Termín porodu listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
14.10.13 17:47

Ahoj Jančo :mavam:
Tak u nas to taky vypada trosku drive, mame termin 2.11…takze tedka se budu fakt setrit, at tam alespon vydrzi, nez se ta porodnice domaluje..Ja nechci jet ani do Chr ani do Hk :) ale kdyz uz bych musela, tak asi Chrudim..je to furt blize..Ale stejne pojedeme nejdrive do Pce a podle toho, jak to bude vypadat, tak si Te tam nechaji a nebo poslou jinam.. Furt doufam, ze to vydrzime do 24. az bude po malovani :D..Taky jdu poprve na monitor ve stredu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
14.10.13 18:35

Ahoj Jani, já mám termín 6.listopadu a asi to dřív nevypadá..dr mi nic neříká ohledně toho, že by se mu chtělo dříve na svět :nevim: Jinak taky pojedu především do Pardubic kdyby to bylo dříve a pak se uvidí, ale taky preferuji Chrudim, ale doufám, že to nebude potřeba. Já jdu na monitor zítra tak doufám, že Oliver nebude spinkat, abych tam neležela hodinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.10.13 20:31

Ahoj holky, tak to jsem ráda, že jste na tom podobně. :) Jsem už dost utahaná a mimčo je pořádně aktivní. Navíc si už od 19. týdne píchám každý den injekci na ředění krve a břicho mám dost bolavé a rozpíchané. :( Ale co bych pro to mrně neudělala.
Tak to se na tom monitoru možná potkáme. Jdu tam po desáté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.10.13 10:50

Ahojky Eli, tak jak jste dopadli na monitoru? To jsi byla u dr., nebo v nemocnici? Ja taky doufam, ze se bude prcek hybat, aby to nebylo jak naschval, jinak je akcni a kdyz bude potreba, tak nic :lol:
Kamaradka mela termin tedka v nedeli, tak je dneska v nemocnici, neotvirala se nic, tak jsem zvedava co ji reknou a jestli ji maleho vyvolaji, pred 14 dny uz mel na uz 3800 8o…je teda v Chrudimi, ona tam jezdila normalne na gynekolog… Jinak uz se nam to pekne blizi, vid :) uz aby to bylo, me strasne boli jedna noha, tak mi pritel rika pajdo, ze furt pajdam, asi jak jsem pribrala a mam jen to bricho, tak to nohy nezvladaji..uz je to narocne nekam dojit :) posledni dny se mi furt zda o porodu..ze mi praskla voda, spadlo bricho, pak ze mi tvrdne a takovy sny krasny furt mam :))
Janco a ty chodis k jakemu dr? ja tam jdu na 10 hodinu, jeste jsem tam nebyla..taky mam prcka docela dost akcniho, tak doufam, ze se jim tam predvede :D s tou injekci Ti to teda nezavidim, jsi dobra, ze to takhle zvladas, ale co by jsi pro prcka neudelala, vid.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.10.13 17:21

Chodím stejně jako ty k Dr. Tichému. Na monitor jdu taky poprvé a sestřička mi do telefonu povídala, že se bude určitě čekat. Někdy si prostě mimčo usmyslí, že bude raději spát, a tak se to natáčí znova. PAk to zkusím rovnou k Tichému, ale je možné, že bude tak narváno, že to přesunu na čtvrtek.
No ty injekce už píchám se sebezapřením, ale co mi zbývá. Už jsem jednou prodělala trombózu a mám poruchu srážlivosti, tak holt musím bojovat. Ale ten prcek mi za to stojí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
15.10.13 19:53

Tak ja furt doufam, ze se bude vrtet, jako vzdycky a nebude spinkat.. :)aha, tak me si tam uz sestricka u dr. Ticheho napsala na zitra, tak ja tam jdu urcite a vlastne i na kontrolu taky.. Jakto, ze to vypada drive, uz se taky oteviras a tak? budete mit holcicku, nebo kluka?? My bychom meli mit holcicku, ale je prave o tyden vetsi pred tydnem ve 36+4 mela na uz 3300, ale je to +-..tak jsem zvedava, az se narodi kolik bude mit, jak jim ty odhady vyjdou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.10.13 22:10

No mně sestřička řekla, že těhotných je teď moc a ve středu i ve čtvrtek je jich tam mimo pořadí hodně. Mám prostě po monitoru dorazit a uvidí se. Napsala si mě na čtvrtek, ale ať prý to zkusím i ve středu. Na kontrole jsem byla v pátek a podle doktora už měkne čípek a prostupnost byla na prst. No a to bylo 36+0. Jinak by to měla být holčička, alespoň to mi tvrdil dr. Dobrkovský. Od té doby se tam mele a nikdo mi to nechce potvrdit. Stále jen slyším, že to na ni vypadá, tak snad mají pravdu. Protože všechno mám pořízené na holčičku. :) Na posledním screeningu byla taky větší, ale pak už zase normál. A teď v pátek se prostě změřit a zvážit nedala. Bude to asi pěkně tvrdohlavé dítko jak povídal pan doktor. :) No a doufám, že moc velká nebude. Přítel měl 3300 a já jen 2650, tak snad se do 3500 vejdeme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
16.10.13 08:43

Bakuš: Ahojda, monitor už máme za sebou a dokonce jsem měla i tři křivky kdy mě tvrdlo bříško - kontrakce což jsem teda cítila aniž bych musela koukat na monitor :D Jinak vše OK, malej nespinkal…když ležím na zádech tak nikdy nespí :) Ty jo, já teda rozhodně 14 dnů přenášet nechci to snad už není ani zdraví, dokonce i některé maminy šli na císaře když ani vyvolání nepomohlo, ale to už je asi extrém. Jinak se mi taky zdají samé hrůza sny :D jak píšeš už aby to bylo…v pondělí mě celou noc tvrdlo břicho a cítila jsem takový tlak v podbřišku a v zádech, nebylo to hrozné, ale vcelku dost nepříjemný - už jsem si představovala jak jedem do porodnice :D ráno to pak bylo dobrý a pak mě to chytlo zase když jsem byla na tom monitoru. Sestřička říkala, že to takhle může trvat až týden než se rozhodne jít ven a že to poznám :roll:.. uvidím co mi řekne pan dr. na kontrole zítra. Doufám, že malej přibral prte jest-li ne tak to by taky nebylo dobrý - to by znamenalo, že placenta už asi není úplně ok, spíš kvůli infekci mám strach, ale to už maluju čerta na zeď :D Na listopad jsem si už domluvila profi focení s prckem a tatínkem :D jen doufám, že tatínek půjde… :D chci takové ty hezké černobílé fotky, kdy tatínek drží miminko jen do půl těla nebo přes rameno. Uvidíme co se povede a jest-li se bude Oliver chtít fotit s taťkou :D

Janča:
Jéé tak doufám, že to bude holčička.. se stydí tak se už nechce moc ukazovat - to kluci se předvádí víc ;) My jsme včera zprovoznili chůvičku a monitor dechu. Dneska musím vyžehlit ještě pár drobností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.10.13 13:14

Ahojky Holky, tak jak se vam vede, jeste nerodite? :D ta moje kamaradka, kt. mela termin 13.10 uz to ma odrozene..ve ctvrtek rano ji praskla voda, tak jela do porodnice, ale nebyla otevrena a zadne kontrakce nic..a dneska rano mi prisla sms, ze se maly narodil v 1.15 ma 4 kila a 54 cm, tak ma velkeho chlapaka :) tak jsem zvedava, jak rodila… Eli: tak jak prcek, uz trosku pribral od minule?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
18.10.13 14:28

Ahoj, vše v pořádku. Oliver za týden přibral 350g hodně jsem odpočívala a doma skoro nic moc nedělala - takže už mám podle pana dr 3000g a daří se mi moc dobře. V úterý jdeme zase na monitor a ve čtvrtek klasika ultrazvuk. Jinak podle zprávy co mi dal dr do průkazky - čípek zachovalý, neotevřená takže Olík asi na svět nespěchá..
Teeda tak to je pořádný už chlapík.. :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.10.13 10:05

Ahoj holky, tak po středeční kontrole si vedeme dobře. Monitor dle dr. ukázkový, čípek měkkčí, dala se prý nahmátnout i hlavička a dokonce se mimčo nechalo i zvážit. Vypadá to tak na 2600-2700g. Vše v normě. Upřímně už bych to měla raději za sebou, začínají mě pobolívat záda a podbřišek. Dr. mi řekl, že teď už to může být kdykoli, tak jsem zvědavá. Jinak jsme ve čtvrtek vyzvedli kočárek a autosedačku a už snad máme vše. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
19.10.13 11:49

Janča: Ahojky, tak to je maličká drobounká, aspoň se ti bude dobře rodit ;) Njo tak to vypadá, že mi budeme asi přenášet podle té zprávy od doktora :think: čípek zachovalý, neotevřená :think: :nevim:
Jaký kočárek jste pořídili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.10.13 13:19

Ahojky, tak to taky nebude Oliverek zadny prcek :) oni rikaji, ze prvorodicky se oteviraji postupne, ale to takhle muzu byt taky 2 tydny na jeden prst, mekky cipek, zkracuje se, bricho me boli kazdy den, tvrdne mi, jako blazen a nic z toho :D ale neni to vubec pravidlem, ty kamaradce taky odtekla voda z niceho nic a byla zavrena, zadne bolesti nic…ja jdu zase na monitor ve stredu, i k dr.na kontrolu… ale dneska ma byt uplnek, tak to treba vypukne uz dneska :D Tak jsem zvedava jestli se potkame v porodnici..uz je domalovano, tak tedka uz se muze narodit Natálka kdy chce :) Janco, to mas teda malou princeznu :)ten termin mas nejak 8.11, vid? Tak to ona jeste nabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.10.13 14:32

Eli: Máme Hartan Topline S. Trošku jsem byla výstřední, je totiž z bílé koženky a má vnitřek s červenooranžovými kvítky. Ale kdo ho viděl, tak obdivoval. No uvidíme. Tak jen aby se nenarodil ten kluk. :?

Bakuš: Tak jsem zvědavá, jestli se ve středu zase potkáme. No asi si vezmu větší svačinu, protože u doktora to bude zase pěkná čekačka. :) S tím postupným otevíráním máš pravdu, já už to mám takhle taky 2 týdny. Ale kvůli těm injekcím bych už chtěla porodit. Budu vděčná za každý den, o který se to zkrátí. Jinak moje sestra byla v den porodu otevřená na špičku prstu, takže je to fakt relativní.

Třeba to ten úplněk opravdu rozsekne. To by bylo super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
937
19.10.13 16:25

No právě, že asi nebude takže bych byla radši kdybych to už měla taky za sebou. Dneska se mi zase zdálo o porodu :) Úplněk na to má vliv? já jsem celé odpoledne dneska na zahrádce, ale malý spí neboť ani moc nekope - pohodář :) Noo dneska se mi moc nehodí, abychom začali rodit ten kamarád je v Německu na erotickém veletrhu a pochybuji, že by kvůli mě spěchal domů :D :D Jjo budeme rodit v novém ;) já jsem zvědavá jest-li se tam potkáme :D

Janča: tak kočárek vypadán hezky akorát jsem nenašla tu kombinaci jak píšeš tak pak pošli fotečku i s malou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí