě na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí