Poradna duly
Jana Čurdová
No dneska při vaření jsem to zase cítila tak jsem odpoledne lehla na valendu a chodila jen na zachod jinak během dne jdu na zahradu trochu se projdu sednu na lavičku pak něco k obědu a odpoledne posedavam nebo si na chvilku lehnu jinak ležet porad to bych se zjevila ze začátku jsem trochu spinila tak jsem musela ležet ale myslela jsem si že mi přirostla matrace k tělu no mazec teď se taky snažím šetřit ale neležím celý den
@jjjana a čípek máš v pohodě? já se pohybuju po bytě a pak drobné procházky se psem…jsem půl dne sama doma, tak musím, ale vidět mě Dr., tak mě asi zabije, původně mě chtěla dát do špitálu, další kontrola čípku bude ve st, tak se modlím at je to dobrý
Já mám zatím čípek dobrý do poradny jdu taky ve středu tak jsem zvědavá co mi řekne minule mě začala strašit předčasným porodem dala mi magnesium a řekla kontrola za 14 dni tak jsem zvědavá co bude říkat teď. Jinak co jsem počítala diskuze tak tam psaly holky že se jim začal zkracovat čípek a tím klidovym režim se jim to zase srovnalo tak držím palce ať tak dopadnes
Ahojky Vendulko, vítám tě ![]()
Tak to vypadá, že jako první to budu mít za sebou já
Holky a jak jste na tom s výbavičkou a s kočárkami?
Mně bříško taky netvrdne a nebo to nepoznám
ale jedná známá mi říkala, že magnesium ve velkém množství prý taky není dobrý pak při porodu a stahy dělohy, ale zase tak dr. by měl vědět co a jak ![]()
My už kočárek sháníme, páč potřebujemes s ruční brzdou (pro dvojčátka je těžký sám o sobě a plus děti
), já to magnesko beru preventivně, aby byla děloha v klidu a dvojky jsem co nejdéle udržela, předpokládám, že půjdu císařem…užsi byla glukozovém testu?
Jjo byla jsem ted v týdnu a vše OK i tlak mám prý ukázkový, ale to se může změnit.. My si pro kočárek jedeme zítra mám ve své fotogalerii, je lehce používaný… je to x-lander, ale včera mě kamarádka trochu vyděsila neboť říkala, že nemají vůbec žádné pérování.. ale zase má hlubokou korbičku což je dobrý na zimu, tak jsem z toho už taková otrávená, prte když to vemu kolem a kolem tak asi žádný kočárek není úplně dokonalý ![]()
Moje švagrová byla taky na císaři, jmaličký se ji neotočil hlavičkou dolů, ale říkala, že by neměnila. Krásně se ji jizva zahojila a to je cca měsíc po. Břicho ji bolelo tak dva dny a pak to v..šechno v pohodě zvládala, nosit, koupat, přebalovat prďolku
Někdy si říkám, že bych možná raději taky šla císařem
máš to hezky naplánovaný, skoro bezbolestný.. ![]()
@Elisabeth239 tak já si neumím představit, že bych jako prvorodička rodila dvojky normálně a hlavně bych měla strach, aby to nebylo riziko pro mimča…
No, kočárek jsem si objednali:
http://global.pegperego.com/…g/2013/Culla
A golfky vybral manžel tyhle:
http://www.detske-kocarky.cz/…darek-p-7671
Jinak výbavičku už skoro máme, jen nám chybí chůvička a monitor dechu, odsávačka a lahve + kosmetika. Ale tu chci koupit až se bude blížit porod. Jak nám pan doktor řekl, že čekáme holčičku, tak jsem měla růžovou mlhu a všechno máme růžový, tak doufáme, že holčičce nenaraste pindík. ![]()
Jinak, na miminko se všichni hrozně moc těšíme. Zatím je všechno v pořádku, akorát mě pobolívá stydká kost, jak se mi to ve vnitř natahuje.
A co miminka? Už kopou?? Naše prďolka už kope pěkně..
Držím palce, ať je vše v pořádku a šetřete se maminy!
Pěkný kočárek i golfky
my golfky od začátku určo mít nemůžeme neboť budeme jezdit hodně v parku tak chce větší kolečka, aby jsme prcka nevyklepali
takže to jistí sporták a pak se uvidí…
My už teď pomalu budeme zařizovat dětský pokojíček, vymalovat, nakoupit nějaký nábytek apod.
Ahoj holky, jak se daří? Já včera na kontrole dopadla lépe, ještě do nemocnice nemusím
ale ležet musím nadále…v těch vedrech mi to ani nevadí…sestřenice mi poslaly 3 krabice oblečků, tak to musím roztřídit… ![]()
Zdravím a pokud mohu tak se také přidám.. Mám termín na 6.listopadu a jsem z Pardubic
![]()
Ahojky, taky zdravím
myslím, že sem už asi nikdo moc nechodí
ale tak aspoň si můžeme pokecat spolu ![]()
A kde budete rodit? My bychom chtěli Pardubandu, ale já mám z Pardubické porodnice trosku obavy… ![]()